-
ten cas toho vydani tohoto clanku byl schvalne nebo je to nahoda? 22.2.2011 11:11
-
-
lol co se divite jste jeste nevideli redakcni system s volitelnou dobou publikovani clanku?
-
tvoj prispevok bol napisany 22.02.2011 12:04 bolo to schvalne alebo je to nahoda?????
-
-
Nahoda:P
-
-
Predchozi novinka nahozena v 22.2.2011 10:10 a ta jeste pred ni v 22.2.2011 09:09. Tady se deje nejaka mysterie? *8* *8* *8*
-
-
fakt diky ted si toho budu všimat vzdy
-
-
ty tu asi nechodis dlho, ze ?
-
-
Dlouho sem chodim, minimalne rok, ale tohodle jsem si nikdy nevsiml
-
-
-
Sám programuji menší hry a vím co to dá strašně práce a jak mi záleží aby se každá moje hra líbila. Jednu mám už skoro hotovou, ale stále je plná chyb. Kdyby jí teď někdo viděl tak by mě to mrzelo...Lidi z Cryteku chápu, navíc vím, že jsou jedny z mála, kteří podporují stále pc hraní. A proto si dvojku koupím ikdyž jsem si jedničku nekoupil, abych aspoň trochu podpořil jejich snahu..
-
-
Jednu vec tem konzolim nemuzu uprit. Kdyby nebyly tak by hry na pc byly uz tak promakane a navykove, ze by se u pc sedele mnohem casteji a dele *1* Vice by se umiralo u monitoru z nepretrziteho hrani atp. z tech dnesnich arkadove komernich cool her se u pc kazdej uz po chvili zacne nudit chte nechte.
-
-
A nejvíc byl určitě deprimovaný ten změstnanec co ji vynesl :-)
-
Já to stáhl a to mám předobědnanou limitku už delší dobu, hrál jsem to tak 2 kola a poté smazal. hra JE zabugovaná, nicméně nic to nemění na faktu že Crysis 2 JE ve svém formátu absolutní špice :) a vůbec se nemusí bát toho, že by si tu hru kvůli tomu někdo nekoupil, protože ten kdo to viděl, by jinak musel být úplný debil! *3* máte se všichni k*rva! na co těšit !
-
-
sorry Radku, ale i presto, ze bych netvrdil, ze jsem uplny debil, me par levelu bety absolutne odradilo .. je to nejspis o tom co od toho kdo ocekava ..
-
-
Je velký rozdíl mezi betou a nedodělanou mrdkou.
-
-
to urcite je .. ale grafika, bugy a podobne veci me nezajimaji .. celkove herni pojeti me proste neoslovilo a jsem rad, ze jsem se to dovedel predem, kdyz planuji jen MP demo
-
-
-
-
...jaktoze z toho nebyl nadseny???! ....... kdoby to rekl, kdyby to neuniklo, tak jsme prisli aspon o 4 novinky jen na tomto serveru... asi nahoda...
-
Ona to taková tragedie asi nebude.Stejně si to stáhnou lidé, které by ani nenapadlo si to koupit. Pro ty co bavila jednička snad bude nějaká ta oficiální hratelná ukázka.
-
-
ja bych spis tipoval ze SP ukazka nebude .. pac by urcite proceto lidi ktere bavila jednicka uplne odradilo .. proto jen MP ...
-
-
taky si myslim,dvojka je pojata prece jen jinak nez jednicka a to spouste lidem,ktere bavila jednicka moc vyhovovat nebude.
Na druhou stranu ta hra je cilena asi na trochu jinou cilovou skupinu hracu *3*
-
-
-
Istotne budu stratovy tosa moze cakat ale aj bez toho cryengine 3 je fakt skvely stiahol som odskusal a moj nazor na to je nasledovny nadchol ma engine no inteligencia,fyzika,atd... su vazne nedorobene a toma natom hlboko sklamalo ale co cakat od bety no ale chvalim dx9 full je to fakt pekne no este musim vytknut textury su neni take narocne ako na 1 neni vidno do dialky a preto crysis 2 roby zo seba 85% hru no ja si tak isto pockam na tu finall a posudim az potom dobry gamer si zahra kvalitenjsie a to vide offiacialne ......
pocity v skratke - 1 sa odohravala na velkom pristore crysis2 je neco uplne ine (prislomito ako keby som terminator a idem stale rovno a strielam po case nuda )
2 prehadzovanie schopnosti je neprakticke (ti co boly zviknuty v 1 ma manualne tu ich to sklame )
3 cryengine 3 je podla mna pekny uz len na dx9 to bolo fajn velke +
4 odporucam cakat na final bude istotne lepsi a bez chyb ! -
Ti co ukradli tu nedoladenou verzi a dali ji na net jsou neskutecny debilove. Jen tak dal vy kriplove, jen tak dal. Za chvili se na nas PCckare vichni vyvojari z vysoka vyserou. I ti, kteri povazovali PC platformu za prioritu a budou delat hry jen na konzole. Osobne, kdybych byl vyvojarem taky bych byl z toho zdrcenej, mesice a roky tvrde prace jsou ted vazne ohrozeny co se prodejnosti tyce, kvuli par debilkum ktery maj hovno misto mozku. Nedivil bych se, kdyby nekteri z tech vyvojaru dostali vyhazov, protoze ta nedodelana verze muze lehce zpusobit pad prodejnosti finalni hry, ocekavany profit bude nizsi nez se predpokladalo a zamestnavatele nebuou mit penize na vyplaceni mezd vyvojarum a resenim muze lehce byt vyhazov. Byt tim nestastnym vyvojarem, tak uz nikdy zadnou hru na PC neudelam, a to kvuli takovejm blbum jako jsou tito. Jen si pak nestezujte ze je tech her na PC hrozne malo, hovada..
-
-
Klidně, proč ne? aspoň pak se všichni vrhnou na prolomení konzolí :-) A pak už faktem ty gamesy budou jen a jen vo ničem,,,, zlatý PC a období do 2000..
-
Ty delas jako kdyby to ukradli pc hraci.Jenze on to vynesl na net bud nekdo z vyvojaru ,nebo nekdo z EA pripadne dalsich lidi co k tomu meli pristup.
Takze muzou byt nastvani akorat tak na sebe.
To,ze si to plno lidi stahlo nemuze nikoho prekvapit.
-
-
Ja neviem, ci ste si nevsimli, ale v tom clanku je jasne napisane ze je to verzia z leta, cize ake 4 tyzdne na dotiahnutie ? Hra je dokoncena, maju maximalne tyzden na konecne doladenie a potom hura do lisovne, vyroba a distribucia totiz nejaku tu chvilku trva ... Okrem toho smutni urcite su, ale preto ze piratske grupy dostali do ruky neocenitelny material, crack budu vediet vydat spolu s hrou (kedze teraz sa uz zmenit nieco tak zasadneho ako ochrana neda) a to je najvacsi problem, vsetci vydavatelia vedia ze ich hra bude cracknuta, ale dolezite je za ako dlho od vydania ... Ak by to trvalo 2 tyzdne za ten cas stihnu zarobit aspon cosi. Ak bude crack k dispozicii okamzite nezarobia nic. Osobne to vidim na odlozenie vydania hry, prave kvoli zmene ochrany ... :(
-
-
Ale prd, crack je téměř u každé hry otázkou několika hodin maximálně den dva. Vyjímkou jsou hry jako AC2 a Silent Hunter5, který potřebujou připojení k internetu abys mohl hrát dál. Jak tvrdím už nejaký čas, vývojářům jde o to aby na singlplayeru navnadili hráče na MP, kde můžou rejžovat.
-
cti poradne .. je to z pulky ledna :) .. konkretne 13.1.2011 :)
-
-
njn cobolak, jak to zacina na LE tak to je LETO a ne LEDEN, to totiz ani nevi co to je :D hledal by tam tak maximalne nejaky ten januar :D
-
-
:) no tak ja jsem taky cobolak ale dost stary na to abych u rozdeleni republiky uz netahal kacera .. treba se jen unahlil v cteni . se deje furt :)
-
Beriem spat ;) Kto sa ma v tych vasich mesiacoch vyznat, je pravda ze som to cital ako LETO :)
Ale potom klamu, ak je to naozaj tak zabugovane ako tvrdia, ako to chcu za tyzden-dva doladit ? -
-
ano .. potom klamu ;) a konspiracni teorie .. vypustili to schvalne aby hodili odklad na nutnost prekopani ochrany hry ;)
-
-
-
-
-
Frustraci vývojářů chápu a nedivil bych se že PC scéně ukáží .i.