-
Já hlavně nechápu, jak může někdo takovouhle verzi hry hrát. To už fakt ty lidi musí bejt slušný závisláci, že hrajou tyhle uniklý alfaverze či betaverze, ve kterejch půlu věcí chybí a ta druhá nefunguje.. Tim si přece musí ten zážitek ze hry strašně zkazit..
-
Chudaci chlapi z Cryteku, uprimne mi je ich luto :( Ja sa na Crysis 2 neskutocne tesim, ale stahovat leak mi ani vo sne nenapadlo! Ja chcem hotove, vyspele dielo.
-
já se přiznam, že sem to stáhnul a dohrál, ale stejně to koupim, páč ta beta verze je fakt děs.
-
crysis 2 = fail, jednak je ta hra naprosto tupa a nudna co do pribehu a hratelnosti, tak vubec celkove pusobi dojmem rychlokvasky. Tim nenarazim jen na technickou stranku, kterou dle meho za priblizne 2 mesice opet jen horkou jehlou slepi (a neni to jeste nahodou tak, ze se hra musi lisovat jiz nakou dobu dopredu, nez vyjde na DVD???). Takze to dopadne mozna hure jak u crysis prvni, kde ta hra je zabugovana i po opravach nebo ze dokonce nejake chyby po tom pribydou. Hratelnosti, zabugovanosti (uz toho moc nespravi), spatnou optimalizaci a celkovou splacanosti mi to pripomina F.E.A.R. coz taky bylo neco. Cela tahle hra je vlastne dost zbytecna a vykalkulovana podobne jako Singularity a snad bych pral i nafoukanemu Cevatovi, aby mu spadl hrebinek z toho jak to dopadne. Jeste k te optimalizaci: v posledni dobe soucasne projizidim stare crysis 1 a warhead a jak mam pomalejsi pocitac, kdy mi to jede kolem 20 fps na optimalizovane high jeste tak idealne v nakem nizsim rozliseni, jsem prisel na klicove nastaveni e_shadows 0 (10-20 fps) a r_HDRrendering 0 (par fps) a pak jeste sys_spec_shading 2 (dost fps) = pak i pri zapnutem vyhlazovani hran r_useEdgeAA 1 je to sice celkove mirne plossi a sedivejsi ale jede to od 30 do 60 fps po celou dobu. I kdyz je pri vypnuti HDR renderingu rozdil treba jen 5 fps, je to viditelne plynulejsi = proste vsechny ty postprocess efekty jsou priserne neoptimalizovane (coz je snad kazdemu jasne a vysmech, kdyz dnesni ultravykonne karty na max. detaily u teto hry jdou tez do kolen) a snad je puvodne pridali az dodatecne, ale kdyz vidim v titulkach hry, ze na kodovani engine hry delalo jestli moc tak 4 lidi (podle jmena madari), tak at tady nekdo neplaca, ze hru odladuje 200 lidi, kdyz to je celej tym vcetne grafiku, sekretarky a uklizecky. Jak nekdo ma tu odvahu splichtit si na kolene velkolepe a velkolepe neoptimalizovane a zabugovane enginy jako ARMA/Flashpoint, Mafie, FEAR, nebo Cry (you will) engine jen aby "usetrili" proste nechapu. Ale kdyz neco nejde silou, jde to jeste vetsi silou, ne? Toz tak*12*
-
Tak jéžiš , stane se no...toho ještě bude než se oženijou *3*
-
jasne je to neprijemne .. nicmene myslim ze vetsina lidi se po hrani bety stezovala na samotne herni principy a ne nejake graficke, herni ci jine bugy, u kterych je jasne, ze se jeste pred vydanim (nebo patchem po vydani) doladi ... ja teda betu jen videl a presvedcila me .. o tom, ze neprinasi to co jsem cekal, tudiz jsem jasny .. ale myslim, ze zpusob jakym to ve dvojce pojali oslovi vetsi masu lidi nez 1, prevazne na konzolovem trhu ..
-
-
ja tu betu hral asi pul hodky,nejakej pozdejsi level ve hre.Bugy at uz graficke nebo jine jsem neresil,protoze se nejednalo o finalni verzi.
Ale jak rikas,co me nepotesilo byl spis celkovy koncept hry,ktery se oproti prvnimu dilu vice priklani k arkadovejsimu pojeti atd.
Nicmene me to uz moc neprekvapilo,hra tak na me pusobila uz z gameplay ukazek a tak me ta hra mohla uz jen mile prekvapit,coz se nestalo.
Ale myslim si ,ze hra bude mit uspech,je to zamereno vice na masy nez jednicka
-
-
Chudáci ty lidi z Cryteku.
Jak by se vám líbilo kdyby vám někdo ukradl Dílo a Práci na které pracujete tak dlouho.
A vložily bystě do ní tolik peněz a času. -
-
BTW. Crytek už dostal zaplaceno:) Jedinýho koho to musí štvát je EA:)
-
Je jasné, že taková věc zamrzí, když na tom dělaly desítky lidí několik let. Ale v dnešní době už se dá jen těžko říct, jestli se nejedná jen o marketingovou kampaň, jak dostat hru do povědomí i lidem, kteří první díl neznají.
http://www.1up.cz -
urcite si vydelaj vic nez trictvrte lidi v CR. *1*
-
-
kdybych mel stejnej plat jako pred ukradenim tak by mi to bylo u prd§le a jeste bych si to stahl *1* *1* *1* *1*
-
-
-
No co, aspoň, že verze pro PC bude tou nejlevnější. Jen doufám, že cena neurčuje kvalitu obsahu pro danou platformu.
-
-
by mě zajímalo, jak tě to jako napadlo :D
-
-
betu jsem hrál asi půl hodiny (zrovna tak daleko, kolik přibližně trvá demo), potom se zasekla a nešla dál hrát...ale za tu chvilku jsem si udělal celkem ostrý obraz o tom jak bude hra vypadat...kýčovitý příběh vyprávěný způsobem, který se snaží hráče pohltit (a la CoD), změna prostředí, které v tomto díle pravděpodobně nebude už skoro vůbec interaktivní.
Na druhou stranu lepší nanooblek, chytlavější a snazší(konzole) hratelnost a v neposlední řadě to, co mi vyrazilo dech...postupné vylepšování vlastností obleku (RPG prvky v takové míře jako BioShock, Dead Space atd.), což zaručuje si přizpůsobit hratelnost přesně podle vkusu...
...a celkový dojem? Těším se!
PS: Tipoval jsem, že to bude ze začátku ledna nebo z jeho půlky a bylo by absurdní myslet si, že většinu těch bugů neodstraní, vždyť na to mají ještě ode dneška čtyři týdny... -
Asi zde dostanu hodně negativních ohodnocení,ale já se přiznám že jsem si tu betaverzi stáhl a hru dohrál,pár chyb se vyskytlo,ale pro člověka zoceleného z her jako třeba Boiling point či G3:forsaken gods to nic nebylo.Hra ač nám krapet zkonzolovatěla(klávesa pro vyklánění,menší lokace)je parádní,akorát trochu zamrzí příchod mimozemštanů v druhé části hry,se kterýma již není taková zábava(stejně jako tomu bylo u crysis prvního a u far cry s mutantama)Plná verze bude určitě vychytanější,tato beta však v sobě má spoustu zajímavostí jako například možnost přepnutí kamery do pohledu ze 3 osoby či klávesa na vyputí textur,je to zkrátka taková příjemná raritka...