Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • victor

Tak známe historii....

• victor

Za odměnu bych ho přeřadil do fullmotion oddělení květinek a zajíčků ...

• victor

Taky jsem chtěl kdysi udělat TC konverzi Duke Nukema ve které by hráč měl za úkol prostřílet se celým areálem mého zaměstnavatele  a na konci vlítnout k našemu řediteli , který by měl místo rukou dva rotačáky .... Však frustraci je třeba vybít .

Pokud armáda adoptuje nějaký rozšířený engine je to jen pochvala práce kterou vykonávají a důkaz , že to co dělají je použitelné i jinde než ve hrách a hříčkách .

Každá technologie , kterou lze zneužít bude také zneužita pokud jde o válečný průmysl . S tím bych se na jejich místě dávno smířil a nehrál si na ublížené pacifisty s airsoftem ve hře ....

• ještě bacha na nahotu, tak je taky děsně fuj. Třeba takový rimworld. Můžete mít krásnou kanibalí kolonii, která rozseká každého kdo přijde, rozprodá orgány, stáhne z kůže, ale mody na ještě větší využitelnost přivadrovalců jsou bez problému na workshopu od nábytku z kostí až po hnojivo nebo krvavou tlačenku, či zkapalnění na palivo, ale jakmile se tam objeví něco tak zavržení hodného jako je nahota nebo to slovo na 3 písmena, tak už to na workshopu nenajdete. Tu západní morálku jsem v tomhle nikdy nepochopil.

• zx_spektrum

To by nebylo dne aby západ nepřišel s novou variantou pokrytectví. 

Děláte herní engine a poskytujete ho zdarma. Kdokoliv se špetkou znalostí herního vývoje si v tom může udělat třeba simulátor vystřílení školy, mešity nebo rovnou nějakou pedoúchylárnu. Ale nedej bože aby se to dostalo do rukou armády!!!

• Navíc jestli jsem to dobře pochopil, tak ani "nespolupracuje", ale vláda "používá jejich produkty", takže je normální zákazník.

Prostě kauza vycucaná z pstu.

• Kontroverze je v tom, že takového uplakánka a vlastizrádce, který si stěžuje vůbec zaměstnávají a raději ho na místě nevyhodili.

• renoraines

A tohle má být jako nějaká kontroverze či dokonce kauza? :D Spolupracovat s armádou mi nepřipadá nijak kontroverzní, dokonce bych v tom viděl i jistou prestiž.

• ...přesně, a hlavně se tím nikdo netají, naopak :)

• "Ostatně i česká Bohemia Interactive provozuje simulační engine VBS4 šitý na míru armádním účelům"

Není to pravda. VBS provozuje firma Bohemia Interactive Simulations, což je jiná firma, než Bohemia Interactive.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit