Zaměstnanci Unity zjišťují, že pracují pro armádu. A nemají radost
-
A tohle má být jako nějaká kontroverze či dokonce kauza? :D Spolupracovat s armádou mi nepřipadá nijak kontroverzní, dokonce bych v tom viděl i jistou prestiž.
-
-
Navíc jestli jsem to dobře pochopil, tak ani "nespolupracuje", ale vláda "používá jejich produkty", takže je normální zákazník.
Prostě kauza vycucaná z pstu.
-
Kontroverze je v tom, že takového uplakánka a vlastizrádce, který si stěžuje vůbec zaměstnávají a raději ho na místě nevyhodili.
-
-
Za odměnu bych ho přeřadil do fullmotion oddělení květinek a zajíčků ...
-
-
-
To by nebylo dne aby západ nepřišel s novou variantou pokrytectví.
Děláte herní engine a poskytujete ho zdarma. Kdokoliv se špetkou znalostí herního vývoje si v tom může udělat třeba simulátor vystřílení školy, mešity nebo rovnou nějakou pedoúchylárnu. Ale nedej bože aby se to dostalo do rukou armády!!!
-
-
ještě bacha na nahotu, tak je taky děsně fuj. Třeba takový rimworld. Můžete mít krásnou kanibalí kolonii, která rozseká každého kdo přijde, rozprodá orgány, stáhne z kůže, ale mody na ještě větší využitelnost přivadrovalců jsou bez problému na workshopu od nábytku z kostí až po hnojivo nebo krvavou tlačenku, či zkapalnění na palivo, ale jakmile se tam objeví něco tak zavržení hodného jako je nahota nebo to slovo na 3 písmena, tak už to na workshopu nenajdete. Tu západní morálku jsem v tomhle nikdy nepochopil.
-
-
"Ostatně i česká Bohemia Interactive provozuje simulační engine VBS4 šitý na míru armádním účelům"
Není to pravda. VBS provozuje firma Bohemia Interactive Simulations, což je jiná firma, než Bohemia Interactive.
-
-
Tak známe historii....
-
...přesně, a hlavně se tím nikdo netají, naopak :)
-
-
Taky jsem chtěl kdysi udělat TC konverzi Duke Nukema ve které by hráč měl za úkol prostřílet se celým areálem mého zaměstnavatele a na konci vlítnout k našemu řediteli , který by měl místo rukou dva rotačáky .... Však frustraci je třeba vybít .
Pokud armáda adoptuje nějaký rozšířený engine je to jen pochvala práce kterou vykonávají a důkaz , že to co dělají je použitelné i jinde než ve hrách a hříčkách .
Každá technologie , kterou lze zneužít bude také zneužita pokud jde o válečný průmysl . S tím bych se na jejich místě dávno smířil a nehrál si na ublížené pacifisty s airsoftem ve hře ....