Zamiřte do oblak s čerstvě vydaným Microsoft Flight Simulatorem
-
Z hlavy i5 4590, GTX 970, 8GB-Ram a vysledek viz. vyse, nic moc no..
-
Máš pravdu, opraveno :)
-
Microsoft Flight Simulator si ale v pohodě zahrajete i na Xboxu a s gamepadem?
MFS je k dispozici pouze na PC :) tak té větě nerozumím. Podle posledních vyjádření na Xbox One nedorazí a na Series X nedorazí na release konzole :) takže "V pohodě" kdo ví kdy :) -
Já bych se raději vyhl té non-steam verzi. Měl jsem přístup do Alphy. Tam to bylo s rychlostí stahování to samé. Dost mi vadí, že přes Microsoft store se nedá ovládat, kam se má hra uložit. Pouze to, kam se má uložit dodatečně stažený obsah. Proto preferuji steam.
-
Na ovladači a X boxu ? tak to bude uplně jak v letadle :D Navíc ano já chci aby ty lítátka měli zbraně jinak nevím co bych tam po hodině dělal - i v normálním simulátoru si můžu zalétat jen tak a relaxovat v kokpitu s audiobookem na uších .
-
Vítej v realitě, nevydařené vydání jsou i dnes bohužel naprosto běžné i u velkých vydavatelů. Přetlak na serveru v den vydání prostě neočůráš, stím pomůže jen pronájem více serverů na těch pár kritických dní což jim zase sahá do výdělku takže se ktomuto řešení přistupuje zřídka.
-
..no tobě určitě ne :)
-
Simulaci si můžeš nastavit. Horší je to s ovládáním. Zdá se, že to zatím bez problému můžeš ovládat jen joystickem. Brzy to určitě dořeší a bude fungovat gamepad a myš, ale zatím jen joy
-
Na čem si to zkoušel hrát? Jaký hw? Na notebooku i5 9300h, 1660ti, 16GB Rám, SSD to jelo docela okey, i když pár záseků bylo.
-
Proč by si to chtěl hned vracet? Holt tohle je blbý, ale pořád je to slušný letecký simulátor. Nevracej to. Je to dobrý. Jeden český web tomu dal 4/5 a to v podstatě jen kvůli problémům, které dost možná časem vychytají. I tak super létání!
-
Tak to zkusim refundnout, po tom co jsem se konecne dostal do simulatoru, jsem narazil na muj HW.. proste to neni ono...
1440p medium, 30 FPS, a sileny stuttering, nekdy propad az na jednociferne FPS a zamrznuti na par vterin. Musim pockat na novy ryzen a novou generaci RTX a pak do toho pujdu.
Na medium to vypada pekne, na low uz ne.. to uz je lepsi zustat s XP11, ktery mi na Vulkanu beha 70+FPS.
Letovy model je hodne rozkolisany, jsem zvykly na stabilni model z XP11, ale nedokazu posoudit, co je objektivne lepsi. Proste jsem zvykly na XP11 a tak mi to vyhovuje vic v tuhle chvili.
Jinak moznost zaletet si nad svuj barak a moznosti VFR jsou perfektni!
-
refund muzes, ty 2h neni nic pres co by nejel vlak, vzdy zalezi na duvodech
-
Protip: když si předplatíte GamePass za těch 25,90 Kč a následně alespoň jeden měsíc za plnou cenu (119,00 Kč), stačí předplatné zrušit a při dalším obnovení už bude zase za 25,90 Kč, atd.
-
I tvému přístupu rozumím. U mě na PC je jen steam samotný.
A ač bych si zahrál hodně třeba nové Anno 1800, tak bohužel.. není na steamu, takže není pro mě;-)
-
Není co závidět...
-
Špatně jsem se vyjádřil, přímou podporou jsem myslel.. full price, namísto subscription.
Steam je moje preferovaná platforma, jinde bych nekoupil, už je tady někde můj příspěvek, kde to vysvětluju.
-
Ok, to beru. Já už mám sbírku her aktuálně tak rozkouskovanou (Rockstar Game launcher, Uplay, Gog, Epic, Steam, Origin), že nakupuji tam, kde je to výhodnější, případně tam kde z toho mají vývojáři nejvíc.
-
Přímá podpora je MS Store i gamepass, obojí je Microsoftu, Asobo je pod Microsoftem. To Steam si z každého nákupu ukrojí 30 % (nebo kolik mají aktuálně marži). ;)
-
Upřímně i workaround Steam včetně vlastního vnořeného launcheru je lepší než MS Store, tam jsem byl nucený koupit Forzu Horizon 4 a nikdy víc..
Navíc celé moje knihovna je na steamu, moji kamarádi jsou na steamu, mých posledních 13 let ve videohrách je na steamu, nevidím důvod proč bych měl hrát na jiné platformě.
Jak píše Ghost, Gamepass na zkoušku okey, ale hrát trvale nikdy.
-
Teď už to vím taky;-)
Přemýšlel jsem o gamepassu, ale nakonec se rozhodl pro přímou podporu vývojářů přes steam, protože jsem jim věřil.. a to mám za to:D