Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A proč dáváš palec dolů MS a ASOBO, když to máš přes Steam? Já bral na MS Storu Premium Deluxe, v pohodě stáhl, v pohodě spustil a v pohodě hraju.

• Ghost47

Strategická chyba, tady bylo na testování lepší předplatit Game Pass u Microsoftu. První měsíc je za euro, to dneska nejsou peníze ani na jedno pivo.

• LessPh

Rozhodně ne:D

• LessPh

Buď v klidu je to simulátor, ale můžeš si nastavit asistence, jako by s tebou lítal instruktor.

Default letadla mají určitě mezery, jako v každém simulátoru, ale do pár měsíců vyjdou payware modely letadel a tam už bude všechno vychytané.

Jak říkají tvůrci, MSFS je platforma, která se bude rozvíjet min. 10 let., základ je dobrý, stačí jen naskočit a aktuálně se vyhnout steam verzi, která je rozbitá viz. výše a koupit v gamepassu.

• Asi není moc šance, že by to časem vyšlo i na PS, že? :(

• LessPh

Nekupujte na Steamu, koupil jsem si deluxe za 2.500,-

Ráno jsem si přivstal, abych pustil 150GB download, co bylo moje překvapení, steam stáhnul 1 GB a pustil se vlastní MS launcher, který chtěl stáhnout dalších 100GB.

Co je za problém? Launcher se počítá jako ingame čas, takže Vám zlikviduje počítadlo hodin strávených ve hře a taky znemožní refund, protože do 2 hodin to stáhne málokdo, natož odzkouší.

Po návratu z práce, a průběžného sledování steam reviews jak pomalu klesá z 80% na 48% (právě kvůli výše uvedenému problému a taky kvůli problému s neodemčením deluxe a prémiových věcí u dražších verzí), jsem zjistil, že můj download spadnul asi u 30 GB, takže resume v MS lancheru.

Jsem pěkně naštvanej, tohle byl pro mě release 10ti letí a pěkně to zmrvili, ani refundnout to nemůžu.  ASOBO a MS palec dolů!

• JJ lietanie s vrtulnikom je ina sranda :-D Lietam s RC modelom vrtulniku (skoro 1m velky) a je to hotový boj :-D

• Ghost47

S výjimkou realistického simulátoru vrtulníku 🙂 Základním principem vrtulníkového létání je "ta potvora se vás snaží zabít a vy se jí v tom snažíte zabránit"...

• Ghost47

Jsou tam i možnosti nechat počítač dělat některé věci za vás, dají se označit letiště a různé zajímavé body značkou v herním světě jako v GTA... ale u těch letadel není čeho se bát - malé letadlo nemá tisíce stránek dokumentace jako 747, jsou tam stroje, kde v podstatě nasednete, jedním tlačítkem zapnete elektřinu, druhým osvětlení, otočíte klíčkem a letíte.

• Asi tak. Myslím, že lidi si často pletou pojmy "simulátor" a "obtížná hra". Ale simulátor má simulovat realitu. A řekněme si to narovinu - reálná letadla (hlavně tam menší pro hobby létání) jsou samozřejmě designovaná tak, aby kvůli bezpečnosti bylo jejich řízení co nejjednodušší a nebyla to nějaká raketová věda (pár lekcí a chápeš to)

Tady ty obavy z realismu mi připomínají bývalého kolegu, který vždycky nadšeně říkal, že si koupit závodní simulátor a že se těší, až se zase bude několik dní učit, jak vzládnout projet první zatáčku. Marně jsem mu vysvětloval, že pokud potřebuje několik dní na projetí první zatáčky, tak to není realistický simulátor. Protože v reálné autě to zvládají lidi po první lekci autoškoly :-D

Takže jednoduše a stručně - realistický simulátor neznamná, že se vás hra snaží za každou cenu zabít a házet vám klacky pod nohy.

• Coffin.Corner

Ona to v současném stavu je spíše arkáda. Polétání v nějakém malém letadle v defaultní nabídce není nic složitého a navíc jde myslím nastavit i možnost skočit do letadla rovnou ve vzduchu.

• Beep_Beep_I_am_Jeep

Jelikož jsem žádný simulátor nehrál, zeptám se zde těch, co to mohou potencionálně vědět.

Vím, že se to nejmenuje "simulátor" pro nic za nic, ale nenabízí MFS 2020 nějaký ARCADE režim s ovládáním à la GTA apod.? Kde opravdu lehce vzlétnu a doletím, kam chci?

Nechápejte mne špatně, hra se mi strašně líbí a rád bych si proletěl celý svět jen tak, jen mne děsí představa mačkání X tlačítek a šipek, abych vůbec nastartoval :-)

Děkuji.

• uher

Až tam přidají ozbrojené letadla a možnost ve státech rozhánět demonstrace, tak do toho půjdu.

Protože nejsem pacifista, tak mi takový simulátor k ničemu není...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit