Přejít na výpis diskuzí
Zapište si do diáře, Risen 2 přijde 27. dubna
14.12.2011 | levis
36 příspěvků
-
ja hraju uz risen 2 *1* *1*
-
Hej k*kot tá hra ešte nevyšla... uvedomuješ si vôbec aký si kok*t?
-
Jaky je rozdíl mezi lukem/kuší a puškou nebo laserovým kanónem? Prostě se k tématu více hodí pušky než luky, použitelnost je stejná.
-
taky mi přišel risen dost prostorově omezený. O to zábavnější ale byly questy a soubojový systém.
-
ve srovnání se skyrimem jo... ale jinak to byla překvapivě dobrá hra.
-
ty si došel "do prvního města" na 40. levelu? *8* Jak si to hrál? Já jsem prolezl už všechnomožný a mám level 30.
-
Hell. To budu mít před maturitou --> špatné datum, špatné ... *7* *1*
-
risen nebyl prece koridor
-
Asi je to RPG pro jinou kategoii. Me se koridorovost a přímočarost Risenu nelíbila. Stejně jako grafické zpracování, které se vytýká Skyrimu, chválilo se (tuším) Risenu ...u mě to bylo naopak. Risen byl koridorový bloom, který mě pustil po 2-3 hodinách přemáhání. Skyrim naopak mě začal pouštět (ne bavit) po desítkách hodin.
Ale samozřejmě, proti gustu ... -
Aha
-
P.S. a už v tom prvním meste jsem mel level 40 takže docela ztráta motivace.
-
super správa tohle rpg me bavilo, skyrim jsem ani nedohrál, došel jsem akorát do toho prvního mesta tusi winterhold
-
Mě se na Risen líbil Combat system. Ze začátku vypadal sice tragicky, ale byl tam obrovskej vývoj. Čím větší si měl ve zbrani skill, tím více pohybů si uměl a tím líp si je mohl kombinovat. Navíc měli skvěle zpracovanou i hůl.
Doufám, ale že příběh udělají trochu lepší. Obávám se dalšího "save the world scénáře"
Radši bych něco trochu víc o přežití jako byl první Gothic. Ten měl podle mě jeden z nejlepších příběhů v RPG vůbec. Hlavně kvůli tomu že cíle hlavního hrdiny se překrývali s cílema hráče. To je hodně silnej nástroj. Alespoň na mě funguje. -
Příběhová stránka nijak nevyčnívala. Neoslnila, ale žádná tragoška to nebyla.
-
Náhodou ten příběh byl celkem zajímavej, to byla jedna z mála her, kterou jsem dohrál hlavně kvůli příběhu. RPG prvky byly super, postavy taky velmi dobré, ikdyž mi přišlo, že pro několik postav použili ten samý model, akorát s jiným oblečením.
-
Risen bylo naprosto, ale naprosto technicky dokonalé RPG...AVŠAK příběhová stránka byla NAPROSTO otřesná. Takhle patetickej příběh snad ani nikdo nemyslel vážně.
-
a proč by rpg = lovci draků a tlup nemrtvých. RPG může přeci vypadat jako Vampir:the masquarade
Risen už není Gothic, to je jasné a nevidím důvod, proč nezabrousit do tematiky pirátů a nepřidat třebas i střelné zbraně (ona už i kuše nebyla na místě)
kdo chce klasické slátaniny může sáhnout přeci po TES, DA...
Já se těšim. Kéž by hra dosáhla kvalit jako kdysy Gothic 2 -
Strelnych zbrani se ani nobojim co se zasazeni tyce, osobne se spise bojim te volne kamery - snad bude implementovana moznost zmeny
-
27. dubna, ok píšu si, těším se..snad nezklame. Jsem rád za každé dobré RPG.
-
AOP2:
www.youtube.com/watch?v=Y_A6GivqMpk