Přejít na výpis diskuzí
Zapište si do diáře, Risen 2 přijde 27. dubna
14.12.2011 | levis
36 příspěvků
-
V Dungeon Siege 3 mohla mít střelné zbraně jen Katarina. A ta s něma drtila jedno kombo za druhým. A už pohled na ni a její arzenál byl zajímavý. *2*
-
http://www.youtube.com/watch?v=IXGtlTn8BqE
-
Mno fuj, ta pistolka je *12*
-
Nemáš náhodou na mysli Chňapavce místo Kousavce? Nebo je možné, že by tam byli oba.
-
Je prostě vidět, že lidí v Piranha je málo (na nehybné úrovni grafiky asi nejvíc) a taky, že (by rádi) zapomněli, co měli na jejich hrách fanoušci tak rádi. Chápu, že chtějí zkoušet nové věci, ale udělat z Risenu Piráty z Karibiku? Je to risk a dost možná to nebude fungovat...
-
Tomuhle dílu nedůvěřuju. A to pro mě doposud každý Gothic, včetně Risenu znamenal okamžitou koupi. Screenshoty po stránce grafiky místama dost otřes, výtvarný styl hry nejednotný a jejich přiznání o použití generátoru krajiny taky nezní moc dobře.
Risen 2 může být přijemný i značně nepřijemný překvapení zároveň. -
Krysobraz
-
Kousavce teda nepamatuju. Zato Čichavce jo *3*
-
Nemůžu si pomoct, ale mě ten screen obalu připomíná obal Gothicu I. Takoáv Spáčova hlava stažená z kůže.
Ale naopak já se třeba na střelné zbraně docela těším. V Dungeon Siege 3 se objevily bambitky, ale co sem koukal, tak to nebylo moc zajímavé...tak nějak doufám ve skill tvůrců Risenu, že si s tím poradí mnohem lépe. -
Něco podobného jsme udělal když jsem poprvé hrál Gothic 1.To bylo pro mně tehdy tak zlomové a zásadní,že jsem na vše vykašlal a hrál.
Docela byl vtipný i ten překlad.Památná parta monster: Kousavec,Chňapavec a Břitva -
Těch střelných zbraní bych se nebál. Viděl jsem gameplay a mají to vyvážený dlouhým reloadem, což se k těm puškám přeci jen hodí.
-
Přesně jedna z mála firem která si jede podle sebe a taky to pak má dobrý vliv na výslednou kvalitu.Osobně jsem zvědav na střelné zbraně.Trochu se obávám aby to nezpůsobovalo nějakou nevyváženost atd.Přece jen mam zažitý klasický styl z Risenu a Gothicku.
-
Napíšu a třikrát podtrhnu. V práci vemu týden dovolené, ve škole se omluvím z nemoci. Vypnu telefon, a přítelkyni vemu 26. na večeři a pořádně pomiluju. páč od 27. jsem týden sám doma v temné místnosti jen s risenem 2 :)
-
Risen me bavil. Mel takovou klasicky Gothicovskou atmosferu. Muj problem byl v tom,ze od pulky hry uz jsem se do hrani musel nutit.
-
Má niekto mod čo odstráni strelné zbrane?
-
Už se nemůžu dočkat. Konečně pořádný RPG.