Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Napíšu a třikrát podtrhnu. V práci vemu týden dovolené, ve škole se omluvím z nemoci. Vypnu telefon, a přítelkyni vemu 26. na večeři a pořádně pomiluju. páč od 27. jsem týden sám doma v temné místnosti jen s risenem 2 :)
    • Něco podobného jsme udělal když jsem poprvé hrál Gothic 1.To bylo pro mně tehdy tak zlomové a zásadní,že jsem na vše vykašlal a hrál.

Docela byl vtipný i ten překlad.Památná parta monster: Kousavec,Chňapavec a Břitva
      • Nemáš náhodou na mysli Chňapavce místo Kousavce? Nebo je možné, že by tam byli oba.
      • Kousavce teda nepamatuju. Zato Čichavce jo *3*
        • Malleth
          Krysobraz
  • Malleth
    Už se nemůžu dočkat. Konečně pořádný RPG.
    • Přesně jedna z mála firem která si jede podle sebe a taky to pak má dobrý vliv na výslednou kvalitu.Osobně jsem zvědav na střelné zbraně.Trochu se obávám aby to nezpůsobovalo nějakou nevyváženost atd.Přece jen mam zažitý klasický styl z Risenu a Gothicku.
      • Strelnych zbrani se ani nobojim co se zasazeni tyce, osobne se spise bojim te volne kamery - snad bude implementovana moznost zmeny
      • Malleth
        Těch střelných zbraní bych se nebál. Viděl jsem gameplay a mají to vyvážený dlouhým reloadem, což se k těm puškám přeci jen hodí.
  • Tomuhle dílu nedůvěřuju. A to pro mě doposud každý Gothic, včetně Risenu znamenal okamžitou koupi. Screenshoty po stránce grafiky místama dost otřes, výtvarný styl hry nejednotný a jejich přiznání o použití generátoru krajiny taky nezní moc dobře.

Risen 2 může být přijemný i značně nepřijemný překvapení zároveň.
    • Je prostě vidět, že lidí v Piranha je málo (na nehybné úrovni grafiky asi nejvíc) a taky, že (by rádi) zapomněli, co měli na jejich hrách fanoušci tak rádi. Chápu, že chtějí zkoušet nové věci, ale udělat z Risenu Piráty z Karibiku? Je to risk a dost možná to nebude fungovat...
      • a proč by rpg = lovci draků a tlup nemrtvých. RPG může přeci vypadat jako Vampir:the masquarade
        Risen už není Gothic, to je jasné a nevidím důvod, proč nezabrousit do tematiky pirátů a nepřidat třebas i střelné zbraně (ona už i kuše nebyla na místě)

kdo chce klasické slátaniny může sáhnout přeci po TES, DA...

Já se těšim. Kéž by hra dosáhla kvalit jako kdysy Gothic 2
  • GuruSerpent
    Hell. To budu mít před maturitou --> špatné datum, špatné ... *7* *1*
  • Risen me bavil. Mel takovou klasicky Gothicovskou atmosferu. Muj problem byl v tom,ze od pulky hry uz jsem se do hrani musel nutit.
  • Nemůžu si pomoct, ale mě ten screen obalu připomíná obal Gothicu I. Takoáv Spáčova hlava stažená z kůže.
    Ale naopak já se třeba na střelné zbraně docela těším. V Dungeon Siege 3 se objevily bambitky, ale co sem koukal, tak to nebylo moc zajímavé...tak nějak doufám ve skill tvůrců Risenu, že si s tím poradí mnohem lépe.
    • DarkHawk
      V Dungeon Siege 3 mohla mít střelné zbraně jen Katarina. A ta s něma drtila jedno kombo za druhým. A už pohled na ni a její arzenál byl zajímavý. *2*
  • Mno fuj, ta pistolka je *12*
    • AOP2:
      www.youtube.com/watch?v=Y_A6GivqMpk
    • http://www.youtube.com/watch?v=IXGtlTn8BqE
  • super správa tohle rpg me bavilo, skyrim jsem ani nedohrál, došel jsem akorát do toho prvního mesta tusi winterhold
    • Asi je to RPG pro jinou kategoii. Me se koridorovost a přímočarost Risenu nelíbila. Stejně jako grafické zpracování, které se vytýká Skyrimu, chválilo se (tuším) Risenu ...u mě to bylo naopak. Risen byl koridorový bloom, který mě pustil po 2-3 hodinách přemáhání. Skyrim naopak mě začal pouštět (ne bavit) po desítkách hodin.

Ale samozřejmě, proti gustu ...
      • risen nebyl prece koridor
        • ve srovnání se skyrimem jo... ale jinak to byla překvapivě dobrá hra.
          • taky mi přišel risen dost prostorově omezený. O to zábavnější ale byly questy a soubojový systém.
    • P.S. a už v tom prvním meste jsem mel level 40 takže docela ztráta motivace.
      • ty si došel "do prvního města" na 40. levelu? *8* Jak si to hrál? Já jsem prolezl už všechnomožný a mám level 30.
      • Aha
  • Má niekto mod čo odstráni strelné zbrane?
    • Hej k*kot tá hra ešte nevyšla... uvedomuješ si vôbec aký si kok*t?
    • Jaky je rozdíl mezi lukem/kuší a puškou nebo laserovým kanónem? Prostě se k tématu více hodí pušky než luky, použitelnost je stejná.
  • ja hraju uz risen 2 *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit