-
No vidite, chlapce uprimnyho. Pritom by klidne mohl anonymne vykrikovat, ja jsem dal tolik a tolik a ostatni ted to maji za min. Charakter je to *3*
-
nula? to proti Plachému a Amanitě rohodně jsi *1*
-
.. ještě navíc jako omluvu, přímo od gogu, dostaneš zdarma první díl Zaklínače. Takže zas takovýho peška nemáš.
-
0 *2*
-
hm..s tou omlouvou, co ted GOG vyrukovali (komplet soundtrack, machinarium a witcher EE zadarmo) docela lituju, ze jsem nebyl jeden z tech, co predobjednali.. :)
-
Já v tom přece žádnej problém nevidím. Ten, kdo si to koupit nechce, tak si to stejně stáhne a správný fanoušek považuje určitou částku jako minimum. Já se třeba divil, že to za těch devět dolarů předprodávají na gog.com (lacino)
-
Moc se mi to nelíbí a přijde mi to jako podraz na fanoušky co si to předobjednaly. Botaniculu jsem si chtěl zahrát, chvíli jsem uvažoval o předobjednávce (na GOG), ale tohle rozhodně nehodlám žádným způsobem podporovat.
-
Ja tak potichu sleduju to nadseni nad Botaniculou, a rikam si super, je to jiste originalni hra, umelecka a vubec. Ale vam to nepripada jakoze fakt az moc pro maly deti?
-
V předprodeji byl Grimrock na GOGu za 9,99 $, stejně tak jako na Steamu, ale s DRM. Není to tedy tak jednoznačné.
-
já bych se z toho zas tak nehroutil... taky jsem to tak udělal a nelituju, protože ostatní hry z toho bundlu stejně mám, GOG už chystá nějakou omluvnou akci pro všechny předplatitele, stejně tak Jakub Dvorský už psal, že všichni předplatitelé od něj dostanou celej soundtrack (ne jen demo, co je teď na GOGu), artbook a tuším ještě Machinarium...
a hlavně, je lepší mít Botaniculu pěkně na poličce na GOGu, než si ji koupit v rámci dvacátýho bundlu za pár šupů jako rohlíky... ta hra si zaslouží trochu víc úcty :D -
Podvedený se cítí jen ubožáci, co to nepřejí vývojářům. Já jim poslal asi 33 dolarů a to ji mám koupenou i na gog.com. A to pro mě z toho bundlu nic v podstatě nekouká, jelikož věechny hry už mám v několika kopiích doma. Pro mě je prostě 5 dolarů velmi směšná částka za tak originální hru. To by se ty běžné průměrné hry měly dávat zadarmo k jogurtům v marketu.
-
GOG je osamocen , stejně jako Botanicula i Grimrock vyšel nakonec ze Steamu lépe ...a s achievementy . No ale tenhle Humble bundle je bomba ...Nová Botanicula a Kůky za cenu kterou dáte ... hned bych kupoval . Bohužel mne neoslovila ;)
-
Mimochodem je celkem zajímavé, že průměrná částka na HB je skoro stejná jako cena na GOG :).
Docela by mě zajímalo, jestli se opravdu někdo "cítí podveden". -
Tak, chlape, tomuto se rika "Epic fail". *2* *1*
-
tak teraz neviem, bude ten artbook z machinaria k botanicule na gogu aj tym co si ju nepredobjednali ? ako ano tak kupujem na gogu...
-
To je pech *1* Z toho důvodů je dobré mít subscribe u humble bundle :)
-
Furt jsem čekal (a cíleně tak ignoroval GOG), kdy si budu moci koupit Botaniculu skrz ofic. web, aby ty prachy šly rovnou studiu, jako jsem to udělal u Machinaria (byla to snad i předobjednávka), a oni přijdou s tímhle :).
No nevadí, proč né... Deset babek pro Amanitu, dvě pro HB a zbytku po dolaru :).
EDIT: Teď jsem zkusil demo toho Windosillu (s Botaniculou čekám na své děvče, ta se na ni hrozně těší) a je to fakt pecka! -
Neni nad to si koupit Botaniculu za cca 190kč na gogu, tak 2m predtim než si přečtu tenhle článek :-)
-
Já určitě koupím, na Botaniculu jsem se už dlouho těším. Dám za to těch 5 doláčů abych ty hry měl na Steamu :)
-
Tak tohle jsem dlouho nečetl,určitě přispěju ale ještě nevím kolik :)