Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    0 *2*
    • No vidite, chlapce uprimnyho. Pritom by klidne mohl anonymne vykrikovat, ja jsem dal tolik a tolik a ostatni ted to maji za min. Charakter je to *3*
    • nula? to proti Plachému a Amanitě rohodně jsi *1*
  • tak teraz neviem, bude ten artbook z machinaria k botanicule na gogu aj tym co si ju nepredobjednali ? ako ano tak kupujem na gogu...
    • Je to art book z Botaniculy a je to pro lidi, kteří předobjednali nebo koupili dnes do 12 hodin (GMT) - http://www.gog.com/news/gogcom_gift_to_botanicula_owners
  • RakeW
    Mimochodem je celkem zajímavé, že průměrná částka na HB je skoro stejná jako cena na GOG :).

Docela by mě zajímalo, jestli se opravdu někdo "cítí podveden".
    • Podvedený se cítí jen ubožáci, co to nepřejí vývojářům. Já jim poslal asi 33 dolarů a to ji mám koupenou i na gog.com. A to pro mě z toho bundlu nic v podstatě nekouká, jelikož věechny hry už mám v několika kopiích doma. Pro mě je prostě 5 dolarů velmi směšná částka za tak originální hru. To by se ty běžné průměrné hry měly dávat zadarmo k jogurtům v marketu.
  • GOG je osamocen , stejně jako Botanicula i Grimrock vyšel nakonec ze Steamu lépe ...a s achievementy . No ale tenhle Humble bundle je bomba ...Nová Botanicula a Kůky za cenu kterou dáte ... hned bych kupoval . Bohužel mne neoslovila ;)
    • GlaDOS
      Nesouhlasím. Hry z Gogu máš v instalačce, co si kdykoliv můžeš spustit a nepotřebuješ k tomu dalšího klienta. U Gogu dostaneš navíc bonusy, jako soundtrack (i když v případě Botaniculy jen demo), artworky, sketche,... A achievementy jako výhodu nepovažuji, protože jsou to jen neužitečné obrázky, které tu jsou pouze proto, aby si hráč připadal lépe.
      • Musim trochu nesouhlasit.V některých hrách je plnit achievy fakt sranda viz. Portal 2 .S kámošem v coopu jsme se při plnění kralovsky bavili.A pak když se podíváš že si splnil všechno co si v ty hře měl tak máš dobrej pocit :)
        • GlaDOS
          No právě to myslim. Je to levná záležitost, jak u hráče vytvořit dobrý pocit.
    • V předprodeji byl Grimrock na GOGu za 9,99 $, stejně tak jako na Steamu, ale s DRM. Není to tedy tak jednoznačné.
      • Další - pro GOG ... ceny zvyšoval . Já předobjednal za 11 $ ale .... nerušil jsem .
      • Nejlepší to stejně bylo na webu vývojářů přes ten Humble store, za 12USD bez DRM i klíč na Steam s achievementy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit