Přejít na výpis diskuzí
Zapojte se do redakční bitvy týmů Games.cz a BonusWeb.cz v Battlefield Hardline
23.3.2015 | Redakce Games.cz
94 příspěvků
-
Kdy bude recenze Bloodborne?
-
-
8/10
-
-
To bude jasně 10/10.
-
-
Jen jsem napsal, kolik to tu dostane. Já to nehrál, ale Souls hrám bych nikdy desítku nedal už kvůli stupidnímu bojovému systému a vždy naprosto hroznému technickému zpracování. *3*
-
-
-
-
Nah... EA see na nás, já bych se klidně vyee na ně (překlad DA). Už dlouho jsem nic od EA nehrál a ani mě to nechybí. Stejně to většina stáhne a za chvíli hned ***že .? *3* (hry se sp min.)
-
-
*8* Jakože cože?
-
-
Navíc ta cena také není k zahození že... *4*
-
Hraju. Je to supr. Hejteri to ani nehrali nebo se jim proste nedari. Kamos typical Hejter hral betu. Hra č.1 - skore 0/11 a hned jde OFF. Ted jako pravy hejter pise na vsech strankach jaka je to kravina. Dislikes pls. *1* *2*
-
-
Ja sa už ani nedivím, ono je to totižto dnes veľmi IN, nadávať a znevažovať všetko bez toho aby to daný nenávistný krypel čo i len vyskúšal
-
-
Nebreč, fanboyi.
-
-
No jasnačka pepo, keď sa niečo niekomu páči tak je automaticky "fanboy". Ty si neuveriteľný tragikomik.
-
-
Maťo ty sis změnil profil?
-
-
Koľko?
-
-
-
-
+1 Presne.
-
-
Internetoví hipsteri/trollovia dneška to považujú takmer za povinnosť kydať na niečo o čom nemajú ani páru.
-
-
-
Jo ještě sem zapoměl dodat, teď mi dejte hodně mínusek.
Nebo tak nějak se to teď píše. -
Zatím co ty jsi byl vždy mezi nejlepšími. A o to ve hře pro 64 hráčů jde, mít to nejlepší skore ze všech.
A pak ty hry mají nějak vypadat.
-
-
Co to je? Akce kdo má větší pé*o?
-
The GPU analyzer requires the latest version of Java - WTF !!!!
GTX 960 ? - teda doba je už opravdu zlá . -
-
Víš ty vůbec, na co po tobě chtějí, ty vořechu? Nainstaluj si javu!
-
-
Především vyžadovat Javu u GPU analzyru je pěkná prasárna
-
-
-
Lunk : "Ja sa už ani nedivím, ono je to totižto dnes veľmi IN, nadávať a znevažovať všetko bez toho aby to daný nenávistný krypel čo i len vyskúšal"
Když nemluvíš o betě tak ono je to docela těžký dát 1200 kč aby si to člověk "vyzkoušel"... Bf beta se mi líbila budu si Bf kupovat, možná že ne ani tak proto jak je to dobrý ale nic lepšího není a staré vykopávky mám odehrané a už mně nebaví -
dobrý čas, to mi prichádza vhod, rád sa zapojím a rád vás tam aj všetkých vyškolím :D
-
-
Pokud budeš pravý Lunk, tak o tom nikdo nemůže pochybovat *1*
Pro ty, co neznají, Lunka musíte vidět. -
-
podľa mňa asi najlepší diel C&H :D
-
-
Bezpochyby *1*
-
-
-
Spíš pomůžeš svému oblíbenému webu vyhrát ne *4*
-
-
Pokud k tomu nVidia pristoupila tak, ze games.cz a bonusweb jsou nejctenejsi (nejkvalitnejsi?) weby, pak je mi lito jak nedocenen zustava hrej.cz, ktery je personalem a kvalitou clanku o level vyse, nez prve dva zmineni.
-
-
Souhlas *5*
-
nastesti je to jen tvuj nazor, a na zaklade faktu, ze plytvas svym casem na napsani takove bejkoviny, asi nebudes ani moc chytry. Proto jsem nucen nerespektovat tvuj nazor. GAMES FTW!
-
-
Turnaj ve Smash Bros by byl zajímavější #MLG #360noToad
-
-
Já bych to viděl spíš na Bombermana.
-