Přejít na výpis diskuzí
Zapomenutý japonský klenot ICO omládl v novém traileru
23.6.2011 | Karel Klein
71 příspěvků
-
No nepovídej, nejsi náhodou ty ten co tu má nevhodné průpovídky ? *2*
Hra je skvostná o tom žádná, ale odpusť si ty attacky, nebo tu zase vypukne jedna z těch bitek konzole vs. PC .... to by si ta hra nezasloužila, ji takhle zneucťovat nebo ano ? *3* -
a já bych to chtěl radši v Japonštině, tedy jap dubbing, všechen dubbing namluvený v končinách více víc na západ stojí za prd *2*
a k tomu třeba anglické/české titule to už je jedno haha *5*
Itadakimasu ! "mňam" -
Emulátor PS2 ? .. o PS3 emulátoru jsem ještě neslyšel, není náhodou, že ?..
-
Nevíte náhodou někdo název té písničky co běží v první části tohohle traileru?
-
ježiš zase kecy '' škoda že to není na pc '' už se vzpamatujte a uvědomte si že pravě tyhle peckový hry sou a budou jen na konzole!!! Osobně jse ICO dohral do konce a tak emotivní a nadhernou hru zatím žádná nepřekonala
-
no divej jak konzole od PS1 nemám rád kdyby to bylo dobrý tak kvuli tomu si ji koupim *1*
-
Jo Versus. No, jo, celý to řídí Tetsuya Nomura, co předtím dělal jen design postav, tak uvidíme.
-
nemělo to být jiné v té druhé verzi FFXIII teď nevim jistě jestli to je ono ale tušim že nějaký původní vývojář od FFVII ještě tvrdil že se mu to nelíbí právě taky a oni mu to nějak dovoli udělat nebo tak nějak ale nevim možna je to kravina možna to ještě ani nevyšlo v těch nových se neorientuju *1*
-
Reaguju na Random Encounters...
Japonci je prostě mají rádi. Ale souhlasím, že v dnešní době jsou už spíš passé. -
Já sem hrál 6,7,8,9,10 a 12. Nedohrál sem ani jeden. Dvanáctku sem málem dohrál. Ostatní sem měl chuť po týdnu hraní rozlámat a to z jediného důvodu - Random Encounters. Nechápu jak tam mohli mechaniku, která nepřináší nic než frustraci, nechat tak dlouho.
-
to sic nejsu ae FFVII mám prostě nejradši taková osmička mě zas pro změnu moc nebrala *1* a stejný to zas není přece jenom u nich není ta potřeba cítit se jak king že sem dohrál něco primitivního tak jak je dneska zvykem že se to hraje samo tady :D
-
ですね。
Ale jo, Japonci mají rádi hry stejný. To máte jako když u Dragon Questu IX byly oznámeny viditelný monstra na mapě. To bylo nelibosti.
I když z obliby těch stejných stříleček bych řekl, že i západní hráči mají rádi všechno stejný. Všechno stejně hnědý.
Jo a nejlepší FF je u mě FFVI. Doufám, že vy tady nejste takoví ti FF odborníci, co hráli jen sedmičku a Crisis Core. *6* -
ICO i Shadow of Colossus jsem dohrál několikrát, ale stejně si tu kolekci asi koupim i když nejsem velký fanda převádění PS2 grafiky do HD bez nějakých razantích úprav grafiky. Hodně mě ale zajímá jak bude vypadat SotC ve 3D. To musí být paráda
-
Ten emulator funguje tak, ze do cd mechaniky dam ps2 hru a ono mi to rozjede?
-
tak především u mě japonci vedou jako celek líbí se mi jejich země jako celek :)
-
No tak ne všechno japonské, co se dostane na Západ se také Západu líbí. Japonci obecně mají rádi pokračování a takový Dynasty warrior je toho důkazem. Grafika a technologie nehraje u jejich her zas tak velkou roli. Nahrazují ji mnohdy hratelností a hlavně herní dobou. Tolik herního obsahu je na Západě výjimkou.
Asi bych sem měl dodat disclaimer: Toto je můj názor na základě zkušeností -
Je fakt ze z japonska prislo nekolik na prosto uzasnych her s Icem, Sotc a Okami v cele, ale zaroven vypustili do sveta hromadu zastaralyho, repetetivniho a preplacanyho shitu (milionta verze dynasty warriors jako priklad) . Takze bych s to s tou chvalou moc neprehanel. No offense.
-
Jo japonci v čr by se od nich mohlo plno lidi hodně naučit místo posměšků jak někteří dělaj nej země O.o takže říkaš lepší nežž FF7? yaaaaaa to musím hrááááááát *1*
-
ICO jako jediná hra dokázala v mém topu sesadit z trůnu FF7. SotC je o trochu níže.
Ta hra člověka pohltí a drtí emocemi. Právě hry jako staré FF nebo ty od Uedy, mě přivedly k anime, a pak už byl jenom krůček k celkovému smýšlení Japonců a jejich smyslu pro krásu. Musím s rukou na srdci říct, že jejich diskrétní přístup k niternu člověka, je mi bližší než pojetí západního světa. -
a v češtině! *2*