Přejít na výpis diskuzí
Zapomněli jsme dodat, že už vyšla PC verze Ryse: Son of Rome
14.10.2014 | Petr Poláček
60 příspěvků
-
Blbosť.. na 780Ti to ide v 1920x1080 na najvyššie detaily v priemere okolo 65 fps a spadne to najviac na 55 fps.. http://gamegpu.ru/action-/-fps-/-tps/ryse-son-of-rome-test-gpu.html
-
jj, neni to tak davno, kdyz herni doba pod 40 hodin byla hodnocena jako zklamani a propadak. Dat za tohle 40Ecek, to bych musel bejt radnej magor. Kdyz nic jinyho, muzu za to jit 5x do nejakyho muxu na nejakou pocobnou pitomost, ale aspon nemusim premejslet, jestli je to spis blbej film nebo debilni hra.
-
Čože? Veď ale to s tým súvisí...A ešte k tomu GTA V verzia pre PC bude na úplne inej úrovni v porovnaní s verziou pre staré ale aj nové konzoly. GTA V na pc je nová hra, iste jedná sa o pc port ale hra je v podstate remastrovaná, kdežto ryse je len pc port. A ako som už napísal nemôžeš porovnávať hru akou je ryse, ktorá je v skratke koridorová primárne singleplayerová qte záležitosť, ktorá dostávala priemerné až podpriemerné hodnotenia s GTA V, ktoré bolo vyhlásené hrou minulého roku a je to open world sandbox s dlhou sp kampaňou s revolučnou novinkou s tromi hlavnými hrdinami a ešte je tam obrovská porcia multiplayerovej zábavy. A prestaň už trollovať.
-
lepsi nez nula s nizkym sebevedomim fesaku (kiss)
-
seš kkt
-
az na to,ze XO nema polovinu efektu,ktery jdou zapnout v pc verzi jako treba SSAA,ktery srazi fps o polovinu ale je to nejdokonalejsi vyhlazovani
-
Kratos rika: hehe jsem lepsi *12*
-
tak, co jsem četl na Steamu tak i na780Ti to jede na 30FPS, takže ano 30FPS čeká většinu .) *12* BTW docela slušně si s tím poradili na XO, když to vypadá +- stejně jako PC verze...
-
A bude to v 30 fps, aby hráči měli filmovější zážitek?
-
K tomu přestat se snažit dostat hned nakonec *4*
-
promiňte, ale ten titulek článku k tomu přímo naváděl *3*
-
Stale lepsie ako DS II kde bol slaby aj boj, aj grafika.
-
ale tys v tom komentu ale psal o stáří hře ne o době hratelnosti a náplni
-
"...herná doba sa u mňa vyšplhala na úctyhodných 8.hodín s čím som spokojný."
Po tomhle jsem normálně ukápl slzu. Kam jenom to spějeme? -
Já se na hru opravdu těšil. Dostal jsem to, co jsem od toho očekával, takže nejsem zklamaný. Rubačky mám rád, tak proto se stavím ke hře kladně. Jediná chyba na té hře je ta, že je stereotypní. Jinak bitky mi přišly přehledné, dobré a to QTE mi nějak ani nevadilo. Nemusíte to používat když nechcete, ale pokud chcete mít z toho Holywoodský film, tak je to parádní věc. Slow Motion funguje v QTE dobře a každý útok jsem si skvěle vychutnal. To už nemluvím o krásné grafice, která mě opravdu překvapila. Scenérie jsou úžasné a proto vám ta hratelnost ani nevadí, když se kocháte prostředím. Souboje s Bossy mi taky přišly fajn. Jenom stačilo přijít jak na ně a pak to stále opakovat dokud nelehl. Všechny Cutscény jsem si užil, protože to je jako sledovat film. Dabing se mi taky líbil. Opravdu ale netuším, proč bych měl příběh hledat lupou jak bylo psáno recenzích. Já ho tam viděl jasně a ano... bylo to Béčko, ale stále ta pomsta je prostě OK. Stejně nejvíce se mi líbili souboje s Pretoriánskou gardou a absolutní špička je koloseum. Jedním slovem pecka. Hlavně ten skvělý soundtrack, který Vám bije do uší. Hru jsem si fakt užil a myslím, že se k ní dokonce vrátím. Za mě 8,5/10 . Opravdu to není tak hrozné jak se zdá. Nebojte se a hlavně to zkuste než začnete příště psát, že je to hovadina hned po přečtení recenzí. Přál bych si více her z období starověkého Říma a Řecka. Nemyslím tím strategie, ale normálně pohled z třetí osoby. Klidně i sekání potvor, proč ne.
https://www.youtube.com/watch?v=w5m9MzT5KF8 prostě pro moje uši.. *5* -
*16* *16* krásná grafika, boj je slabý.. někdo se chce přiblížit god of war.. :) 6/10 *16*
-
Syčáci
-
ja som si kúpil gta V pre ps3 v podstate zadarmo tú špeciálnu edíciu... pre pc mám takmer 3 ročnú predobjednávku za 40 euro. Je ale rozdiel platiť za hru, ktorej hrateľnosť je niekde úplne inde ako platiť za niečo čo je takmer čisto singleplayerová koridorová qte záležitosť. Ale v nejakých nadchádzajúcich steam zlavách si ryse už kvôli tomu, že to robil crytek zaobstarám.
-
No to jste trochu zapomněli, no.
-
A Ty nejsi Human.