Přejít na výpis diskuzí
Zaregistrujte se do uzavřené bety SimCity
18.1.2013 | Adam Homola
37 příspěvků
-
díky za info, na stránkách EA jsem dopídil že to multicore CPU pobere, teď už jen váhám ohledně toho připojení na net a multiplayeru, děsí mě pořád ta představa, že soused bude natruc stavět průmysl hned u mých hranic a to nemluvě o lagech *7* hru jako fanoušek série Simcity koupím i tak, snad nebudu hodně zklamaný no uvidíme *3*
-
bohužiaľ pokial to bude priveľmi závislé na serveroch EA tak sa to upirátiť nebude dať. Presne ako z D3.
-
máš pocit že 4000 nebol mainstream? tak to www.wikipedia.org a vyhladať si slovo mainstream a komercia. Pokiaľ nechceš byť komerčný a mainstreamový, zahraj si napr. Dear Esther.
-
Určitě, je to EA, ti si tohle pohlídají. A ono za první hodinu se toho o moc víc postavit nedá, města by měly být celkově dost velké.
-
nevíte někdo pls zda to bude podporovat vícejádrové procíky ? já jen aby to nedopadlo jako u CitiesXL *7* jinak to video z beta mě trochu zaskočilo velikostí města, doufám že to byl jen tutorial *8*
-
když se mi něco nelíbí (omezená hráče omezující originální verze) tak to upirátím (upravená verze bez obtěžujících prvků) ... už chápeš?
-
nutnost byt neustale online a muset mit ninstalovanej Origin to je fakt super koncept *11*
-
Ne, to zabilo špatné vyvážení a "nevýhody" měst spolu s uživatelskou nepřívětivostí a bugy.
-
Už to nekdo hral? Je to lepši nez Simcity 4?
-
Souhlasim, vse se zjednodusuje - zejmena "tzv AAA tituly". Hlavne, aby hrac neutrpel psychickou ujmu ze je to "moc slozity, moc tezky, nevi kterou moznost na vybrat nebo by nedejboze musel cist manual!!!" . Betu jsem zaregistroval, hral jsem vsechny dily klasickeho simcity a ty co sly koupit jsem si i koupil :P.
Co se tyka hracskych modu tak ty dostupne budou (ale jak a za jakych podminek....)
http://www.pcgamer.com/2012/03/08/simcity-is-built-to-be-moddable-say-maxis/?ns_campaign=article-feed&ns_mchannel=ref&ns_source=steam&ns_linkname=0&ns_fee=0 -
no hele, hrát to nemusíš. Aspoň mě nikdo nenutí hrát hry, které nechci a nelíbí se mi. Asi nechápu herní komunitu - když se mi něco nelíbí tak to upirátím a stejně to budu hrát .... WTF?
-
Dobře pro vydavatele DLC oblečků ....
-
Dobře pro tebe.
-
A dojelo na to, protože nikdo nechtěl hrát online...
-
uprime takovouhle hru jsem si predstavoval že by bylo fajn kdyby ji nekdo udelal a vida:) chápu že fanoušsci serie muzou byt sklamani ale kdyz se na to podivate nezaujate musite uznat ze to muze byt skvela hra a super koncept
-
Idealna prilezitost na novu znacku aby povstala. Vyuzit potencial flustrovanych hracov a dat im to co chcu, uspech zaruceny. Viz situacia s D3 a v podstate uspech PoE, Torchlight atd.
-
Víceméně souhlasím (s názorem mna x-com, i když jsem ho nehrál), ale tady je situace trochu jiná - máme alternativu? Je jiná simulace budování města než SimCity? Pokud jsem pochopil, Cities XL se nepovedlo a o jiné hře (kromě starších dílů SimCity) nevím. Takže to fanoušci, chtě nechtě, "budou muset" hrát. A já se k nim řadím :)
-
Neboj tebe uvítají jako občana v dalí sérii Sims propojené s jejich City .... připrav se , platíš ;)
-
"Sociální" hry nemám rád ..... Sbohem SimCity - navždy !
-
Dnes si se naucil nove cizi slovo ? Nauc se alespon dve at se neopakujes v kazde vete.