Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tato hra bude neskutocne sklamanie. Z dostupnych informaci sa nic ine ani vyvodit neda.Cerpam z oficialneho reddit AMA od Maxis devs.
    - lokality na stavanie miest budu male -> budu vas v podstate nutit specializovat svoje mesto na urcitu vec, a tym padom vlastne vytvarat system classov ako v kazdom MMO. Nebudete schopny mat sebestacny velky metropolis, ale bude vam nanutena kooperacia s ludmi.
    - nebude mozna uprava terenu -> wtf
    - nebude metro, a zrejme ani ine podzemne komunikacie -> vsadim pravu botu ze to bude nake DLC za peniaze mesiac po vydani
    - letisko bude mimo vaseho mesta -> zrejme jedno na cely region pre viac ludi naraz, znova nake nutenie toho, aby ste mali mesta pospajane s hracmi okolo a simikovia sa mohli na to letisko dostat
    - nebude moznost si svoje mesto ulozit, spravit naku mega katastrofu, a potom sa vratit k povodnemu sejvu. Klasicky system MMO - logujete sa dohry niekam
    - mody -> tazko povedat, zo stale online modelu usuduzujem ze to bude nastolene rovnako ako v kazdej modernej EA hre - teda ziadne mody, a len budu do vas sypat DLC za peniaze, pritom mody su to co Simcity4 robi stale zaujimavou hrou aj dnes.
    - stale online - dnes si mozete zahrat stare sim city a nic vam v tom nebrani, ako dlho necha EA servery pustene? Rok, dva, tri? Nikto nevie, ale ked ich vypne, zabrani vam hrat, avsak urcite vydaju SimCity 6 aby ste si mohli znova kupit nove a mat super uber cool novu verziu ktoru hrat mozete. Este k tomu pridajme nutnost Originu a vyde nam z toho pekny hnus.
    http://i.imgur.com/X0uwM.jpg http://i.imgur.com/Nid1c.png
    Takze tak, cim viac sa o hre dozvedam, tym je to vacsia prasarna. Nemyslim si to len ja ale stovky reddit userov. Zatial som nevidel ze by komunita tak svorne tvridla ze hru (ak to bude mozne) budu hromadne priatit a kupovat ju nebudu. ____ Nechapem ten manazmet, ci maju hlavy v prdeli alebo su naozaj taky sprosty. Klasicky hrac SimCity je stale ten isty hrac ktory to hra uz od prvej verzie. Nijako sa nezmenil, ziadny novy zakaznik tuzaci po social hovadinach sa nezjavil z cista jasna, stale je to ten isty hrac ktory ma rad jednotku, dvojku, trojku a stvorku. To ze z piateho dielu spravite hru hodnu kvality na fejsbuk neni nic ine len debilizmus podtrhujuci dobu v akej sa dnesny herny priemysel a EA nachadza. ____ Ale zrejme to sype dost penazi... ____ http://bit.ly/XJNHW7 ___ odkaz na AMA - http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/14umm1/we_are_the_simcity_dev_team_from_maxis_amaa/ ____ (co to je za p**ovina ze prispevek obsahuje moc odstavcu, si robite prdel, musel som to od-ostavcovat a teraz to vyzera upne brutalne citaltene, p**cujete jak besny ake mate strasne diskusie plne trolov a haterov ale ze sa neda post ani poriadne strukturovat to vas nesere.)
    • Souhlasim, vse se zjednodusuje - zejmena "tzv AAA tituly". Hlavne, aby hrac neutrpel psychickou ujmu ze je to "moc slozity, moc tezky, nevi kterou moznost na vybrat nebo by nedejboze musel cist manual!!!" . Betu jsem zaregistroval, hral jsem vsechny dily klasickeho simcity a ty co sly koupit jsem si i koupil :P.
      Co se tyka hracskych modu tak ty dostupne budou (ale jak a za jakych podminek....)
      http://www.pcgamer.com/2012/03/08/simcity-is-built-to-be-moddable-say-maxis/?ns_campaign=article-feed&ns_mchannel=ref&ns_source=steam&ns_linkname=0&ns_fee=0
    • davidBray
      no hele, hrát to nemusíš. Aspoň mě nikdo nenutí hrát hry, které nechci a nelíbí se mi. Asi nechápu herní komunitu - když se mi něco nelíbí tak to upirátím a stejně to budu hrát .... WTF?
      • když se mi něco nelíbí (omezená hráče omezující originální verze) tak to upirátím (upravená verze bez obtěžujících prvků) ... už chápeš?
        • bohužiaľ pokial to bude priveľmi závislé na serveroch EA tak sa to upirátiť nebude dať. Presne ako z D3.
    • Paulcz
      To jde ve stejném duchu jako X-Com nebo jiné pokračování známé série, udělají z toho osekanou srágoru + přidají pár hovadin o kterých ta hra není... ovšem díky jménu, hurá efektu a všeobecné demenci to dostane minimálně 8/10 :) Půl roku po vydání po tom neštěkne ani pes.
      • palcov
        Víceméně souhlasím (s názorem mna x-com, i když jsem ho nehrál), ale tady je situace trochu jiná - máme alternativu? Je jiná simulace budování města než SimCity? Pokud jsem pochopil, Cities XL se nepovedlo a o jiné hře (kromě starších dílů SimCity) nevím. Takže to fanoušci, chtě nechtě, "budou muset" hrát. A já se k nim řadím :)
        • Idealna prilezitost na novu znacku aby povstala. Vyuzit potencial flustrovanych hracov a dat im to co chcu, uspech zaruceny. Viz situacia s D3 a v podstate uspech PoE, Torchlight atd.
    • Mody jsou potvrzené.
    • Este som zabudol ze nebude Density. Teda Low-Medium-High Commerical atd.
    • mě zaujalo jedno video s městem, které mělo pár tisíc obyvatel a mrakodrapy... u nás na vesnici se teda ještě žádný nestaví
      • Keyz
        To je USA vesnice jak obyvatelé USA říkají "God Bless America"

*3*
    • to znie super
  • Kto si predobjenal cez Origin tu exkluzivnu deluxe ediciu? Len za 80 eur :D Toto fakt vazene damy a pani, nerobi ani Activision.
  • no, vidím to tak, že do bety se přihlásím... aspoň mi to buď potvrdí nebo vyvrátí můj názor, je to rozhodně lepší, než střílet po diskuzích slepýma...
    • první rozumnej názor tady +1
  • nevíte někdo pls zda to bude podporovat vícejádrové procíky ? já jen aby to nedopadlo jako u CitiesXL *7* jinak to video z beta mě trochu zaskočilo velikostí města, doufám že to byl jen tutorial *8*
    • kovar.jakub
      Určitě, je to EA, ti si tohle pohlídají. A ono za první hodinu se toho o moc víc postavit nedá, města by měly být celkově dost velké.
      • díky za info, na stránkách EA jsem dopídil že to multicore CPU pobere, teď už jen váhám ohledně toho připojení na net a multiplayeru, děsí mě pořád ta představa, že soused bude natruc stavět průmysl hned u mých hranic a to nemluvě o lagech *7* hru jako fanoušek série Simcity koupím i tak, snad nebudu hodně zklamaný no uvidíme *3*
  • "Sociální" hry nemám rád ..... Sbohem SimCity - navždy !
  • super hra budovatelske mmo online presne to jsem si pral
  • Už to nekdo hral? Je to lepši nez Simcity 4?
  • Tato komerční hloupost nestojí ani za řeč,tímto veřejně tento svůj názor dávám najevo. Ale mainstreamový ovečky si to zase koupí žejo. Ale já sem nad mainstreamovejma ovečkama tak se o tom nebudu raději vyjadřovat a budu dál hrát čtyřtísícovky. Howgh jako
    • máš pocit že 4000 nebol mainstream? tak to www.wikipedia.org a vyhladať si slovo mainstream a komercia. Pokiaľ nechceš byť komerčný a mainstreamový, zahraj si napr. Dear Esther.
    • Dnes si se naucil nove cizi slovo ? Nauc se alespon dve at se neopakujes v kazde vete.
  • fizola
    Davať si hodinku dookola? prečo nie, veď keď mi dobre pôjde aj roz*ebaná beta ci alfa tak optimalizovana plna hra musi isť :D (teda dufam)
  • mozna bych to zkusil pokud nebudu muset stavet domečky jak v anno 2043, teda nejsem si jistej co jineho v budovatelske strategii delat ale z tech domecku jsem mel nocni mury
    • Neboj tebe uvítají jako občana v dalí sérii Sims propojené s jejich City .... připrav se , platíš ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit