Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales
    Ta mimika postav je jednoduše úžasná! Pokud bude takový i zbytek hry, jakože tomu dost nasvědčuje, tak se máme na co těšit :)
  • Vsak jo - cokoli delaji "masy", je spatne, co?
    Jen nevim jestli jsi ten typ vola, kterej se PC drzi kvuli "blbejm" gamepadum, nebo kvuli tomu, ze prece nebude mit konzoli "kdyz ji ma kazdej blbec" : D
    Vzhledem ke vsemu cos napsal + prudce originalnimu nicku hadam ze jde o kombinaci obojiho, a asi mnoheho dalsiho.
    Treba si jednou uvedomis ze podobne natvrdlym pristupem omezujes jen sam sebe.
  • Zesměšňování a bez argumentů to by ti šlo. Nenapsal jsem nic co by nebyla pravda jenže to by jsi o té době o které jsem psal musel něco vědět. A vymlouvat se na ovládání ale no tak nenech se vysmát když jsi levý neni se čemu divit že s tim neumíš.
  • Protože to na 99 % znamená přizpůsobit se masám, trpět pitomý ovládání a spoustu dalších konzolovejch vychytávek. Před 10.000 lety bylo normální vzít klacek a jít umlátit mamuta. Takže až ti to maminčino lečo nebude zejtra u večeře chutnat a budeš remcat, zamysli se nad sebou. Třeba pochopíš, co a proč se nám nelíbí a jak zcestná tvoje poznámka je. Před 10 lety jsi měl možná tak napsat tenhle příspěvek. Jaksi přestal bejt aktuální, ty 10 let *2*
  • Mimochodem kdyz uz chces poucovat, tak Godfather vazne neni od Rockstaru, a jestli si myslis, ze hra podle kultovni knihy Kmotr se snazi prizivit na "uspechu" Mafie, tak to vazne asi nemas v hlave moc srovnany.
    Tesim se, az zas poukazes na neco, co ja "nevim"
  • Usmivat se, a rikat mi co nevim, a co je moje chyba klidne muzes, ale faktem zustava, ze prvni mafie nijak uspesna nebyla.
    Ze o ni vedi herni redaktori je samozrejmy. Hra je to dobra, tudiz je samozrejmy i dobry hodnoceni.
    To z ni ovsem nedela hru nejak extra uspesnou, kterou by meli ostatni vyvojari chteli kopirovat kvuli penezum.
    Ve svete mezi hraci moc znama rozhodne NENI. (ted po vydani v mediich masirovany dvojky se to mozna trochu zmenilo)
  • Určitě ne, stačí se podívat jak lidé celosvětově hodnotili Mafia 1 a jak srovnávali následující modely :)
    To že to nevíš, nebo si to nepamatuješ je pouze tvá chyba.
  • bohuzial nie:) snazim sa byt objektivny. hral som par slovenskych hier, tesil som sa na ne lebo to vyzeralo celkom dobre a z vacsiny som bol sklamany.
    mafia jednotka bola super. dvoja sracka

tak to proste je. nema to nic spolocne s tym kto to urobil
  • posila
    tak ... teď jsem se úplně do diskuze zamotal a místo odeslání tohoto příspěvku jako reakce na "10.02.2011 23:44 claymen☺tiscali.cz" jsem ho odeslal do hlavního threadu a příspěvek, který jsem chtěl odeslat do hlavního threadu, jsem poslal jako reakci na claymena :) už sem radši přestanu psát a nechám tu diskuzi umřít :)
  • asi máš pravdu, ale myslím, že nevyřešení případu bude game over a nebude možné nevyřešit případ a přesto úspěšně dokončit hru
  • Předpokládám, že hra nebude mít českou lokalizaci. Je to pro vás zásadní problém a třeba důvod, proč si hru nepořídit? Hraní stylem "netuším, co jsi teď řekl, ale podle toho, jak jsi se u toho tvářil, tipuju, že jsi lhal ... a teď se mi objevil blip na minimapě, tak tam asi mám jet něco udělat" mi nepříjde jako úroveň zábavy, kterou pro tuhle hru v R* a Team Bondi zamýšleli. Většinou nemám s angličtinou problém, ale vím, že spousta českých hráčů s ní problém má. Jak to vidíte vy?
  • No a? Je zajímavé že když má nějaká hra přejít z PC na konzoli hned všichni pcčkáři prskají jak moc se jim to nelíbí ale když je nějaká hra jen na konzoli jako třeba RDR tak hned nadáváte proč to taky nemáte na PC. To jste se takhle chovali i před cca 10ti lety když multiplatformní hry skoro neexistovali? Někteří zapomínají jak to bylo dříve a berou jako samozřejmost že musí mít všechno co mají ti ostatní ale ne naopak jen když se jim to hodí.
  • Tak nejak.
    Bohuzel tihle chytraci si pod pojmem "Noir" predstavi tuzemskeho muzikanta, nebo novej sprej od Hugo Bosse : D
    A Ellroy, to je ten elf z pana prstenu, ne? : )

Asi zbytecny neco rikat. Kdyz nekdo nic nez tu ceskou Mafii nezna, uvidi to nestydaty plagiatorstvi vsude...
  • claymen
    Tak z toho videa docela vyznělo, že případy se dají i nevyřešit
  • Dost lidí tady v diskuzi píše myšlenky typu, že L.A. Noire vykrádá Mafiu, nebo že toto měla být Mafie 2, atd. atd. Jsem přesvědčený, že část autorů těchto myšlenek jsou jen trollové, ale někteří to myslí opravdu vážně.

Proč L.A. Noire není lepší Mafie 2? Mafia schytala spoustu kritiky za slabý příběh, neexistující vedlejší mise, málo věcí, které jde dělat mimo mise, ... O příběhu Mafie 2 si nic špatného nemyslím a z trailerů na LA Noire není kvalita příběhu vidět (počítám, že to bude něco ve stylu - poctivý policajt začne řešit sérii vražd; ukáže se, že organizovaný zločin uklízel nepohodlné lidi a že v tom má prsty nějaký nadřízený policajt a/nebo někdo z radnice; poctivému policajtovi půjde o život, ale všechno dobře dopadne). Vedlejší mise ale nejspíš ve hře nebudou, jen náhodné události typu hlášení z rádia, že právě probíhá přepadení banky a hráč má přijet vysřílet lupiče. Asi ani nic jiného extra zábavného ve městě nepůjde dělat (navíc počítám, že vůbec nepůjde páchat zločin). Hodně by mě potěšilo, kdyby hra šla projít bez jediného výstřelu.

Proč L.A. Noire nevykrádá Mafiu? Tak zaprvé jde naprosto mě logika typu: "Hmm, tahle hra prodala 2 miliony kusů, tu bychom mohli zkopírovat. Aby to nebylo tak okaté, bude se místo za mafiána hrát za policajta, a místo přestřelek s gangstery bude hráč hledat důkazy a vyslíchat svědky. No, mohli jsme udělat další díl naší gansterské série, které se prodalo celkově v desítkách milionech kusů." ... Prostě ... WTF? Proč by někdo zasazoval hru do 40. let jenom protože Mafie 1 se prodalo cca 2 miliony kusů?! Hra se odehrává ve 40. letech, pravděpodobně protože autor Brendan McNamara má rád romány Jamese Ellroye a protože ve čtyřicátých letech byl na vrcholu film noir. Kdyby McNamara měl rád Kriminálku Las Vegas, vymyslel by hru "CSI L.A.", kdyby měl rád Blade Runnera, vymyslel by "Do Androids Dream In L.A.?".
  • Jenom se snažím nahazovat fakta která znám, aby lidi, co nehltají každé interview a preview, které se na netu objeví, nepsali, že je to vykradená Mafie :)
  • Já myslim že vývojáři už něco vymyslí :-)
  • Spíš než rozebíráním co má společného s Mafií2 byste se měli zaměřit spíš na to, co s ní společné nemá. To je rozhodující.
  • Co vím, tak většina rozhodnutí (jako třeba uvěření/neuvěření lži) nebude mít nutně za následek game over, ale nasměruje hráče k jiné cestě řešení případu. Netuším, jestli bude možné případ nevyřešit, nebo se pokaždé dostat k trochu jiným případům.
  • Vyzerá to na skvelú hru len sa obávam že po dohraní už nebudem mat chuť hrať znova.Neviete niekto či bude mat hra rozličné postupy ako sa dopracovať k cieľu ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit