Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Strašný divadlo
  • OMG na co si tu hrajou *7*
  • V tom ovládání hraje obrovskou roli náhoda který jde hra hodně naproti
  • uz to tak vypada...
  • Kinect = Big Fail
  • Kinect má pořád zpoždění jako pes :-|
  • je to duelany tak aby si slysel jen jeho chapes ?
  • Spades
    Bude možno si to někde stáhnout, protože jsem nestihl začátek a fak chcu vidět ty trailery :/
  • Neres hodnoceni prispevku, nekdo se evidentne nudi...
  • christianus
    Jak po prezentaci skenovani hracky tleskal sam a nikdo se nepridal. Chudak:D
  • za co mínusy ? Sesame street ? are you kidding me .....
  • corfer
    Při sledování Kinect her se ptám sám sebe: Jsem opravdu takový magor, aby mě něco takového mohlo bavit?

update: Nepobírám moc smysl taneční hry, když přece umím tančit, tak nepotřebuji abych to viděl v televizi, ale zajdu si někam zatancovat.
    Kam se to pro boha živého řítíme?

update 2: Zlatý hřeb na závěr!
  • trolo
    tiez sa mi to nepacilo ale nechapem preco vsetci mame minusky :D tu uz ani vlastny nazor nemozeme napisat *6*
  • Celý Kinect ovládání mi příjde jako jeden velký chaos, ta hra dost aproximuje co hráč chce udělat a co upravdu dělá a jde mu hodně naproti, aspoň takový pocit mám z každý ukázky
  • plus pokud si nekdy hral airsoft tak vis, ze se zbrani zamiris stejne rychle jako s myskou .. alespon teda s pistoli a beznou 3-4.5 kg zbrani .. nejaka 10kg M60 je neco jineho
  • dalo se čekat že to bude jenom o kinectu....ale tohle už trošku přeháněj ne ?
  • Tak Star Wars me moc neoslovili, ale libilo se mi tam, ze tam skutecne chodil a ne jenom smeroval charakter avatara do smeru kam chce, aby se hejbal
  • tak pokad udelaji zarizeni ktere bude ve tvaru zbrane a nebude tam zadna prodleva tak proc ne .. ale stejne zatim neni na FPS lepsi zarizeni nez mys a klavesnice .. nejhorsi je ze kuli kinectu a jeho nepresnosti a prodlevam zpomali reakce AI a prizpusobi tomu celou hru ..
  • trolo
    takticky subojovy system hmmmm :D pecka :D
  • Cajk
    grafika z roku dva.. BTW ten disneyland mě hodně dostal:D Ptákovina na ntou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit