Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No koukal jsem teď chvíly na nějaký Fable a vypadalo to jako když ten člověk to vůbec neovládá a naučil se to podle videa...
  • trolo
    star wars!!!! :D
  • Co to je za hry, kde už nemusí hráč ani chodit, jen mácha rukama, tahle budoucnost hraní se mi vůbec nelíbí
  • Když otevřel dlaň tak to spustilo spoušť. Trochu mi tam vadila ta časová prodleva...
  • Na tom neco je, kdyz nad tim tak premejslim, tak si nevzpominam, jestli tam bylo videt jak Kinect zaznamenaval zmacknuti spouste
  • Tak kdyz to beres takhle, tak to muzes preferovat mys i pred drzeni skutecne zbrane, protoze s tim budes vzdy zamerovat lepe. To ovsem neznamena, ze je to zabavnejsi a autentictejsi.

Pokud se to bude ovladat pohodlne, tak to muze byt zajimavy challenge.
  • Uprava zbrani byla nadherna, ale co pri presnosti mireni budu vzdycky preferovat mys nad cimkoliv jinym
  • Jako koukam panove to docela rozjeli s kinectem :P jako hlavne me dostal Ghost Recon ...
  • ukažte Residenta 6 idioti!!
  • Najednou tu všecí mají mínuska OMG
  • jooooo uz sem si vymastil nad tou cubkou larou a postrikal celi monitor
  • Malý s měkkým letos oznámí nové Windows 8, už to nebude OS ale hra - multižánrová adventura se silnými RPG prvky, od jednoho insidera už se ví, že tým neposlušných programátorů do nových W8 zabudoval "mod" Very Hot Coffe - který budete ovládat kinectem - jakožto povinným HW kouskem potřebným k instalaci W8.
  • Cosi
    Vysvětlete mi proč Microsoft prezentuje různé hry a ne něco co kuchtil sám. Na Laře a Moder Warfare nebylo co k ukázání kinectu
  • protože to hrajou kvůli MP.
  • oin.odin
    inač zaujímalo by ma ktorého "inteligenta" napadlo robiť e3 v rovnakej dobe ako wwc ...
  • To vypadá jako MW 2, jen prostě další mise OMG *10* *10*
  • Protoze to ma statisticky doma kazda ctvrta emericka domacnost! :-D
  • jooooo uz honim nad tou cubkou larou
  • Nechapu jak tyhle tunely muzou dospele lidi bavit...
  • Ten zacatek Lary vypada jak ze Silent Hillu, kdyz pominu, ze se to odehrava v dole *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit