-
star wars!!!! :D
-
-
Tak Star Wars me moc neoslovili, ale libilo se mi tam, ze tam skutecne chodil a ne jenom smeroval charakter avatara do smeru kam chce, aby se hejbal
-
-
tiez sa mi to nepacilo ale nechapem preco vsetci mame minusky :D tu uz ani vlastny nazor nemozeme napisat *6*
-
-
grafika z roku dva.. BTW ten disneyland mě hodně dostal:D Ptákovina na ntou
-
-
takticky subojovy system hmmmm :D pecka :D
-
-
-
dalo se čekat že to bude jenom o kinectu....ale tohle už trošku přeháněj ne ?
-
-
za co mínusy ? Sesame street ? are you kidding me .....
-
-
Neres hodnoceni prispevku, nekdo se evidentne nudi...
-
-
uz to tak vypada...
-
-
-
-
Bude možno si to někde stáhnout, protože jsem nestihl začátek a fak chcu vidět ty trailery :/
-
-
zkus http://e3.gamespot.com/press-conference/microsoft-e3/index.html
-
-
Kinect má pořád zpoždění jako pes :-|
-
-
V tom ovládání hraje obrovskou roli náhoda který jde hra hodně naproti
-
-
Kinect = Big Fail
-
OMG na co si tu hrajou *7*
-
-
Strašný divadlo
-
-
Ty zabery kamery jsou absolutne priserny, me nezajima jak ty dva tancujou, ani jak to vypada na obrazovce, zajima me, jestli ty pohyby jsou stejny jako provadej "hraci" a nebo jestli se to naucili aby to kopirovalo video
-
-
me trosku pripadalo ze to byli nejaky tanecnici
-
-
Ja si myslim, ze hrani se pomalu presouva na konzole (neni divu, je to vydelecnejsi). Ovsem jako majitel X360+Kinect se tesim :)
-
Usnul sem nebo tam nebyl Alan Wake?
-
Nejlepší využití Kinectu měla asi Forza s head-trackingem.
-
-
Jo, tak tohle sice není novinka, ale je to lepší řešení než TrackIR, který za sebou má sice už roky, ale technologie Kinectu je díky svýmu mládí určitě pokrokovější, ale stejně jako bych nikdy nedal prachy za TrackIR, tak bych nekoupil Kinect jen kvůli otáčení hlavou ;-) Navíc je tu ještě FreeTrack, ale já nejsem žádný šikula abych si to spíchl doma sám :-D
-