-
Byl zájem o Danovy reakce na MS tiskovku, tak na twitteru už od něj nějaké jsou http://twitter.com/DanielVavra
-
nezdál se vám ten novej dashboard trochu Androidsky?
-
-
Spis se mi zdal inspirovany Windows 7 Mobile ... nevypada GUI Androidu "normalne", podobne jako GUI iPhone?
-
-
Kdy je Sony konference ?
-
-
E3 2011---pravá strana a tam to máš. 7. 6. 2011 2:00 hod
-
někdy ve tři ráno...
-
-
hmm, kdybych nemusel rano vstavat...
-
-
:)
-
-
škoda komentáře *1* *1* *1*
-
redakce, já psal do toho chatu u live přenosu a ani jeden komentář se mi tam neobjevil, nevíte proč? :-(
-
-
museli to filtrovat kvuli srčkám *1*
-
-
ee to si nemyslím *3*
-
-
jo to vím ale na mém příspěvku nic špatneho nebylo..
-
-
Nene, to neber osobně, nejde o "závadnost", těch příspěvků byly stovky, my je sotva stíhali číst, jestli jsme vybrali jedno procento... Nešlo to stíhat :)
-
-
Ajo tak ... děkuji za odpověď :)
-
-
-
-
-
jasně říkali, že pouští jen to, co uznají za vhodné, aby tam nebyl binec *3*
-
-
Podle mě je nejlepší cesta, jak Kinect integrovat do HC her právě taková, jako ji ukázal Ghost Recon - tj. začlenit pohybové ovládání do běžné hratelnosti takovým způsobem, který Vám zprostředkuje nové a efektně vypadající prvky, ale nelimituje samotnou hratelnost - pouze ji vylepšuje.
-
-
Já se těšil na nějakou bojovku a ono nic *9* Jo u toho by bylo doma držkopádů *2*
-
Jo, ta "póza" na střílění mě rozsekala *11*
-
-
Já mám na mysli tu rozborku zbraní, jakékoliv střílení přes Kinect už hratelnost limituje, pokud to nemá být "světelná pistole"
-
-
-
Dokud nějakým způsobem nevyřeší zpětnou vazbu tak to pořád bude takový ....polovičatý
-
microsoft uz naplno presedlal na xbox. hm.
-
Otazka k autorom : Bude tato konferencia aj niekde v archive?
-
-
Ano, bude v archivu.
-
-
výborně
-
-