Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mmrrxx
    to sa uz neoplati, xte pokracovania vyjdu este cez rok 2012 a pak je uz koniec sveta takze zbytocne zacinat nieco nove :o))
  • Takže všichni představili xté pokračování něčeho........... Osobně bych se radši dočkal nějaké nové hry.
  • mmrrxx
    http://kotaku.com/5808813/kotakus-e3-predictions
    v odseku "Gonna Happen"
  • Cajk
    Ten novej Rayman je vlastně reskin Trine..
  • Ataker
    tak mi dej odkaz nebo něco... ať si to také přečtu. :)
  • mmrrxx
    asi nevies citat
  • Ataker
    Jo? A kdo ti to sliboval? Já jsem to totiž nikde slíbené neviděl napsané.
  • dilinja
    mel by bejt videt v profilu
  • mmrrxx
    kde je slubeny novy Rainbow Six ktory sa udajne mal vratit ku korenom serie???????????
  • corfer
    Hej chlape máš twitter?
  • divokost, nebezpečnost a nezkrotnost přírody my ve far cry chyběla nejvíc v tomhle se my líbil boiling point mohl vás uštknout had sežrat piraňa nebo i puma.
  • XXDarthVaderXX
    Hele já ti nevím, ale jak to tak čtu, tak si AC hrál asi tak jen pohledem(youtube), protože v tom máš a jak ti to napsat? trošku bordel.
    Oheň? Plamenomet? A všiml sis toho roku, kdy se děj odehrává a říká ti něco slovo ohnivá loď? Někdy se podívej na vélečné lodi té doby...třeba konkrétně hledej mezi Anglií, Francií, Španělskem a něco třeba najdeš *3*
  • je to počtvrté to samé hmm aha a jak jinak by sis to představoval kdiž je to jeden ucelenej příběh,takovej mass effect je v tom případě taky furt to samý
  • dilinja
    doufam ze tam budou hadi *1*
  • corfer
    Na bláznivém subtropickém ostrově.:)
  • dilinja
    vsadil bych si thajsko?barma?sri lanka?
  • řekl bych že to bude opět afrika le krk za to nedám ale jinak to vypadalo dost dobře a ten padouch s čírem mě zaujal :)
  • corfer
    Podle mě budou znovu hrát AC a budou se smát, jak jsme jim to zase jednou sežrali.
  • dilinja
    Jan Doskocil z eurogameru "Ubisoft asi omylem rozeslal o nekolik stovek potvrzenych pozvanek navic ;) Nebyla by to Amerika, kdyby se tam hned neobjevil policista vyzyvajici davy k rozchodu a uvolnujici chodnik pro ostatni chodce. Ubisoft ma velkou cernou kanku, venku zustala i vetsina ceskych reporteru, e3 veteran Tukan to pry jeste nezazil." *7*
  • corfer
    Nevím proč se dohadujete o tom, jak zní heslo asasínů. Dle mého názoru je stejně padlé na šišku, jak tu každý oslavuje nové AC, když už je to po čtvrté to samé.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit