-
Ten prezentující je svěží jak plesnivá okurka, Far Cry 3 vypadá jako Dead Island bez zombies a Brothers in Arms: Furious 4 by byla paráda v případě, že by to nedisponovalo karikovanou grafikou a kdyby to tak okatě nevykrádalo Inglorious Basterds.
-
Ubi válí! Far Cry 3 vypadá divně, Furious 4 mi hrozně připomíná Borderlands (celkově to vypadá spíš jako úplná kravina - arkáda v WW2) a Ghost Recon totálně poj*bali.. Prezentace MS a EA se mi líbila víc, tam nemrvili žádný kvalitní série..
-
-
Far Cry mi neprisel vubec spatnej, Ghost Reacon mi prijde hrozne preHUDovanej (chapu future je future ale az tak?) a u Furious si chce pockat na gameplay. Dost me pobavily Raving Rabbits. Taky ten chlapek byl snad zfetovanej co to uvadel :D
-
-
Celá ta tiskovka byla zfetovaná.
-
-
asi zacali zapijet ty petadvacetiny moc brzo *1*
-
-
kur-vy, chlast a chlebíčky? Dal bych si říct :D
-
-
Podle mě budou znovu hrát AC a budou se smát, jak jsme jim to zase jednou sežrali.
-
-
-
-
-
Snažím se nebýt hater a vidět na všem něco pozitivního, ale tady s tebou naprosto souhlasím. A co teprve ten plamenomet v AC:Revelations?!
-
-
Hele já ti nevím, ale jak to tak čtu, tak si AC hrál asi tak jen pohledem(youtube), protože v tom máš a jak ti to napsat? trošku bordel.
Oheň? Plamenomet? A všiml sis toho roku, kdy se děj odehrává a říká ti něco slovo ohnivá loď? Někdy se podívej na vélečné lodi té doby...třeba konkrétně hledej mezi Anglií, Francií, Španělskem a něco třeba najdeš *3* -
Je to špatně vidět, ale není to plamenomet (i když to tak vypadá), ale metač zápalných šípů s kadencí Thompsonu M1A1.
-
-
-
zatim asi nejlepsi trailer na E3 byl AC:R
-
http://www.youtube.com/ubisoft#p/l/EJLtcpwurJU
-
Furious Four je jasna inspiracka v Bastardech :)
-
Proč tam mám do prd.. le text?
-
Assassin... epic
-
A já doufal v pokračování Brothers in Arms :( zklamali mě.
-
A tak svět shlédl první ingame ukázku Assassins's Creed.
AI je na bodu mrazu stejně jako v předchozích dílech; teď už dokonce kolemjdoucí ani nevzrušuje (vyjma pronesení jakési repliky), že po městě někdo rozhazuje výbušniny a vraždí strážné. Hák (v sérii AC nový předmět pro Ezia) vypadá užitečně, zdá se, že nebude jen tak do počtu.
Nicméně audiovisuál mají Kanaďani vymazlený jako vždy, o tom žádná. A atmosféru taky, až je škoda vypálení půlky přístavu, nějak to nesedí do hesla assassinů...co už, úlitba koncovému publiku. -
-
jen aby se ten hak nedal pouzit jenom na par snurach
-
a proč by vypálení přístavu bylo proti jejich heslu není to heslo náhodou nic není pravda, VŠE JE DOVOLENO
-
-
Nevím proč se dohadujete o tom, jak zní heslo asasínů. Dle mého názoru je stejně padlé na šišku, jak tu každý oslavuje nové AC, když už je to po čtvrté to samé.
-
-
je to počtvrté to samé hmm aha a jak jinak by sis to představoval kdiž je to jeden ucelenej příběh,takovej mass effect je v tom případě taky furt to samý
-
-
-
-
prosím může my někdo říct kde můžu shlédnout záznamy z proběhlých koferencí Mrkvosoftu a EA neůmyslně jsem je propás a tak bych je chtěl shlédnout
-
-
rekl bych ze vsechny budou na gamespot
-
-
děkuji *5*
-
-