Přejít na výpis diskuzí
Zdarma dostupné DLC Dead Kings pro Assassin’s Creed Unity vyjde příští týden
6.1.2015 | Petr Poláček
35 příspěvků
-
Co takhle nejdřiv opravit celou tu zasra** hru a pak teprve vydat dlc .Za unity by nam spíž měli platit kur**. Nj zasra*** Ubisoft Ebolu na něj!
-
-
Ty vole vždyt ty děláš jako kdyby šlo o jídlo, zemřeš když nezahraješ hru od ubisoftu ? nikdo ti ji nenutí, když tě ubisoft sere, neřeš ho ... blázen
-
Ebolu? Bože, ty jsi zmetek rozmazlenej. Chovej se jako dospělej a ne jak nějakej patnáctiletej PlČUS ze zvláštní školy.
-
-
Už to aspoň opravili? Protože bych si to celkem zahrál.
-
-
Na Xbox One od Vánoc bez problémů.
-
Já to na PC dohrál, začal jsem hrát po vydání patche 1.4 a omega driverů a bez problému, na žádnej výraznější bug jsem nenarazil, běhá to taky v pohodě.
-
-
Všechno co stačilo udělat, je odložit hru o 1-2 měsíce a dostávali by úplně jiná hodnocení a měli by trochu jinou reputaci. No jo, holt nenažranost.
-
-
-
Ten screen k článku ve mně na první dobrou ihned evokoval Bloodborne svýma kulisami a atmosférou. Že by vyschla studna s nápady nebo se toho chopili markeťáci v Ubi ... :D
-
Ať to nejdřív opraví! Snížení detailů jako by na sekání ani nemělo vliv a coop mise fungujou asi tak na půl.
-
-
K žádnému snížení detailů samozřejmě nedošlo. Neraguj na mě. Píšu to jen proto, aby jsi svým ignorantských příspěvkem nemystikoval ostatní návštěvníky fora.
-
-
Co je ignorantskýho na tom, že nerozumíš tomu, co jsem napsal? :D Jednoduše jsem napsal, že snížení detailů nemá vliv na sekání (nízký FPS) hry. Snížení detailů v nastavení samozřejmě, ne patchem.
-
-
V tom případě se omlouvám. Mylně se tenkrát tvrdilo, že patch 4 snížil detaily - u PS4 verze, ale byl to jen bug. Ještě jednou se omlouvám.
-
-
A já už jsem myslel, že jsi Haha, kterej se mě snaží vytrolit. Takže v pořádku, vysvětleno, vše ok :)
-
UBISOFT - byl to jen bug, takže vlastně všechno je v pořádku. Vydáme patch s pořadovým číslem xyz a bude vše ok. Proti UBI je už i EA dobročinná organizace bojující za světový mír.
-
-
-
-
-
Nemáte někdo problém po patchy 4 na PC, že vám v určitých částech mapy hra zamrzne tzv. můžete libovolně otáčet kamerou a slyšíte zvuky města, ale všechny NPC+ Arno jsou zamrzlí. Menu funguje normálně. U nikoho jsem tento problém na foru nezaznamenal.. Nejlepší na tom je, že toto se děje hlavně u bodu k hlavnímu úkou, tudíž se k němu nemůžu ani dostat.
Toto je pro mě první hra, která mi fatálně znemožňuje pokračovat v hraní a to hraju přes dvacet let..
Je téměř jisté pokud nepříjde další patch, můžu hru zahodit. Nějaké přeinstalování, výměna save+hrat znovu atd. nepomohlo, problém je "hlubší"..
Škoda, Paříž je totiž jinak excelentní -
-
Kámoš má stejný problém, ale hru má warez a to "zamrznutí" se mu stává ve čtvrté sekvenci, ale už nevím u které mise konkrétně. Já už ve hře dodělávám vedlejší mise a mám splněno na nějakých 67% a za mě, mě se tento díl líbí a ať si říká, kdo chce, co chce.
-
-
Zdarma + Assassin's Creed mi nejde moc dohromady.
-
Interiéry v té hře mě zabíjí. Vlezete do okna v patře a zjistíte, že se dům skládá z jedné rovné chodby bez dveří...
-
-
Nevěřím. Máš nějaký důkaz?
-
-
Aspoň že to vydají zadarmo a nemají takovou drzost to vydat za 10 eura min. když původní hra byla tolik rozbitá. *4*