Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jů, to je tak milý gesto od nich. Vše odpuštěno, Ubisofte. Už se těšíme na AC Victory. To bude pecka.

Samozřejmě jde o sarkasmus.
  • Jack1947
    No, myslím že tohle ale nespraví hořko-slanou (ne sladkou) chut po zmrvené hře. Nebo ano? už hráči naprosto (******). *12*
  • Hejtři můžou a budou hejtovat, ale AC Unity byla dobrá hra
    • Ristoro
      Hra jako taková, je paráda. Štvou mě jen ty truhly, které se odemykají pomocí aplikací, občas haprující AI, slabší soundtrack v porovnání s předchozími díly a podle mého krátká hlavní dějová linie. Tady jde hlavně o tu totálně zprasenou optimalizaci.
      • Tak ty truhly otevirane aplikaci nejsou k nicemu potreba, snad bych akorat ocenil moznost vypnout jejich zobrazeni na mape.
  • Co takhle nejdřiv opravit celou tu zasra** hru a pak teprve vydat dlc .Za unity by nam spíž měli platit kur**. Nj zasra*** Ubisoft Ebolu na něj!
    • Ty vole vždyt ty děláš jako kdyby šlo o jídlo, zemřeš když nezahraješ hru od ubisoftu ? nikdo ti ji nenutí, když tě ubisoft sere, neřeš ho ... blázen
    • Ebolu? Bože, ty jsi zmetek rozmazlenej. Chovej se jako dospělej a ne jak nějakej patnáctiletej PlČUS ze zvláštní školy.
  • TheGGG
    Vydaj něco zadarmo a lidi stejně remcaj, jak důchodci na novinkách
    • Ty šašku, k čemu mi je DLC zadarmo ke hře, která mi nefunguje.
  • Tos mu to fakt nandal ty cur@ku :D
  • Tímhle hru oopravdu nespráví, takže nas*at.
  • Pořád nechápu, proč do všech trailerů rvou hudbu, která se k tomu vůbec nehodí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit