Přejít na výpis diskuzí
Zemřel herní kritik John Bain, známý jako TotalBiscuit. Bylo mu 33 let.
25.5.2018 | Redakce Games.cz
44 příspěvků
-
Jeden z poledních rozumných YT....
-
Velka strata, nebude lahke najst niekoho s podobne kvalitnym obsahom. Poslednu dobu uz sice prilis netvoril obsah, ale aj tak som dufal, ze sa ztoho este dostane.
-
driv jsem hledal nekoho jako on ke sledovani. nenasel. ted uz asi nenajdu. kritizoval a argumentoval. nekdy po pravu, nekdy zbytecne, ale vzdy byl ten kterej se nenechal zastrasit a drzel se sve nezavislosti v nazorech na ostatnich. to byla vec kterou si clovek odnesl z jeho hodnoceni her. nazor. dnes je to vesmes samej sponzorovanej content a taky ta "pravda" podle toho vypada
-
pro mne je zábavné, že jsem ho nejdříve neměl rád, protože byl "konkurencí" jesse coxe v cataclysm betě. schválně jsem odmítal sledovat jeho videa. samozřejmě jsem nakonec nakouknul, co a kdo to vlastně je a od té doby jej více či méně sleduju. díky němu jsem sledoval starcraft, i když mě to nikdy nezajímalo a nikdy jsem ho nehrál. díky němu jsem poznal spoustu zajímavých her (brothers, bastion, terraria, ftl). bylo vždy zajímavé sledovat jeho názory a přestože měl občas úlety, byl to pro mě člověk, který dokázal rozdmýchat vody v herním průmyslu, ať už při poukazování na špatné praktiky společností, nebo při podpoře indie her. za svou kariéru youtubera udělal obrovský pokrok a věřím, že kdyby neměl takové problémy, tak by dokázal překonat hranice internetových médií a uspěl by i v oblastech širší veřejnosti.
-
posledne roky mu vcelku prestalo ist, ale to prisudzujem rakovine. Btw are traps gay? .Po tejto otazke na jeho homoconu, vyputal hon nancarodejnice i ked sa ocividne jednalo o troska nemiestny zart. Sam kriyizovat vedel, ale absolutne nevedel primat kritiku vid komenty na youtube a jeho sprava twitru. Mal som k nemu kedysi repekt ale ten vyprchal. Aj ci tak RIP. Mladi ludia by nemali zomierat *9*
-
Bude mi neskutečně chybět. Narazila jsem na něj před pár lety přes WoWCrendora (kdyby to TB věděl, tak by mi dal :D) a od té doby jsem k němu měla neskutečný respekt. Jeho kritiky byly upřímné a pravdivé, nikdy neměl problém s tím říct něco kontroverzního, ačkoli věděl, že to spoustu lidí pochopí špatně a jak oni sami chtějí. Bojoval za spotřebitele proti developerům počítačových her, nebál se je zkritizovat za spoustu prasáren, co udělali. Jeho (britský) břitký humor mi vždycky byl vlastní a Co-Optional Podcast + Co-Optional Lounge byly pořady, u kterých jsem vydržela hodiny a dodávalo se mi obrovské zábavy. Ten člověk zahýbal s celým herním světem... 33 let je opravdu málo a stejně toho dokázal více než většina lidí v jeho věku. Čest jeho památce a upřímnou soustrast nejen jeho rodině, ale i jeho přátelům, která vzal pod svá křídla...
-
To je skoro vzdycky tak. Ti nejlepsi odchází nejdříve *9*
-
Nebyl jsem nějaký skalní fanoušek, ale jeho "WTF is ..." videa pro mě byly vždycky špička. Navíc jako jeden z mála prominentních youtuberů nelezl herním společnostem do zadku a bojoval s jejich anti-consumer praktikami (pre-ordery, lootboxy atd.).
Bude mi chybět. -
Cloveku to da vzdy namet k zamysleni kdyz je to jeho vrstevnik... co v tak mladem veku stihl dokazat... a jak velice smrtelny clovek je... kdyby to byla nehoda, je to blby, nehody se stavaj, ale ve 33ti rakovina... f*ck... :-/
-
:-(
-
zhlédnul*
-
Smutná zpráva. Velký sympaťák. Vůbec jsem nevěděl, že se tak dlouho léčil, ale čas od času jsem shlédnul jeho videa. RIP
-
Sledoval som ho v zásade od začiatku ako začal robiť videa o bete cataclysmu aj s Jessie Coxom, keďže ako hráč wowka som to vtedy hodne žral, v rôznych intenzitách som ho sledoval v priebehu rokov a je to veľká škoda, jeho názory boli v absolútnej väčšine racionálne a mal čo povedať, nebol to žiadny youtube šašo ale plnohodnotný herný kritik ktorý mal čo povedať k veci, podporoval indie hry, bojoval proti neférovým praktikám v biznise a podobne. RIP
-
To je velká škoda a velmi smutná zpráva. Zhruba před pěti lety jsem se na TB hodně díval, na jeho postřehy o herním průmyslu a na sérii WTF. A vždycky jsem si pustil jeho Best of žebříček a pak z něj zkoušel hrát hry.
V posledních letech se na můj vkus trochu moc přiklonil na stranu indie vlny, ale nepřišlo mi, že by byl nenávistný nebo agresivní, jako někteří jiní. A velké komerční hry neignoroval, takže jsem jeho názory bral vážně.
A vždycky perfektně u každé hry zrecenzoval options. -
Škoda každého života, který si to svinstvo takhle brzy vezme...ostatnė hodnė z nás čeká bohužel něco podobného, proto pařte a radujte se ze života, dokud to jen jde.
-
Pro mě byl jednoznačně jednička, YouTube hvězdy mi neříkají prakticky nic až na něj. Každým coulem profík. Rest in peace
-
:(
-
Za mě nejlepší recenzent PC her na YT. Nedělal z toho show jako ostatní, neřval u toho, rozebíral i nastavení u her, brojil proto nekalím praktikám herních společností atd.
Velká ztráta a snad je někde dál... V životě stihl hodně dobrého. -
TB byl super. Jak tu někdo poznamenal, nebál se vtipné a krutopřísné objektivní kritiky, za kterou se ho mnohý zhrzený herní vývojář snažil zničit.
-
rest in rip v pokoji