Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    jak to víš, ty snad manipuluješ s výsledky voleb?
  • Haha, to je zas diskuze a to jsem sem ještě nic pořádnýho nenapsal. Měli byste se nad sebou zamyslet, nemáte ani úctu k zesnulému. *7*
  • Časy se mění viď Jacku. Před lety tě všichni vyhazovali z W-Blogu a dnes??
    Dnes vyhazuješ ty....
    Už je z tebe velikej bourák.
  • Ja myslim, ze knihy necte hlavne omladina muzskeho pohlavi, tedy prave hlavne ti panicove :-).
  • Lawliet
    R.I.P. Tom Clancy
  • Ja jsem Google a jestli te jeste jednou uvidim jak u me vyhledas tak ti vypnu internet.
  • Miserius
    To me vzdy zajimalo, jak se to zije, kdyz zijes jako by to byl tvuj posledni den... Celý den brečíš? Celý den jsi s rodinou a loučíte se? Nebo rozdáváš moudra v diskuzích? ... Kdybych vedel ze je to muj posledni den, klidne se naladuju polskyma kravinama, aspon usetrim a zdědi rodina vic peněz
  • ježiš vy jste banda :D huma se k večeru hezky zasmát :D
  • Jack1947
    Presne, at vyfici odsad , tady se zrovna proziva totiz zarmutek nad Panem Clancym, nejake pubertaly ktery zde jsou, nebo predpoberty na ne neni nikdo zvedavy *10* .
  • Rhulad
    A koho to zajímá, že tě to nezajímá?
  • Jack1947
    To ses ale chudak... a co s tim chtel rict... *7* *7* *3*
  • vrat se do diskusi na novinky.cz, jaktoze te tamejsi Chocholousek pustil na vychazku po internetu ?
  • no ja Splinter Cela vyhral v nejake soutezi original a nehral to ani pet minut, agenty 007 fakt nemusim
    bohuzel jsem dostal zrovna tu hru, o kterou jsem jako jedinou zajem nemel :)
  • ja hral akorat Rainbow Six Rogue Spear co bylo jako plna hra na GameStaru nekdy v obdobi Prvohor nebo Druhohor, nicmene hry na tohle tema ani jeho knizky me nikdy nezaujaly, tak trochu bych to prirovnal k fenomenu Deus Ex, ktery me nikdy nezaujal
  • Já myslím že tento článek má trošku jinačí význam.. Místo toho tu banda dětí ukazuje jejich *exotickou* mentalitu..

Pravdou je že bez Clancyho bychom si například Splinter Cella nezahráli nikdo..
  • A co tvoj ujo?
  • A nebo kdy te nakej hrac diabla veme obourucni sekerou po hlave!
  • Sem tu a pripraven
  • Jack1947
    Stran sice hodne je ale tech kterejm by slo o proklamovane, kazdou chvily blaho obyvatelstva je zalostne malo... *7*
  • Trisska
    Mimochodem v plusu už nejsem, spokojenej? Veskoslav asi dorazil... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit