Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Walldstein
    Tak začni psát česky i s diakritikou!!
  • Wtf? To je teda vytvor
  • Se sekačkou jsem si taky užil. Měli jsme na zahradě ohromnej znak Lambdy v kruhu :-) Celý prázdniny.
  • Trisska
    No dovol? *8* A že bych mohla bejt v plusu za vysoce kvalitní názor, to tě nenapadlo?!?!!?
    Mínusko jsem nikdy nikomu nedala, protože je to známka agrese a mělo by se to zakázat. A fakticky nechápu, proč sem taháte politiku. *7*
  • Stran je hodně. Třeba se nabízí ta s tou pirátskou vlajkou. Snad už to v nějaký evropský zemi dotáhli i do parlamentu.
  • mdkGT
    jako sekacku na travu jo?
  • Tohle je Ceska stranka...
  • Holka tobě se musí každý ráno těžce vstávat z postele. A já si vždycky říkám, co všechno jsem přežil, když uklízím mašinu do garáže... :-)
  • mdkGT
    ted uz je jasny ze nas tady minusuje Trisska, protoze je jedina v plusu!
  • nebo pan super podnikatel vseumel
  • Rhulad
    Všechno lepši než oranžová nebo červená
  • mdkGT
    nebo modra mafie, to si nevyberes *5*
  • Rhulad
    Jo no, doba je zlá a bude ještě hůř až nám tu za měsíc bude vládnout červená lůza.
  • mdkGT
    16? *15*
  • a tak pravil clovek vygumovanej medii a "vseobecnejma pravdama". Je dobře ze ti je teprve 16 (usuzuji dle tvých myslenkovejch pochodu) třeba z toho ještě vyrostes.
  • Jack1947
    Hlavne to neprehanej s tim ze kazdej je hned magor a vrazdi se na kazdym kroku, nebo se z toho jeste zblaznis Ja si taky nepripoustim ze chodim na vlak a , pres silnici ... a aby to byl muj posledni den to bych uz ani nezil... chce to zit s nadhledem *15* .
  • Trisska
    66 let, no není to mnoho na spisovatele. Na druhou stranu, možná budeme ještě rádi, když se dožijeme aspoň takovýho věku. V dnešní nejistý době člověk nikdy neví kdy zase vypukne nějaká světová válka, kdy ho na chodníku přejede šílenej hráč Karmagedonu nebo kdy ho ve škole střelí vyšinutej pařmen Batlefeldu či Protiúderu. Jo, doba je holt zlá... Proto si užívám dokud jsem ještě mladá, nejím polský potraviny a snažím se žít každej den jako by byl poslední.
  • Ked citam niektore komenty az ma zaraza, ze s akymito individuami clovek musi zdielat tuto planetu. Az mi je zle z toho, ze tu vobec reagujem na vasu primitivitu. Vdaka bohu osobne vas nepoznam ani jedneho.
    Tom Clancyho som osobne nepoznal ale jeho prinos do literatury a hernej brandze je nepopieratelny. A vy co sa tu tesite z jeho smrti nebudete ani za 1000 zivotov schopny vyprodukovat ani len to 1% z jeho uspechov.
    A to, ze o nom takto pisete je len zrkadlom vasej prizemnosti, primitivizmu, ignoracie a hlavne stupidity. Snad to casom rozchodite ale sanca na to je zrejme miziva.
  • Jack1947
    At se bavi, verim ze jednou na to doplati - aneb bozi mlyny melou , pomalu ale jiste a je rozhodne umelou, nejsem skarohlid nebo snad ze bych nekomu pral neco spatneho. Ale jednou jednou, jim to nevyjde... a pak budou litovat ... *3* na ma slova dojde, driv nebo pozdeji a nemusi je zrovna soudit az sam "dabel". *4*
  • Anonymita internetu mnohým bezduchým ubožákům dává velikou sílu. Je to vlastně forma úchylky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit