Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mdkGT
    ? *15*
  • Nikdy nezapomenu na jeho velkolepé knižní příběhy u kterých jsem s dýmkou po večerech vysedával na verandě.Ta gradující epika ,ta svižnost!Jako bych i v tuto smutnou chvíli byl s jeho postavami jako Nezkrotná Rosalie a umravnoval separatisty z knížky Nekončící poušt.
  • Uduste se těmi mínusy,h*vada *4* !
  • Splinter Cell 1..<3..nezapomenu.Jinak 66 není uplně vysoký věk..škoda takového spisovatele. *9*
  • R.I.P. ..... co k tomu dodat..... R.I.P.
  • Není pravda ,že umřel ,v našich sveřepých srdcích žije stále a neuhasitelný pramen lásky k němu nevyschne.
  • Spisovatel brakové literatury
  • A to jsem se těšil na nějaké další super hry od něho :D(
  • jindra.veliky
    ten Tom Clancy’s The Division je taky podle knihy? Jestli jo, tak jaky, diky.
  • Rhulad
    Nevím jestli byly spory, ale pokud sledoval jen očkem současnou kvalitu her pod záštitou Tom Clancy, určitě se mu zvedala žluč *3*
  • firebug
    Byly nějaké spory? Jsem se domíval, že jim své jméno prostě prodal (jako značku, která se teď lepí na hry).
    Jinak velká škoda! Měl jsem ho rád...
  • Normálně až jsmem začal brečet *15*
  • Rhulad
    Ke zdraví mu určitě nepřidalo, jak zachází Ubisoft s jeho jménem a díly.
  • Jack1947
    Pani, to je uplna "minuskova" manie. *8*
  • asi vyskúšal Takedown.
  • Jack1947
    Snad jen dodat , aby jsme se nekdy potkaly... na onom svete , mozna Tom clancy zemrel a jeho odkaz bude , doufam zit stale. ( Ne na nejake neeticke prizivovani a staveni na jeho jmene samozrejmne.)
  • Velka skoda. Na jeho fantasy gameboocích jsme se segrou vyrustali. Hlavne se mi libily 'Neuchopitelné Lijány Neviditelného Chaosu' a pak 'Smrtelně Mokrá Voda'.
  • Velká škoda, byl to dobrý člověk a spisovatel
  • Tak to je mi líto... škoda.
  • Jeden frajer z Černobylu se dožil 80. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit