Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    Jestli tomu dobře rozumím, zavírá se studio v Texasu, které bylo zaměřené na SWTOR. "Praví" Bioware jsou v Edmontonu a právě sem se Zeschuk vrací. Zatím nevidím žádný problém...
    • Ale ten ty přece nevidíš nikdy.

lalalalala
      • Cahir
        Ale jo, jen jsem nikdy nebyl na rychlé a nepodložené soudy jako ty. *3*
        • Já něco soudil o tomto?
          • Cahir
            Mluvím tak nějak obecně, s přihlédnutím k minulosti. *4*
            • Ach ták. No, nikdo není dokonalý.

Můj hlavní soud (SWtOR F2P do konce roku) se vyplnil, takže to si počítám jako bod plus.

No nic, žij blaze.
  • zeŠuk?
  • Kronoss1
    Tak tady by mě opravdový důvod docela zajímal. No, uvidíme.
  • Stejně si říkám, jak super věc ten F2P model je. Když dřív MMORPG nemělo příjmy, tak se prostě vypnuly servery a nazdar bazar.
  • "Blizzfuck = achilova päta." Určite každý z vás videl film Wall Street /alebo aj slabé druhé prokračovanie/. Hnus, faloš, podvod, virtuálne prachy, opcie, deriváty. Zvrhlí čur*ci ktorí sa snažia kapitál presunúť do toho svojho chlievika, bez ohľadu na následky alebo to slušnejšie okolie. Súčasný krízu má na triku americký nenažraný žid. Ani tí európe však nespia. Židovská firma Vivendi SA je francúzsky moloch so širokým záberom. Hudba, telka, film, telekomunikácie, knihy, internet a hry, asi 60 000 zamestancov. Pred časom dobre známa fúzia s inou židovskou firmou Activision. A tá zas pohltila Blizzfuck inc. Vivendi je však od vypuknutia krízy v 2008 v pekných sračkách /priam likvidačné poklesy ceny akcií/. Akcionári a podielníci sú nespokojní. Vivendi sa preto rozhodlo trochu "ozdraviť" situácia a ponúkal na predaj časť podielov, kto by to čakal, práve Blizzfuck divízie.

Trh však takmer nereagoval a to ani pomocu výraznej intervencii iných židov z Goldman Sachs and Barclays. Trh nereagoval ani po ďalšom znížení vyvolávacej ceny. Možno ste prekvapený - veď predsa MMO WoW je megaúspešné a Starcraft a Diablo sú la bomba. Skutočnou pravdou je, že MMO WoW je tragédia greckej kvality. Podiel nákladov ku zisku je príšerný, a ďalej sa pred očami závratne rýchlo zhoršuje /pokles predplatieľov padol z 12 na 9M/. Starcraft vybuchol a Diablo je prd vo vetre /iba nedostatočne maskujú reálne problémy/. Vivendi vníma Blizzfuck ako jednotku s nízkou bonitou, likviditou. Suchý konár čo treba odrezať. Ti istí experti čo vnímajú Blizzfuck ako stagnujúcu firmu a WoW ako mrtvolu varujú aj pred nadchadzajúcim MMO Guild Wars 2, ktorá ďalej zníži podiel WoW na trhu a teda aj cenu akcii Blizzfucku a teda aj Vivendi a žid sa nasral. Pamätajte, že som bol prvý , čo pred 2 rokmi povedal, že Blizzfuck je v riti a to hlavne vďaka jedinej hre, ktorá ich drží na vodou /WoW/ a situácia tam už vtedy bola na hrane. Plakať však nebudem. Tie arogantné sv*ne mi už dlhšiu dobu liezli na nervy.
    • A jé je, nějaký týpek zabloudil z diskusí na idnes do games. *15* Možná bych tě i bral vážně, kdyby na mě z textu nevyskakovali všechny ty "fucky", "čur*ci" a "židi". Jo, a taky bych, jako kolega níže, bral nějaký zdroj o těch ztrátách. *3*
    • Běž si nechat dokončit lobotomii blázne. *7* *1*
    • Mam takovy pocit, ze vsechno co jsi napsal jsou jen zvasty, ale pro jistotu se te zeptam na link s dukazem pro tve tvrzeni, ze "Skutočnou pravdou je, že MMO WoW je tragédia greckej kvality. Podiel nákladov ku zisku je príšerný,".
      • Zerathus
        Logika 9 000 000 x 10 = 90 000 000 $ měsíčně.A to jsem to počítal pouze v dolarech a ne eura a libry apod. takže pokud si nekupujou zlatej hajzlpapír prachů by měli mít dost *5*
        • yuri.sidius
          Zdá se to být hodně, ale otázka je kolik je stojí provoz a údržba serverů pro tolik lidí, obávám se, že se těch 90 mega měsíčně může rozpustit velice rychle. To, že vivendi prodává akcie zrovna blizzardu není samo sebou. Něco asi není vpořádku a s blizzardem to nevypadá dobře.
    • Robotron3
      Utřít a spláchnout.
    • No súdiac podľa tvojich komentov za posledných 5 rokov ti okrem Sony lezú na nervy všetky firmy... *15*
  • Takžee vlastně nekončí Zeschuk, ale Bioware. :-D
    • Cahir
      Tak to bych opravdu rád věděl, jak jsi něco takového odvodil *1*
  • Ponaucenie.

Perspektivna spolocnost nikdy nesmie padnut do ruk koncernu napr. EA.

to sa rovna SMRT *13*
  • Kapitán přes palubu!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit