Přejít na výpis diskuzí
Zesnulého Robina Williamse zvěční vývojáři ve World of WarCraft
13.8.2014 | Adam Homola
88 příspěvků
-
Hňupstvo games je zase v ráži. Docela smutné jak se celá banda nýmandů sesype na ubohého Slováka, který řekl svůj názor, který se nezvykle shoduje s mým. Spáchání sebevraždy je čin zbabělý a nehodný, kor člověkem, který rozdával pohodu a smích po dlouhá léta. O to je to daleko horší.
-
-
niekedy by som chcel mať váš jednoduchý pohľad na svet, taký ... detský a naivný. Ale keď čítam vaše príspevky asi je to lepšie, že ho nemám.
-
Eutanazie je teda taky zbabělost? Jsi snad zastáncem názoru, že lidé by měli trpět?
-
Jistě - kdyby se zabil pohřebák, je to daleko lepší, že? *7*
-
-
Jsou situace, kdy se sluší vůbec nemluvit, neřešit, nesoudit.
https://www.youtube.com/watch?v=j0hYctu65yw -
Lidi umírájí při bouračkách cizím zaviněním, měsíce leží na smrtelné posteli nebo jsou zavražděni nějakým maniakem. Robin narozdíl od spousty jiných lidí odešel ze své vlastní vůle a bylo to čistě jeho rozhodnutí. Každý tuhle možnost volby nemá. Takže se trochu zamyslete, než tady budete lynčovat Mata1987 a ohánět se banama. Nic tak strašného tady nenapsal.
-
-
Sebevražda ale není jen takový rozmar psychické zdraví není rozhodně nic zanedbatelného. Nebral bych to čistě jako „možnost volby“ ale dopad nemoci - to člověku jen tak přijde, z obýváku a u kafe, že on by se do takový situace přeci nedostal.
-
-
Prosím ak toto niekto z redakcie číta vymažte tie bludy od autora menom Mato1987, myslím že podstatne zráža svojimi patetickými bludmi tunajšiu premernú hodnotu IQ a čítanie jeho chorobných komentárov na adresu Williamsovej neštastnej smrti mi páli oči.
-
-
"Prosím ak toto niekto z redakcie číta vymažte tie bludy od autora menom Mato1987, myslím že podstatne zráža svojimi patetickými bludmi tunajšiu premernú hodnotu IQ a čítanie jeho chorobných komentárov na adresu Williamsovej neštastnej smrti mi páli oči. "
HAHAHAHAHA tak po prečítaní tohto umeleckého diela som spadol zo stoličky na podlahu a šúlal som sa na zemi asi 2 minúty, ty si tomuto všetkému nasadil pomyslenú korunku *15* -
-
áno, čo iné ti aj ostáva, všakže ? takým ako ty by mal byť obmedzený prístup na internet, úchylná forma trolla ktorá ma radosť robiť zo seba absolútneho blbca a potom si honiť nad tým ako ťa tu všetci nenávidia a mínuskujú... je mi ťa úprimne ľúto, fakt, čo nemá nič spoločné s tvojim názorom ohľadom tejto témy ktorý ti nevyhovorím a ani nechcem lebo to je každého vec pohľadu... zamysli sa nad tým než mi odpíšeš dalšiu patetickú blbosť ako minule... odpovedám ti už len na konštruktívne argumenty
-
-
uctime si pamiatku zosnulého trolla niceguyfromrussia.ru
-
-
-
-
Až umře Mato1987 tak po něm neštěkne ani pes :D Kdežto pan Williams bude navždy slavný a známý :)
-
-
navzdy je dlha doba, myslim ze jeho pamiatka neprezije ani len 1000 rokov.
na druhu stranu Mato1987 moze este vela toho urobit a mozno aj o 2000 rokov sa o nom budu deti ucit ze tam a tam spravil to a to. -
-
:D
-
a tiež môžu prísť Kvejgáři z Andromedy, vymažú všetky náboženstvá z povrchu zemského, zlikvidujú socanov a green teroristov a dajú nám elixír večného života... alebo tiež nie.
-
-
Slyšeli jste už o tom budování té nové hyper prostorové dálnice, kvůli programu rozvoje okrajových oblastí galaxie?
-
Nezabúdaj na Aštar Šerana, Jožka Kováča a Šrí Kršna Čaitanja Maháprabhu.
-
-
-
-
Řekněte mi někdo, je Mato troll nebo jsou všichni čoboláci takhle dementní???
-
-
ono sa tu nájde aj zopár dementných paštikárov tak sme na tom zhruba rovnako...
-
-
lol, za pastikare davam plus
-
-
Ale má pravdu. Pořádný chlap by se měl umět poprat se životem a ne odcházet takto. Ne že by mi ho nebylo líto, ale kdyby se mu stala nějaká nehoda, tak by mi ho bylo líto mnohem víc...
-
-
To si děláš srandu, že? Tyhle názory mě naprosto vytáčej. Lidi, kteří vůbec neví, o čem mluví a přitom soudí a problém zjednodušujou. Ten člověk trpěl manio-depresivní poruchou. Pokud nezažiješ, co to je, žít s něčím takovým, tak prosím, s prominutím, drž hubu, protože takto jenom pliveš na jeho památku. Napřed si o tom něco zjisti, prosím, než začneš šířit takový ignorantský zvratky. Díky moc
-
-
Já mám taky manio-deprese, a co jako? Přece se kvůli tomu nebudu vraždit. To mi přijde zbabělé a sobecké, už kvůli všem lidem kteří mě mají rádi...
-
-
Miloš Kopecký prý popsal depresi jako „Horší než rakovina“. Očividně máte nějaký jiný druh...
-
-
Nebo byl pan Kopecký větší "cíťa".
-
-
-
-
-
pozri sa čo bolo to bolo terazky som majorom.
-
-
Jezis nevite tady ani kulovy, co ten clovek prozival, proc to udelal, ale budete tu placat nesmysly a spekulace.
-
Ještě než odpovíte Matovi tak se zamyslete nad tím jestli opravdu chcete krmit trolly =)
-
-
Ja som bol vždy zástancom plnohodnotnej a zanietenej diskusie, ale skús to bez tých urážok, lebo sa odrazím a budem zlý.
-
-
Neuráží, jen "konstantuje". Naví etiku si máme "strčit" někam, ne?
-
-
snažíš sa a to si cením, ale nejako ti to nejde, ale kľudne to skúšaj ďalej, možno sa ti raz podarí vytvoriť nejaký bonmot, aj keď je pravdepodobnosť veľmi malá. *14*
-
-
-
-
Dúfal som, že web games.cz obíde táto neštastná záležitosť, no mýlil som sa. Na jednej strane je to smutná správa, ale na druhej strane to čo urobil sa dá považovať ako akt zbabelosti. Ľúto mi ho nie je.
-
-
Kua ten mato1987 to bude snad slavny BossMarťas zo sector.sk lebo taku ludsku hlupost si inak vysvetlit neviem...
-
-
veľmi zaujímavý vedecký poznatok, nech sa páči, skús tú vedeckú myšlienku fundovane rozvinúť.
-
-
Mě je zas líto,takové nuly co nic v životě nedokázala,narozdíl od tohohle herce,který pobavil a baví nadále desítky miliónů lidí po celém světě,NULO *2* *2* *2* *11* *11* *11*
-
-
an obvious troll couldn't be more obvious *14*
-
-
Jistě - všichni jsou troll, jen ty ne :-D
-
-
Iste pre väčšinu zúcitiacich ovečiek môže môj silne antagonistický názor a postoj k správe vyznieť ako forma "trollingu", ale je to skôr vec všeobecnej inteligencie a pohľadu na vec.
-
-
no nielenže je nájdenie pomyseľnej nite v nedohľadne, ale začínaš trepať piatu cez deviatu.
-
Jakou? Že si utahuješ z jinýho nicku? Prosím tě...
-
Stále si tú niť nenašiel, je to škoda, bola s tebou sranda.
-
No já bych to tak nepceňoval. Každopádně k lékaři bys zajít měl.
-
tak ale, že by si klesol až tak hlboko a označil ma za hydrocefalusa, to nie je od teba veľmi pekné a zároveň je to aj nesprávne.
-
Zrovna tak pochybuju, že Bighead je (nebo zní jako) troll.
-
-
-
-
-
Empatie, etika... - zkus něco z toho, než z tebe bude úplný sociopat.
-
-
ťažko nemocní umierajú denno denne v nemocniciach na aro-e a neštekne po nich ani pes, ale jeden notorik a bohatý blázon sa obesí vo svojej vile a všetci sa pokakáme od toho aké obrovské neštastie ľudstvo postihlo, empatiu a etiku si strč do vačku kamarát.
-
-
OMFG kamarade ty si BEST takych jak ty a ja zmyslajucich je MALO zvysok je vymlety Hnoj TV a kapitalizmom a magorizmom...
OMFG RESPECT kamarade perfektne nazory ktore zdielam aj JA.
Na toto treba vyssi stav Inteligencie a Obaja ju mame Ostatnych neries su to SHeeps systemu.
Pefektny si ma potesil a ukazal ze niesom Sam ktory takto zmysla!
Tak Ako hitler Vravel "No one talk about the ten thousands of people who asphyxiate themselves each year out of despair"
0:49
https://www.youtube.com/watch?v=DFNUdCtMXWE -
-
No nemyslím si, že to Hitler řekl takhle *1* *1*
-
-
Takže už je asi pozdě, koukám... Mezi "lúto mi ho nie je" a "všici sa pokakáme" je ještě dost místa, nemyslíš?
To, že byl známý a tak se o jeho smrti dozví víc lidí než o smrti ostatních není jeho vina a rozhodně to není důvod k nějaké 0protiváze k lítosti ostatních. -
-
Prestaň sa hrať na verejného ochráncu morálky, je podstatný rozdiel, keď niekto zomrie na nevyliečiteľnú chorobu, teda nemá na výber ako keď sa nejaký bohatý blázon rozhodne obesiť sa lebo mal zlý deň,alebo mu došli zásoby ohnivej vody.
-
-
ale aká je lahodná.
-
Spíš bych řekl, že vaříš z vody.
-
Si stratil niť už pri druhej reakcii, preto som uznal za vhodné robiť si z teba srandu namiesto vedenia plnohodnotnej diskusie.
-
Výborně. Uhnul jsi od tématu k hodnocení mé osoby a mimoděk mě obvinil z toxikománie... začínám si myslet, že jsi politik typu našeho prezidenta.
-
Oprel som sa o stoličku a posúdil som to viac než suterénne. Ale teraz srandu stranou a troška vážnejšie sa pozrime na jadro veci, mne pripadá, že ty nebudeš len verejný ochránca morálky ale budeš aj pravidelný konzument fluoxetínu a preto zaujímaš takýto prehnane súcitiaci postoj ku správe.
-
A tu jistotu bereš odkud? Protože polud svůj názor prezentuješ tal suveréně, tak by ses měl opřít o víc, než jen o několik cynických poznámek, či odtušit, že je to zřejmé... soudíš tu jiného člověka.
-
-
-
-
-
Jo, ono je to strasne snadne odsuzovat nekoho, aniz bys vedel cim si ten clovek prochazel.
Ses fakt frajer *3* -
-
nikoho neodsudzujem, len konštatujem, že to bol slaboch.
-
-
Což je odsuzování... nějak se v tom ztrácíš.
-
-
odporúčam využiť služby významového slovníka.
-
-
Tak predsa len som ťa konečne presvedčil, aspoň niečo.
-
Konstatuješ na základě svých nepřímých informací a bez jakékoliv zkušenosti... jistě že je to odsuzování.
-
-
-
-
-
klasika co bys čekal od slo...pardon MAROKO
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=FONN-0uoTHI
-
-
Mě je zase na druhou stranu líto tebe..
-
-
prečo? zver sa mi, čo ťa k tomu priviedlo.
-
-
TALMUD:nesuď člověka za jeho činy pokud jsi nebyl na jeho místě. *3*
-
-
nemám ani obriezku a nepraktijukem šábes, si na zlej adrese.
-
-
máš smolu semitský kamarát, mňa neurazíš.
-
milé děcko to je poučeni specialně pro tebe *3*
-
-
-
jako fakt nevím konkrétní situaci a tak, ale rozhodně si nemyslím, že by spáchal sebevraždu proto, aby před něčím utíkal nebo byl zbabělej... trpěl vážnejma depresema, takže to udělal kvůli tomu, ne ze strachu z něčeho...
-
-
Tiež by som trpel depresiou keby som mal v banke na konte 50 miliónov, za sebou 3 rozvody a bol by som ťažký notorik. Nevieš konkrétnu situáciu ale snažíš sa niekoho presvedčiť, že sa obesil kvôli depresiám, talent.
-
-
nech sa páči, rob čo sa ti ráči.
-
Půjdu na diskuzní fórum a řeknu, že mi není líto smrti populární osobnosti. Schválně kolik lidí tím naštvu. Obvious troll is obvious.
-
-
-
-
-