Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vy de me nti Jason Statham by mel bejt hitman. Ten orech z Fast and Furious, ten sladkej hosik? To je presne co tahle doba dela. To je jak upiri co chranej a su kaj lidi. Stejna p i c o vi na
    DEMENCE
    • Ristoro
      Přesně. Když hodí Statham ten svůj brutální, nasraný xicht, je to masakr. Jako Hitmana si ho umím představit hodně dobře.
    • Shaker
      Statham se porad tvari nasrane... neutralni ksicht to chce a kdyz sem videl fotky tohohle Frienda, tak vypada presne jako Hitman z Absolution.
      • Pro mě Stathem zazářil v:
        Snattch (Podfuk je zakázané slovo? Redakce Vy jste paranoidní!)
        Two smoking barrels and lock stock

naprosto nepřekonatelnej, na rozdíl od těch akčních slátanin. (vyjma expendebles)
        • Shaker
          o tom se nehadam, dela dobry filmy, ale nevypada jako hitman, protoze ukazuje emoce...
          • to mi nepříjde, dokáže se tvážit neutrálně.
    • "chranej a sukaj lidi" :-D:-D
  • kubi-wan
    Tak Friend mi tam sedí daleko víc, než Walker. Má daleko hitmanovštější rysy (když si oholí hlavu). Mimochodem, přestože se řadim k lidem, kterým se první film líbil, vim, že nejslabší jeho složkou byl scénář. Proto jsem trošku vyděšenej z toho, že ke "dvojce" píše scénář úplně stejnej patlal Skip Woods, kterej psal i jedničku a vloni zprasil Smrtonosnou past (u který jsem si teda přišel, jako když koukám na nějakej vývar z Hitmana bez Hitmana) ...
    Nechápu, že ho ještě nechaj psát. *7*
  • Timothy Olyphant mě kdysi děsil, ale nakonec to na herní adaptaci dopadlo víc než dobře. Takže kdo ví, třeba to Friend zvládne taky.
  • Paula je velka skoda :-( Nicmene i kdyby zil, tak nevim jak vam, ale me pripada jako nejlepsi kandidat Jason Statham.
    • Jason mi tam teda vůůůbec nesedí ... nedokážu si ho představit v roli 47 ....vždycky mi přijde prostě takovej ... až moc akční.

Naopak Rupert Friend podle mě nezklame, v Homelandu jako ,,analytik" zářil, stačí mu trošku pozměnit charakter a může se do Hitmana s přehledem pustit... Walker by se musel setsakramensky snažit a stejně by na to podle mě neměl....

Nicméně platí, že nejlepší hitmanem by byl stejně David Bateson
      • Priznam se, ze jsem s nim asi nic nevidel, ale od pohledu uznavam, ze by v te roli taky sedel:-) No kazdopadne, my ho vybirat nebudeme.
        • David Bateson je dabér Hitmana a posloužil i jako předloha pro obličej, takže on by byl nejspíš dokonalý kandidát. Těžko ale říct, jak schopný je jako herec.
          • Aha:-) No ja hral naposled dvojku. Pak me stealth akce nejak prestaly bavit a chytly me rpg. Daber se podle me taky vziva do role, aby postava pusobila uveritelne. Kamenej xicht ma, bojove sceny se stejne herci uci pred natacenim a pri nem, pripadne to vemou kaskaderi a postava moc ukecana neni. Na tehle urovni se ale asi herci oslovuji rovnou podle kvalit jejich drivejsich filmu a bez castingu, takze Bateson by stejne asi ani nedostal sanci nekoho presvedcit.
    • Miserius
      Ten ale zase určitě nechce do týhle béčkárny (a to tomu ještě fandim)...
      • To si, dúfam, robíš srandu?! Väčšina Stathamových filmov sú béčka. Homefront. Redemption. Parker. Safe. Killer Elite. A to sú filmy z posledných 3 rokov.

BTW http://www.desmoinesregister.com/article/20131129/ENT03/311290029/Movie-Review-Homefront-proves-Statham-still-rules-B-level-action-films
      • Toz Kuryr bylo taky becko jak vysite, ale bez nej by to byla totalni pi*ovina. Friend ani Olyphant proste nemaji jeho charisma. Mam pocit ze film, ktery uz z podstaty zavani beckovitymi klise v podobe nepremozitelneho zabijaka proste potrebuje herce jako je Statham. V Killer Mechanic byl dobrej, tyhle role jsou peo nej jak delane.
        • Miserius
          Jenze až Kurýrem začla tahle jeho "akční" kariéra...
  • Jestli někdo zahrál "hitmana", byl to Jane Reno alias Viktor čistič z Brutální Nikity.
    • Jack1947
      No mozna pred lety dneska uz je z nej vysYchajici snilni dedula, (bohuzel) *9*
    • http://www.youtube.com/watch?v=GU7Tu0CJsGU
      nemohl jsem si pomoct, úplně mi vře krev, když ho vidim, ještě byla jedna dobrá scéna, když dělali sejf někdy ke konci filmu
      http://www.youtube.com/watch?v=E2CVM5uMwHc (8:30)
      • taky jsem si vzpomnel na Rena, ale ve filmu Leon.
  • A co třeba Rupert Grint?
  • ked nejde o reboot mohli tam nechat olyphanta .... podla mna to nezahral zle .... skor bola chyba vo filme
  • Paul_cz
    Friend by byl dobrej tak za 10-15 let. Nyní je moc mladej, takže se na 47 nehodí.
    Ale Paul Walker, jakkoliv jsem ho měl rád, se na 47 nehodil už vůbec, stejně jako (jinak skvělej) Timothy Olyphant.
    No ale jednička byla taková předlohu nerespektující sračka, že od dvojky už nečekám vůbec nic.
  • SixThe9th
    Wow, tak tenhle cast je sleha, Friend mi maximalne ucaroval v roli "Viktora Cistice" aka Quinna, prave v Homelandu, takze thumbs up, uz jen neprosrat scenar a heureka !

Btw, kdyz uz jsem u toho Homelandu, tak jsem takhle na novorocni den sel do vedlejsi putiky dat jednoho vyprostovaka, a kdo tam nesedi ? :)) Damien Lewis aka Nicolas Brody s rodinkou, takze jsem nevahal

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/p206x206/1555571_10152105096073485_696928431_n.jpg

Ale zpet k tematu. Drazi tvurci, prosim nepokurvit tentokrat ;) Ciao
  • PravyMonty
    Nejlepším 47 by byl David Bateson, nejen že je čtyřicet sedmičce podobný(řekl bych, že ho dělali podle něj), ale taky ho dabuje.

http://www.youtube.com/watch?v=GDXFddCAS7o

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit