Přejít na výpis diskuzí
Zesnulý fanoušek Total War bude zvěčněn ve hře
19.3.2013 | Aleš Smutný
45 příspěvků
-
Zkouška č. IV
-
Len sa zastanem, skutocne existuje dieta, respektive takmer hladovka, ktora je urcena primarne pre ludi trpiacich rakovinou a zaznamenala nemalo uspechov. Vola sa The Breuss Total Cancer Treatment. Vyborne aj pre zdravych ludi, odskusane :)
-
Když už jsme u téma "modrní" medicína. Jestli tu ještě existuje byť jeden jediný čověk, který věří v tento pojem, tak buď za A) přiletěl z Marsu či jiné planety B) je obětí stařecké demen.ce.
Trochu se zamyslete, co vlastně farmaceutické firmy chtějí a potřebují. Zdravé pacienty? Ale no tak..... Tato mašinérie na peníze do vás valí jeden přípravek za druhým jen proto, aby vám mohli na vedlejší účinky těchto léků předepsat nové a ještě "lepší" medikamenty s úplně novými vedlejšími účinky. K doktoru už pouze s otevřenou zlomeninou nebo oddělenou končetinou. -
... za to video, som ti dal bod *4*
-
Hm..to svedčí o fajn charakteroch ľudí, ktorý pracujú v Creative Assembly. Total War: Rome II vyzerá tak, ako by stratégia vyzerať mala. Strašne sa na ňu teším. A to, že na hre pracujú takýto empatický ľudia, ma presviedča o fakte, že hru tvoria srdcom a nie z vypočítavosti, pre peniaze. Jeden ďalší fakt o tom, že hra bude dobrá *3*
-
http://www.youtube.com/watch?v=3VdVDZiBQtI&feature=plcp
-
Už jen pro tenhle čin doufám že ta hra bude skvělá, a doufám že až to někdo třeba za 10 let zapne tak si na to vzpomene, a řekne si u ty mise a tak tohle jen on, protože strategie jsou nadčasovka a třeba takovej Stronghold crusader si čas od času zapnu ještě teď stejně jako třeba AoE
-
VÁŽNĚ tu jsou trollové u takhle citlivého a vážného téma. i když se to týká her???
Aspoň na tímhle tématem byste se měli zamyslet! *7* -
Moc pekne, a byl to od nich moc pekny krok
-
A ty tomu fakt věříš? Já sem jednou v televizi viděl, že všechno ovládají ufóni a sám prezident USA Obama je jeden z nich..
-
nechápu ty lidi co nadaváj že jim v ramci autencity nesedí Anglan na mistě Italika
tak prostě bude 1 velitel ve hře neautentický no Bože tohle je stále aktualní
http://www.youtube.com/watch?v=OPKR0ISKK30 -
opravdu mě to dojalo....
vzpomínám na případ hráče everquest(nevyléčitelně nemocný), kterému vytvořili vývojáři myslím celý ostrov jenom pro něj. -
Jo a špatně jsem to napsal, chtěl jsem tím říct, že se málo používá samotná chemoterapie, ne že se málo používá chemoterapie obecně.
-
Můj kamrad málem zemřel na leukemii.Víš co ty my můžeš s takovými kecy.I sebe tvrdsi muz se muze zachovat mile.Tomu se rika charakter.
-
moc lidi se vylečilo specialni dietou, ale o tom se clanky nikde psat nebudou protoze lidi by se o to zacali zajimat a pak by si nemuseli platit drahou chemoterapii. nedavno sem videl dokument jedna se lecila chemoterapii mela nador na mozkum vyoperovali ji ho a pak se ji nadory zas vratili, mela hned dva na mozku, tak v hipokratove institutu v usa ji naridili zasadni zmenu zivotniho stylu, k jidlu mela specialni jidla vseljake zeleniny ktere jedla jen syrove a zacala se citit lepe a kdyz sla na CT nadory byli pryc a uz se neobjevili. lekari proste cloveka donuti jit na chemoterapii normalne ho vylekaji tak ze clovek se proste neodvazi odmitnout a to je pak cesta vite kam
-
Inquisitor: Ne, mě to vážně zajímá, tady nejde o "svoji pravdu", chci jen slyšet ten tvůj pohled na věc.
Karel: To, že je sekundární nádor nežádoucím účinkem chemoterapie je známá věc, ale nesmíš vynechat ten malej fakt, že to je až po letech (možná i měsících při kuriativní léčbě) užívání chemoterapie a pokud je nádor vyléčen, tak samotný sekundární může vzniknout až po několika letech. Ten už je ale tak moc resistentní a zhoubnej, že už se chemoterapie ani nepoužívá. -
Creative Assembly u mě zase stouplo. To nejmenší je investice do série.
-
a takisto preto, lebo z dlhodobejsieho liecenia maju farmafirmy vyssi zisk ako z vylieceneho cloveka
-
ale vzdyt vedlejsim ucinkem chemoterapie je rakovina! lecit rakovinu necim co rakovinu zpusobuje tak to je fakt supr. a ze se pouziva malo?! co je to za blbost!!! ty ses z oboru no to jiste co delas asi maximalne ridice sanitky