Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    To fakt nemá cenu, jenom by jsme se tady donekonečna hádali. Tyhle diskuze jsem absolvoval mockrát a každý si stojí za svojí pravdou. A tady se to už vůbec nehodí.
  • Protože pomalejší rakovině se říká přirozená buněčná obnova
  • Je až podezřele krásný číst, když někdo udělá pro někoho něco opravu krásného. Smekám před tím studiem, ať už za to, jak výjímečnou a výbornou hru dělají, či už za to, jak se v tomto případě zachovali.
    Vzala mě i reakce Gearboxu k jejich fanouškovi, který zemřel na rakovinu.
    http://www.destructoid.com/gearbox-to-honor-late-fan-as-an-npc-in-borderlands-2-215160.phtml
  • Zasvěť nás, jsem z oboru, rád se poučím, co všechno nám uniká. O nežádoucích účincích chemoterapie ví i děti na základní škole, ty mi psát nemusíš. Chemoterapie se používá málo, většina nádorů na ni nereaguje, chemoterapií se hlavně dolečuje proti dalšímu bujení po chirurgickým zákroku či radioterapii nebo naopak před chirurgickým zákrokem nebo radioterapie aby se snížil objem. Je to hlavně podpůrná léčba, kurativní léčba je malá protože nežádoucí účinky jsou gigantický a jak jsem řekl, často na ni nádory nereagují
  • Jsi citliva zena a chces neco rozdrtit na prach? cha cha cha

PS:lidi je jak sra...
  • Nejlepší jsou lidi, co kecají do něčeho, o čem nemají ani potuchy..stačila mi měsíční praxe na žlutým kopci (onkologie) a jsem hotovej až až. To, co dokáží naši lékaři, si ani ve snu nedokážeš představit, ať jde o samotnou léčbu nebo o péči k lidem, kteří jsou už více či méně bez naděje v paliativní (léčba příznaků a zpomalení růstu, roky života, někdy víc) nebo dokonce symptomatcké léčbě (už se jen tiší bolest a léčí se ty nežádoucí příznaky)
  • Máte rakovinu ? Karel vám pomůže. Děkuji za vaše světobroné komenty....... Co chemoterapie způsobuje už dnes ví děti na základní škole. Např. mému členovi rodiny zachránila před lety život a společně několika mým kamarádům. Kdybych ale věděl že někde na games.cz extituje pan Karel.. tak to by změnilo nejspíše vše.. žeano ?
    Ještě jednou díky za vaše moudra naprosto mimo mísu.
  • Nějakej ultimátní "lék" je v dohledné době nesmysl, ale dnešní medicína s tím dokáže hodně úspěšně bojovat, pokud je to včas podchycené. Navíc se to liší i podle různých míst vzniku, spíš se bude pokračovat ve zdokonalování v prevenci, včasným podchycení a léčbě symptomů, než se snažit najít nějakej, jak říkám, ultimátní lék.
  • Protože by nás pak bylo moc..
  • A jak to teda je? Prozradíš nám to?
  • Proč už na tu svinskou nemoc není nějaký lék?! *16*
  • Magister_Peditum
    S tím nazváním ostatních "ovcemi, co nic nechápu" jsi se jen ztrapnil, Bobane. *1*
  • Ano a taky kdyz se soutredime a budeme si to moc prat , tak zazeneme svetovy hlad a ukoncime vsechny valky.
  • Inquisitor
    No nechci u takového článku rozpoutávat hádky, ale docela o tom problému vím a není všechno tak jak vypadá.
  • ano, pečlivě dohlížeji jak vaše telo zabiji jed a farmaceutické firmy pečlivě dohližeji jestli vše bylo pečlivě uhrazeno *6*
  • dilinja
    *3*
  • Pane Karle, je hezké, jak dokážete ostatní otitulovat ovcemi. Já ale s dovolením dále budu věřit více lékařům, protože jejich metody jsou alespoň atestovány a podrobeny pečlivému dohledu. Na rozdíl od šarlatánů, kterým věříte vy.
  • Panove smekám před creative assembly, že mu tu možnost dali. První co udělám až budu hrát rome 2 je že si zapnu bitvu o cartago a rozdrtim to mesto na prach.
  • existujou lidi co se vylecili bez chemoterapie jen pomoci specialni diety. chemoterapie cloveka zabiji oslabuje jeho imunitini system a bez toho se telo nema jak branit. ale to vy ovce nechapete
  • Alespon se mel v poslednich chvilich venovat tomu co ma opravdu rad.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit