Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • VaZqeZ_EU
    Off topic: Nechci být nějak útočný milá redakce, ale to, co jste předvedly s tou reklamou na tu ruletu je opravdu skandál... Uvědomujete si, že sem chodí také nezletilé děti?? To tam můžete dát už rovnou reklamu na stránky pro dospělé ne?!
    Nominace na EPIC FAIL Games.cz roku!
    • Čau, nechodím sem nějak často, může mi někdo vysvětlil o co jde?
      • já jsem tu denně a taky nevím, to bude spíše otázka pro 4% menšinu nevyužívající Adblock...
    • Vegen
      Obávám se, že tato reklama je určována Tiscali a ne redakcí Games :)
    • davidBray
      Nechci být nějak útočný, ale to co převádíš s pravopisem je opravdu skandál. Nominace na EPIC FAIL. :D
      • VaZqeZ_EU
        Mohu li se zeptat. Co tam mám konkrétně špatně?
        1) Tvoje reakce má hned dvě hrubky.
        2) Cizích slov užíváme, když se chceme oslnivěji vyjádřit, když se nám domácí slovo zdá už příliš všední, opotřebované, prosté nebo nevýrazné.
        • Warriosparky
          předvedly -> předvedli
          Jinak s tebou souhlasím, i když za to může spíš Tiscali, než redakce Games. *3*
          • VaZqeZ_EU
            S tím "předvedli" máš pravdu. *2*
            Je mně jasné, že za to může spíš Tiscali, než Games, ale spadají pod ně, a mně se nechtělo psát přímo k nim. Tak snad jim to sdělí a podobných přešlapů se příště vyvarují. *3*
  • Nechápu co tu řešíte ty prachy ? To asi řeší jenom lidi co tu hru nehráli nebo co .... Kupují si to lidi jen co neví co s prachama. Se to dá za cenu možná s pár dní zpožděním koupit za goldy z questů. To jste si jako mysleli , že budou lidi co si to koupí a ti co si nekoupí na tom stejně, nebo co ? Snad v každá F2P tak funguje , ne ? Mám celý Naxxramas odemčený a spoustu dalších legendárních karet atd. bez investování jedné koruny a to to nehraju jak nějký maniak každý den. Ty blbé kecy o penězích mají jenom lidi co to nehrajou a chcou být strašně moc chytří .... mě osobně překvapil Blizzard, že se dá jejich hra dokonce i hrát bez jakékoliv investice naprosto plnohodnotně
  • Vysoká cena WTF? Se to dá koupit za in-game goldy a za ty jsem to také koupil a to nejsem nějaký Hearthstone šílenec co by to mastil denně víc jak hodinu...
    To jiné hry nenabízejí, tam musíte DLC zacvakat penězma.
  • Blizzard bych naopak pochváli za perfektní cenový model kdy je jedno jestli platíte herní měnou nebo penězi vždy dostanete to samé a ti co platí penezi nejsou nijak zvýhodněny. Přitom Blizzard klidně mohl dát do hry legendární karty které by jinak než za reálné peníze získat nešlo....
  • Není to levné, ale já si to s radostí koupil. Doteď jsem do toho investoval všehovšudy 2€ (či kolik stojí jeden balíček) v betě, abych získal Gelbina, a tak jsem je takto prostě podpořil :)
  • Dá se to koupit i za goldy, takže bez potřeby reálných peněz. To v článku vůbec není zmíněno. Stačí dělat daily questy a chvíli šetřit a nemusíte nic kupovat za eura. Navíc ani není třeba hrát každý den, občas se daily questy sejdou tak že jednou hrou plníte 2/3 questy najednou (např výhra za postavu + 100 dmg soupeři + zabij 20 minionů). Já jsem takto našeřil přes 3000 goldů od té doby co jsem se dozvěděl že DLC vyjde (zhruba 3 měsíce). A to nehraju každý den.
    • tak tak také jsem měl našetřeno přes 3000 zlaťáků a to jsem si ještě každý týden kupoval několik balíčků karet za vydělané zlaťáky
  • Odulin
    Za mě spokojenost. Vše mám hotovo, jen na ty heroic furt nějak nemám trpělivost. Jinak hlášky posledního bosse mi přišly fajn. Dokonce jsem se mu kvůli tomu zkusil postavit se všema classama, abych je slyšel. :)
  • Clovek nemusi zaplatit ani cent a stejne tady nekteri breci, jak je blizzard nenazranej a cena je moc vysoka :D Demence toto...
    • Přesně! navíc každé křídlo se odemykalo jednou za týden takže ikdyž hráč co žil poslední měsíce někde v pralese a nebo byl dost hloupí na to, aby si zlaťáky nenašetřil si mohl těch 700 zlaťáků týdně vydělat plněním day Qestů a hraním úplně lehce. *3* nehledě na to že první křídlo bylo zdarma!
      • Je to skvělá hra tak pokud ji nemáte šup nastudujte základy a hrajte: www.hearthstone.name
  • Já moc nerozumím tomu, co tady s těma penězma řešíte. Blizzard to takhle nastavil a zbytek o je poptávce. Dokud to lidi budou kupovat, tak to oni budou prodávat. Hotovo. A pokud vím, nikdo nikoho nenutí něco kupovat. Nemám na to/nechci to koupit, no tak to prostě nekoupím..
  • Myslím, že je každého věc, jestli za hru zaplatí ingame money nebo real money... Já osobně jsem si celé DLC koupil jako komplet hned na začátku a opravdu mi to nepřijde drahé. Člověk si odemkne řadu nových karet, které rozvíjí mechaniku DEATHRATTLE a navíc je mezi nimi spousta legendárních karet.

Obsahově to rozhodně chudé není. Boje proti bossům mě bavili celou dobu a ne každého z nich porazíte hned napoprvé, navíc class decky jsou taky super a poskytují dalších pár hodin zábavy a kdyby se člověk nudil tak může zkusit heroic mód u kterého může strávit nespočet hodin... (kdo hrál, tak mi dá za pravdu)

Za cenu v ingame money i za real money cenu je to adekvátní zážitek, který rozhodně neprojedete za 3 hodiny komplet. (u mnohých DLC pro nekaretní hry Vám to kolikrát vystačilo na 2-3 hodiny a stálo to srovnatelné peníze)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit