Přejít na výpis diskuzí
Získejte zdarma jednu ze tří her nebo náramek Levelu a Games.cz!
19.11.2014 | Inzerce
116 příspěvků
-
Chacha tem co uz mojeid mají a dostali za to jen blbou flasku. Ja si ještě par let pockam az za to budou davat pocitace zdarma. Muhahahaha
-
Ne díky. Náramky mi nedělají dobře na žaludek.
-
-
To je nesmíš polykat celé!
-
-
"Nemusíte se bát, že z vás tímto způsobem taháme osobní údaje, protože o účty MojeID se stará organizace CZ.NIC"
Tedy né že bych jim nevěřil... ale... *7*
Nezní to zrovna moc věrohodně, tedy že bych se nemusel bát ? čeho bych se tedy měl bát... já bych se trochu bál. -
-
Mnojo, to je ta duveryhodna organizace, ktera nevi co s prachama a tak si stavi za miliony vlastni router, kterej vyrabi za cenu solidniho PC a kterej pak svy usery smiruje.
-
-
Kdybych jako věrný čtenář mohl poprosit, pošlete mi potom tu druhou konzoli, než si vybere výherce.
-
Už jsem tam. Zadarmo i žloutenku.
-
-
Tu ti můžu dát. Nebude to ale zadarmo panáčku. Chci topinkovač. Není nad to začít den křupavou, teplou topinkou.
-
-
Tak se vsadím, že na FB jsi taky a kdo ví, jak to funguje tam... pokud věříš FB nebo Googlu, který si dokážou vytáhnout i tvojí momentální pozici, tak se zdráháš registrovat na MojeID? :-D funny
-
-
To bylo na mě? FB jsem nikdy neměl a jsem na to hrdý. Tyhle sra*ky fakt k životu nepotřebuju :)
-
-
Další, co to "bojkotuje"? Až budeš chodit například na VŠ, tak přeji hodně štěstí bez FB. Většina věcí ohledně studijní skupiny, úkolů a testů se řeší právě přes něj.
P.S: Být hrdý na to, že člověk není na FB je hodně smutné. Asi máš málo věcí v životě, na které můžeš být hrdý. -
-
Tak na takovou VS plnou dbilu bych opravdu nesel.
-
-
Ukaž mi, kde se to děje jinak.
-
-
On není hrdý na to, že tam není. On je hrdý na to, že žije plnohodnotný život i bez FB. A já se k němu rád připojuji.
-
Mohu potvrdit, bez fb je dnes vysoká škola 5x těžší. Po Výšce už fb ztrácí na významu a funguje pouze jako adresář starých známých, alespoň pro mne.
-
Protože nemám shitbook, tak mám podle tebe smutný život? Co je tohle za žvásty. Když už, tak většinou to bývá naopak.
-
-
FB souhlasím, když už ho mermomocí mít (nějaké akce jiné blbosti) tak s nula udaji. Stačí pár informací, něco napsat a už se člověk poveze. Být "asociálem" není naštěstí trestné...
Stačí ta dlouhatánská virtuální stopa, kdy člověk procházením hledáním nechává za sebou takovou cestičku... jak víme dost prošláplou. Ještě aby dával něco navíc co nemusí. Taky by nikomu v reálu nic neřekl, ne soukromé věci tak proč se tím zaobírat na síti. Nebudeme si povídat o tom jaké takovéhle neškodné tlachání mělo dopady ( myslím že ne zatím u nás) ve světe ale to je jedno.
To je tak všechno, ( víc myslím že s tebou nesouhlasím, tedy s FC4 tak na půl... aby jsme předešli možným dohadům). -
-
Hezký, tos točil sám?
-
tady chybi uz jen kvalitni hudba https://www.youtube.com/watch?v=MT9nvBU2Cdo
-
-
Nepochopil. Máš smutný život, když jsi hrdý na to, že nejsi na FB. To je smutné. Být hrdý na takovou prkotinu.
-
-
On je to sice totalni offtopic, ale Vesko ma pravdu... treba v mem pripade katedra postuje na facebook vsechny zmeny rozvrhu, pozvanky na prednasky za Bckovy kredity, ve skupine tridy se resej zadani praci, posilaj se materialy. Jasne, ze to jde i bez toho, ale proboha proc? Abych se mohl bit v prsa, ze nejsem "ovce"? Diky, nechci, to uz to nejak zkousnu.
-
Nám na "lajkování" příspěvků stačí games.tiscali.cz. *1*
-
Me to zajima, vysvetlete mi nekdo jak je to s tim FB. *1*
-
Nevím proč mi říkáš predátore, ale v tomto se neshodneme. Já myslím, že vím moc dobře k čemu FB slouží :)
-
Evidentně jsi Predátore nepochopil, k čemu všemu Fb slouží. Nemám potřebu ti vysvětlovat, proč ho mám já nebo ostatní. Jenom ti říkám, že je smutné být hrdý na takové hloupé věci.
-
Proč? Nejsem ovce. Shitbook nepotřebuju k životu. Je to hrozně zneužitelné a prakticky nulový přínost k životu. K čemu mi to jako je? Abych tam plácal ty nesmysly, dával nějaké lajky a podobné blbosti? Když vidím jak tam lidi píšou kdy jedou na dovolenou, kdy byli na záchodě a tuny a tuny podobných nesmyslů, je mi z toho blbě jak je část společnosti tupá. Ale to je samozřejmě věc názoru, ty jsi školák tak tyhle věci vidíš jinak. Já už jsem v životě trošku dál a tohle opravdu nepotřebuju.
-
-
-
Já na VŠ nechodil a podívej se, kam jsem to dotáhl.
-
-
Do hrobu. Dobře ty.
-
-
-
Zato bez psaní sr@ček na games nevydržíš ani minutu *7*
-
-
-
To bych byl padlý na hlavu, abych něco takovýho udělal to je zase kravina. A ten náramek tomu dává korunu :( ach jo. Takhle dávat cizí údaje tímto směrem pryč, to chce koule. Lidi často nedomýšlí důsledky. Viz shitbook a další nesmysly.
-
a kdyz uz mojeid mam, tak se souteze ucastnit nemuzu?
-
-
to by mě taky zajimalo, mam to od minuleho roku, co tu byly zadarmo flashky *15*
-
-
Bohuzel uz ne :). Mel jsem tu flashku za 4G, ne ze bych ji nejak extra pouzival, ale tez jsem jiz nemohl dostat dalsi rok, tu flashku 64G bo kolik byla, a ani ted to nebude jine :)
-
-
-
Nápis LEVEL si můžu na ruku lihovkou napsat hned a bez registrace.
-
nic neni zadarmo...a osobni udaje maji na cernym trhu vysokou cenu,kor ty overeny a pravdivy *3*
-
-
Ty jsi zase papal ve škole vtipnou kaši co? Víš jakou cenu mají v dnešní době osobní údaje? Jejich cena se pohybuje mezi nulovou a naprosto nulovou.
-
-
To ses celkem mimo, obzvlaste overene udaje jsou velmi cenenou komoditou. Stejne tak se daji pomerne slusne prodat overene funkcni maily a spousta dalsich veci.
-
-
Nemají. Za pár desítek tisíc údajů se platí jen pár tisíc korun. Kdo ti dal plus, o tom nic neví. Mnoho údajů se k tomu o lidech doslova válí na internetové ulici.
-
No ano a proto 2/3 českých puberťáků ti všechno a zadarmo vykecají na FB. Od toho, co mají rádi až po to s kým spali. A to je něco jako ve videu Kdyby byl Google pouze chlap a "podsvětí internetu". V dnešní době získat databázi není nic těžkého a nějaký "Černý trh" způsobuje jenom úsměv, když si vezmeš, kde všude už jsi dal a poskytl své údaje. A nic proti ale zrovna u ID, které se využívá i u zcela jiných stránek atd. mi to přijde na hlavu něco o prodeji databáze na "černý trh". Stačí být u operátora a tvoje údaje má polovina reklamních agentur v zemi.
-
-
Je docela znepokojujici, ze ti tohle vubec nevadi. Samozrejme ze nekde jses, ale vetsinou je to treba jen jmeno. Tohle po tobe chce primo overit i telefon a jeste k tomu bydliste.
-
-
Můj operátor má číslo mojí občanky, moje číslo, moji adresu. A ten to rozdává jak na běžícím páse. Občas sice napíše omluvnou sms, ale tím to hasne. To samé moje banka, také má moje informace. Dopravní podnik má to samé, na FB mám akorát jméno a vyplněné, kde se momentálně nacházím+věk. Ale věř mi, že jsem to kdysi hodně řešil, ale když jsem zjistil, jak s tím operátoři kšeftují, tak bych musel jet na kredit, nemím internet v mobilu, zrušit si účet u banky a jezdit na jízdenky.
-
-
Me teda na telefon krom operatora nikdo cizi nekontaktuje. Kdyby tyto udaje sam operator rozdaval a jeste o tom vsem posilal zpravu, tak dostane akorat tak pekne tucnou pokutu od CTU.
-
-
Myslíš, ten samý ČTU, co tvrdil, že naši operátoři nemají utvořený takový menší kartel? Nebo ten samý ČTÚ, co roky ukazuje, že starost o zákazníky má asi takovou jako matka v Africe o své 25. dítě?:) Ne, věř mi. Operátor občas dostane pokutu, co se mu zaplatí za den, možná i méně, aby se neřeklo. Jinak si jedou ruku v ruce. OSA, ČTÚ, Antimonopolní úřad. Když mají zasáhnout, nezasáhnou, jenom si smlsnou na nějaké menší rybě, pro pobavení "lidu".
-
-
nejde to řešit, to bys nemohl vystrčit nos
-
-
No kamarád říkal to samé jako kolega nade mnou. Neměl účet, jel na kredit. Měsíčník měl papírový (V Ově už ani to nejde například). A pak zjistil, že firma, co mu dovážela jednou poštu a zkrachovala, že údaje prodala místo skartace. Tak se na to vykašlal.
-
-
-
-
bohuzel uz nejsem pubertak a svoje udaje taktez nerozhazuju vsude mozne...u operatora samozrejme jsem,s anonymni simkartou na kredit...
-
-
Máš bankovní účet? Máš pojistku? Pokud ano, mají tvé údaje desítky až stovky lidí, kteří se moc ne*rou s ochranou osobních údajů. Ještě někdy někam pošli životopis. *1*
-
No své údaje jsi stejně někde dal. A neříkej mi, že jsi nikdy nekupoval přes net například. Tvé údaje jsou v oběhu, ať se ti to líbí nebo ne. Je to smutné, ale člověk by musel žít na Měsíci, aby nikde jeho údaje nepoletovaly.
-
-
-