Přejít na výpis diskuzí
Získejte zdarma jednu ze tří her nebo náramek Levelu a Games.cz!
19.11.2014 | Inzerce
116 příspěvků
-
nic
-
Neví, protože FB nepoužívám.
-
To nemusis, je jasny ze IP nekde das, ale je to porad rozdil nez za takovou blbost posilat komplet svoje udaje vcetne overeni + treba scan op. Pokud mezi tim nevidis rozdil, tak zaloz FB (ja nemam, netusim zda mas) a tam vsude kde jsi, zasli ofocenou OP + PAS at to mas vsude radny a jasny *1*
-
vcera sem dal tyhle stranky pryc z bookmarku, protoze uz to nema valnou uroven tady. a to jsem pravidelnym navstevnikem vic jak 10 let! ted je to tu sama reklama, komercni sdeleni, souteze s pochybnym zamerem a spousta clanku o nicem. dnes jsem sem zavital ze zvyku a vidim ze jsem se rozhodl spravne. co me bavilo byly posledni dobou jen lets playe s Honzou Olejnikem - mozna kvuli tomu se sem obcas opet podivam.
-
A pokaždé se přihlašuješ také pod anonymizérem? Předpokládám, že pro emaily vlastníš vlastní mail server.
-
Nemas to jedno. Tohle kdyz si lidi reknou, bude strasne snadne delat s nima cokoliv. Jiste ruzne se udaje predavaji, ale porad to neni tak propojene a nebo to neni kompletni. Tim me chces rict, pokud ti slibim ted hru, zaplatim ti hru tak mi posles o sobe komplexni informace? Tedy scann OP, Pasu, velikost ponozek, velikost prirozeni, kolik vypijes piva, kde pracujes, kam chodis.... *1* Fajn udelam na tom kseft, budu lidem nabizet (mozna zdravotne zavadne naramky vcetne chipu za 3kc), hry za 200kc a oni me poslou svoje soukromi *1* Tady se ukazuje cena jakou kdo ma a ten naramek je krasny test *2*
-
Me tez prisla flashka pred rokem, akorat jsem ji hodil na fake ID a nikdo to tim nepouziva, takze nakej CZ.NIC si muze trhnout :D Jen hlupak bude psat poctive udaje a pouzivat jedno heslo pro vsechny domeny a rikat dokola... stejne uz nas maji, maji udaje, tak proc nenapsat velikost ponozek a prihodit kolik bylo orgasmu za posledni tyden *16* Tohle chteji nejlepe velmoci dneska, jeden system, jedna vlada, jeden prezident, jedna centralni banka, chytre mesto at to maji propojene a kompletni.
Premyslejte, neni to az moc chytry kseft, jak ziskat dobrovolne jasne udaje? IP adresu spojime se jmenem, pridame adresu, telefon pro overeni, aby byla jistota tak jeste at dotycny posle nejlepe scann OP. Dale nezapomente dobrovolne zaslat scann pasu a dalsi.
A nabizeji? Naramek pro vovce (vovce se musi krouzkovat abyse poznala), ktery chteji slapat s davem *1* Ta hra? Nestoji za to, to radeji hru ty co maji rozum stahnou nebo nekde koupi. Nezlobte se. ale tohle je vazne moc delat z lidi hlupaky. Sice tu nekdo muze protestovat, ale nebyt jeste lidi, ktery bojuji proti internetu na obcanku, tak je to davno zavedeno.
Doufam ze i dalsi lidi maji spetku rozumu a nebudou obhajovat svoje fotky, udaje tim ze prece nic nedelaji a nic nepachaji. -
Ja mam pouze Gmail a to pouze pro youtube. Jenze zalozeno pod fake IP a zkreslene udaje. Tudiz ne kazdy to tak ma.
-
Jednu z těchto služeb má asi každý.
-
Vsichni nepatri mezi tuposlavy, kteri se musi registrovat na kazdym rohu.
-
Líbí se mi, jak si většina naivně myslí, že jejich údaje jsou v bezpečí :DD. Google, Facebook, Youtube, Twitter, ti už vás dávno mají, další stránka na tom nic nezmění :D.
-
Mě falshdisk přišel také a jsem spokojený.Nemám důvod nadávat?navíc,když disk funguje bez problémů.
-
A tohle je asi jeho PC sestava: "AMD Phenom 960t AM3 quadcore Processor 3,0Ghz 8192 ram DDR3 2200mhz
Gainward Bliss 8800GT 1024 GDDR3 /HDtv/hdmi/Dual slot/256bit Samsung lightscribe writemaster dvd/RW player HDD wd baraccuda 400gb 250gb western digital 7200 ot/ /Hitachi 240digita320/seagate80/AsROCK
27" LG-flatron-w2753 2ms 5.1 Home theater 5.1+Sw.hf 3500w Teac 700w G9 3200 dpi gaming mouse g15 gaming keyboard" -
minulej rok to bylo super ..Flas prisla.. a docela se hodi..jinak jsi asi neco popletl
-
Tomu drmolovi že je přes dvacet?? *8*
-
Mně přišla Flashka v pořádku, Moje ID je výborná služba, hlavně, když jste vlastníky jedné a více domén :) a flashdisk Games.cz se zadarmo hodil :)
-
Udělal jsem vše přesně tak, jak se po mě chtělo. A flashka normálně přišla x)
-
Před rokem bylo to samé, akorát dárkem byla USB flash. Vše jsem udělal přesně tak, jak se po mě chtělo. A flashka samozřejmě dosud nepřišla.
Nedoporučuju. -
Dnes už to máš jedno, troufám si říct, že i "důvěryhodné" úřady s osobními daty prostě obchodují.
-
Nejenom facebook.