Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MikeiXX
    Já bych zase nejradši náramek, ale za peníze, ne za MojeID.
  • septicflesh
    *15*
  • "Získejte zdarma jednu ze tří her nebo náramek Levelu a Games.cz!"
    A kde jsou ty tři hry:
  • hele čobole ty snad nevidiš že tady jsi na českych strankach? tohle je soutež pro čechy !!!! nemate v tom zapadnim maďarsku vlastni souteže? asi ne co. vy jste ale zaostala zeme *15*
  • Já Red orchestru dostal. Stejně tak i rok předtím klíčenku. Náramek bych nechtěl ani zadarmo *4* .
  • Facebook o tobě tohle všechno ví už dávno a nic z toho nemáš :D
  • Jack1947
    No a to je tak všechno hehe - nic osobního.

Jsem jenom taková internetová postavička aspon pro vás.
    Na druhou stranu nemám co skrývat... jenže nikdo mne nenajde. Na Internetu nejsem a mnozí mi nevěří ani můj věk. Nazývají mne výmyslem - fakt sranda tak to je dobré.

Samozřejmě by mne někdo asi našel - přes IP adresu? no nevím veřejná dynamická a ta je pokud se nemýlím sdílená... to by musel mu poskytnout info provider a proč ten by to sakra dělal.

Sice mám rád zmíněnou hudbu ale nakliknul jsem to aby to nepůsobilo prázdně... Nevěřím neznamená že něco co nám vyšlapává cestičku, zhoršuje životy není.

Myslím že kdyby si někdo dal práci, tak by mne možná dohledal - nevím kolik je Martinů v středočeském kraji. Myslím že by mně možná našel, i když proč by to dělal - a potom jak by mne poznal. Zašel by ke mne domů se zeptat? *15* Narozdíl od razorproduction mne nikdo nic neví a pokud někdo neprodal mé udaje co znají jen někde. Tak vědět ani nebude. Já to řikám stále soukromí si je třeba chránit. *4*
  • Tilwaen
    Pokud nechci aby o mně někdo nic nevěděl, vědět ani nikdy nebude.

Jsi Martin z Prahy-západu, narozen 24. dubna 1991, znamením býk, nevěřící. Posloucháš údajně např, hard rock, metal, Daniela Landu a Red Hot Chilli Peppers. Sledoval jsi třeba Breaking Bad a The Walking Dead. Tvou první konzolí byl Game boy color.

Jak moc to zapadá do definice "nic nevědět"? *4*
  • Jack1947
    To já, jsem nedostižitelný... žádné chyby mládí. *3* Tak se to má. Tak to má být.

Pokud nechci aby o mně někdo nic nevěděl, vědět ani nikdy nebude.
  • To není pravda. Pořád si může chránit pohyb na internetu.
  • Tilwaen
    Ve Tvém případě už asi nic, Tobě by mohli ten náramek poslat i zadarmo *1*
  • Pamatuju si když tady byla soutěž o Red Orchestru 2, spilnil jsem všechny podmínky, poslušně odevzdal osobní údaje cizí společnosti, převzal poštu a do posledního bodu registrace opsal kód ze supertajného dopisu, který mě přišel osobně .. Do teďka nemám jak Red Orchestru, tak ani jistotu kdo si vlastně ty údaje koupil .. Velmi špatná zkušenost..
  • RazorProduction
    no aj mna by zaujimalo *7*
  • RazorProduction
    chyby minulosti *15* co us nadelas *9*
  • Mart9
    *1* *1*
  • Tilwaen
    Ukaž mi, kde se to děje jinak.
  • Tilwaen
    To je nesmíš polykat celé!
  • Tilwaen
    Lol, tak Tys mě opravdu rozesmál *15* Tohle říká člověk, který má ve svém profilu vyplněné celé své jméno, v avataru poupravenou fotku své osoby, která v Googlu vyskočí neupravená hned jako první odkaz, bydlí u Košic, je mu 21 let, narozeniny slaví 16. února a za nic na světě by nedopustil, aby se daly údaje na internetu ztotožnit s jeho osobou *15*
  • MARTASLJ19
    A keď už som tu zaregistrovaný od 14.11.2012 tak čo mám akože robiť? Som už automaticky v súťaži? Čo to tu je za komunistické podvody....
  • RazorProduction
    A ja som sa tesil ze nejaka sutaz *13* ale urco svoje udaje nestotoznim z internetom,to nerobim nikde a nigdy *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit