Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já na VŠ nechodil a podívej se, kam jsem to dotáhl.
  • Tu ti můžu dát. Nebude to ale zadarmo panáčku. Chci topinkovač. Není nad to začít den křupavou, teplou topinkou.
  • Veskoslav
    No své údaje jsi stejně někde dal. A neříkej mi, že jsi nikdy nekupoval přes net například. Tvé údaje jsou v oběhu, ať se ti to líbí nebo ne. Je to smutné, ale člověk by musel žít na Měsíci, aby nikde jeho údaje nepoletovaly.
  • deathfish
    to by mě taky zajimalo, mam to od minuleho roku, co tu byly zadarmo flashky *15*
  • bohuzel uz nejsem pubertak a svoje udaje taktez nerozhazuju vsude mozne...u operatora samozrejme jsem,s anonymni simkartou na kredit...
  • Veskoslav
    Další, co to "bojkotuje"? Až budeš chodit například na VŠ, tak přeji hodně štěstí bez FB. Většina věcí ohledně studijní skupiny, úkolů a testů se řeší právě přes něj.

P.S: Být hrdý na to, že člověk není na FB je hodně smutné. Asi máš málo věcí v životě, na které můžeš být hrdý.
  • Veskoslav
    No ano a proto 2/3 českých puberťáků ti všechno a zadarmo vykecají na FB. Od toho, co mají rádi až po to s kým spali. A to je něco jako ve videu Kdyby byl Google pouze chlap a "podsvětí internetu". V dnešní době získat databázi není nic těžkého a nějaký "Černý trh" způsobuje jenom úsměv, když si vezmeš, kde všude už jsi dal a poskytl své údaje. A nic proti ale zrovna u ID, které se využívá i u zcela jiných stránek atd. mi to přijde na hlavu něco o prodeji databáze na "černý trh". Stačí být u operátora a tvoje údaje má polovina reklamních agentur v zemi.
  • Mart9
    Kdybych jako věrný čtenář mohl poprosit, pošlete mi potom tu druhou konzoli, než si vybere výherce.
  • Draken69CZ
    Zato bez psaní sr@ček na games nevydržíš ani minutu *7*
  • Kozy
    Už jsem tam. Zadarmo i žloutenku.
  • To bylo na mě? FB jsem nikdy neměl a jsem na to hrdý. Tyhle sra*ky fakt k životu nepotřebuju :)
  • Tak se vsadím, že na FB jsi taky a kdo ví, jak to funguje tam... pokud věříš FB nebo Googlu, který si dokážou vytáhnout i tvojí momentální pozici, tak se zdráháš registrovat na MojeID? :-D funny
  • To bych byl padlý na hlavu, abych něco takovýho udělal to je zase kravina. A ten náramek tomu dává korunu :( ach jo. Takhle dávat cizí údaje tímto směrem pryč, to chce koule. Lidi často nedomýšlí důsledky. Viz shitbook a další nesmysly.
  • a kdyz uz mojeid mam, tak se souteze ucastnit nemuzu?
  • Nápis LEVEL si můžu na ruku lihovkou napsat hned a bez registrace.
  • nic neni zadarmo...a osobni udaje maji na cernym trhu vysokou cenu,kor ty overeny a pravdivy *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit