Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    Keby ste ako hlavnú cenu ponúkli niečo zaujímavejšie ako napr. romantickú večeru s Karlom Drdom alebo Michalom Rybkom tak Vám tie osobné údaje hneď pošlem :D
  • Mart9
    Za nick a profilový obrázek +1

EDIT: Hoď tam zpátky ten původní a n e s e r! *1*
  • LaraCroft
    No sakryš, co bych pro "zdarma náramek" neudělal, hned vám dám své osobní údaje, berte!
  • Nám na "lajkování" příspěvků stačí games.tiscali.cz. *1*
  • On není hrdý na to, že tam není. On je hrdý na to, že žije plnohodnotný život i bez FB. A já se k němu rád připojuji.
  • Do hrobu. Dobře ty.
  • MojeID s CZ.NIC je v pohodě, těm věřím. A pokud se chceš registrovat někde jinde, doporučuji doménový koš. Dejme tomu, že si koupíš doménu třeba xD.cz ... A pak se budeš registrovat [cokoliv]@xD.cz a vše ti půjde na jeden email. Takže jsi limitovaný jen představivostí. :) A výhodu to má v tom, že hned víš, kdo tě prozradil spamerům a lehce to zablokuješ. :o)
  • Jack1947
    Hele, to je ale prd platné když už v té soutěži vyplní udaje... a ty se bez toho neobejdou ledva by byly nějaké "falešné" šli by jste si výhru posléze vyzvednout na tu jinou adresu. Moc komplikované ale aj to je řešení a jojo ale to už znají vaši identitu Faadáápfuuuuck!
  • konjecne je tady soutez na grafyckou kartu, uz se viplnil soutez o mobil roku tak snad vyhraju tu kartu, kdyz vyhraju mobil, tak vimenim s tym kdo vyhraje tady kartu, mozna my vyherce karty jeste neco doplati, uvydime
  • hitokage
    Proti registracím doporučuji http://10minutemail.com
  • Masa-san
    Mohu potvrdit, bez fb je dnes vysoká škola 5x těžší. Po Výšce už fb ztrácí na významu a funguje pouze jako adresář starých známých, alespoň pro mne.
  • Já jsem na MojeID měl účet už dřív a pak tu byla akce na cd key hry a nebo něčeho jinýho a tak sem se tam zaregistroval znova a jen na jinej email a hru sem dostal :D, ale trvalo to. Každopádně po třetí to dělat nebudu vyhrát něco hodnotnýho je nemožný.
  • Veskoslav
    Jeden pracovní, jeden školní, jeden osobní a jeden herní. Víc není potřeba.
  • Jack1947
    Kdokoli... jn taky si myslím. *3*
  • Mart9
    Nevim, kdo jsou "oni", ale myslím, že už je dávno mají.
  • Jack1947
    Neboj o ni si poradí, když budou chtít tvé udaje. *3* Nejsou to žádní amatéři.
  • Mart9
    Mam 6 emailů, z toho 1 dokonce se ženskym jménem. Tak se to musí.

EDIT: Pokud dole Veskoslav počítá i pracovní, tak jich tedy mám 7.
  • no nejakej důvod to mit musí ze na tom tak hrozne bazirujou. Ja teda nevim jak ostatní, ale me osobne je uz z tech vecnejch registarci všude mozne na bliti. Krasnej priklad je třeba preklad Divinity:Original Sin, oni mají FB stranku věnovanou tomu prekladu, a myslite si ze se tam dozvite kolik mají prelozeno? Kdepak, aby jste se to dozvedeli musite na jejich forum a tam se zaregistrovat.
    na všechny ty registrace aby clovek mel desitky ruznejch mailu, protože používat jen jeden je o hubu, hesla si porad vymejslet, ruzne chteji další udaje jako povinne...no zkracene..jdete z celym moje ID do zelenyho hajecku..

PS: na druhou stranu je od vas hezke ze to není povinne..za to dik
  • Bohuzel uz ne :). Mel jsem tu flashku za 4G, ne ze bych ji nejak extra pouzival, ale tez jsem jiz nemohl dostat dalsi rok, tu flashku 64G bo kolik byla, a ani ted to nebude jine :)
  • Jack1947
    Hezký, tos točil sám?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit