Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já pamatuji, ze jsem vytvarel ucty par pratelum a nic jim neprislo.. tenkrat se jednalo o ty hry zdarma byly 3 na vyber.. Mne prislo az po pul roce.
  • CrocoRay
    Tak já jít taki veplnyt ůdaje a pokud já vihrát grafycká karta, já chtít viměňyt s ty! Až ty sejít, já dát ty na pyču a odejýt s grafická karta i mobyl!
  • Když o Vás někdo ví Vaše jméno, adresu a telefon, je to jedna věc - statická.

MojeID je ale věc dynamická. Ví o Vás všechno, co pod MojeID uděláte. Co a kde koupíte a za kolik, kde se nově registrujete, jaké jsou Vaše aktuální zájmy (podle registrací) atd. Jednoduše řečeno, MojeID nezíská jen údaje. Získá o Vás přehled o Vašem pohybu na internetu. Nikdo Vám taky nezaručí, že do databáze účtů nemá nikdo z MojeID přístup. Nikdo Vám nezaručí, že údaje z MojeID nebudou vydány orgánům na vyžádání.

V současnosti nemá MojeID tak velkou základnu, aby Vás mohlo sledovat kdekoliv, ale pokud se služba rozšíří a najde si cestu i do nějakého zákona, mohla by to být vážná hrozba pro soukromí jednotlivců na internetu. Majoritní, neinformovaná společnost pak bude na internetu MojeID vyžadovat jako standard a ti, co si budou chtít chránit své aktuální soukromí ostrouhají.

Člověk musí koukat trochu do budoucna a nejen na "právě teď".

Já osobně proto MojeID podporovat nebudu.
  • Nejlepší příspěvek! *15*
  • To prijde, neboj, NIC se snazi prosadit(do zakonu), ze abys moh na net, budes se muset prihlasit, a k cemu jinemu nez jejich uctu, zeano. Neveris? Zagoogli.

A argument, ze preci par mega lidi ten ucet stejne ma, se hodi vzdycky.
  • To ses celkem mimo, obzvlaste overene udaje jsou velmi cenenou komoditou. Stejne tak se daji pomerne slusne prodat overene funkcni maily a spousta dalsich veci.
  • Tak na takovou VS plnou dbilu bych opravdu nesel.
  • Mnojo, to je ta duveryhodna organizace, ktera nevi co s prachama a tak si stavi za miliony vlastni router, kterej vyrabi za cenu solidniho PC a kterej pak svy usery smiruje.
  • Jack1947
    Tak hele ber to takhle bud se rehneš tady nebo tvé udaje získají odjinud. Takhle si aspon ušetříš nervy a práci.
  • Jiste, tvle domenovej kos muze pedovozovat leda trotl, aby prijimal miliardy spamu ... lol.
  • stačí se registrovat, nikdo tě naštěstí nenutí to používat. Loni jsem díky tomu dostal RO2. Spamu jsem si nevšiml a službu nepoužívám.
  • Hmm... mam asi 30 aliasu, a podle potreby je rusim. Novej si udelam asi tak za 5s. Ale na nektery akce se odmitam registrovat z principu, a tohle mezi ne patri.
  • Presne to sem chtel napsat ... diks
  • Lituju kazdeho chudaka, kterej vymeni svoje osobni udaje za bezcennej kus naramku. A lituju Games, ze se do tehle reklamnich ..... pousti. Hold kdyz jde o prachy ... *12*
  • Domnívám se, že tahle akce je v rozporu s podmínkami mojeid. Asi před rokem jsem něco podobného chtěl zorganizovat na jiné stránce, tak o tom něco vím. Mojeid je dobrá služba a jsem rád, že to zavádíte. Odměny jsou motivující pro vás, abyste tlačili uživatele do nejvyšího stupně ověření (PINu), ale neměly by se na tom stavět odměny a soutěže. (Předpokládám, že za každou dokončenou registraci dostanete finanční odměnu)
  • Vogon
    Ty jsi zase papal ve škole vtipnou kaši co? Víš jakou cenu mají v dnešní době osobní údaje? Jejich cena se pohybuje mezi nulovou a naprosto nulovou.
  • Jack1947
    I kostičkované nebo ne, určitě by se našel někdo koho by to pohoršilo. *4*
  • Mart9
    Kdybych nebyl línej to skenovat, dávno tu mám ten obrázek z Levelu, kde měla jenom rozkostičkované bradavky.
  • nightborne
    On je to sice totalni offtopic, ale Vesko ma pravdu... treba v mem pripade katedra postuje na facebook vsechny zmeny rozvrhu, pozvanky na prednasky za Bckovy kredity, ve skupine tridy se resej zadani praci, posilaj se materialy. Jasne, ze to jde i bez toho, ale proboha proc? Abych se mohl bit v prsa, ze nejsem "ovce"? Diky, nechci, to uz to nejak zkousnu.
  • A nebo si spíš ty dej nějakej, kde jdou Laře vidět kozy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit