Přejít na výpis diskuzí
Získejte zdarma staré Jagged Alliance hry za podporu té nové
30.4.2013 | Petr Poláček
23 příspěvků
-
jo jo, v makromanagementu jsem byl vždycky marnej :D
-
Když si vzpomenu na chudáka Elliota, pro kterého nebyl ani mozek "životně důležitým orgánem" *15* Maj to mít
-
Incubation? Co to je? Podle názvu bych tipoval, že se bude jednat o nějakou sci-fy tahovou strategii. Dějove inspirovanou První planetou smrti od nyní už zesnulého autora Harry Harrisona. A že by to patřilo do světa Battle Isle? :-D
-
Hloupost. Pokud projekt neuspeje ( mysleno tak, ze se nevybere pozadovana castak ), tak se ti penize vubec neztrhnou z uctu. Aspon tak to funguje pri platbe kreditni kartou.
Jina vec je, pokud projekt vybere pozadovanou castku, ale pocase se ukaze, ze vyvojari penize propili. -
to je hodně individuální, zaleží to vždy na těch, kterým dotuješ projekt. Buď to použijou na jiný projekt, mají možnost peníze poslat zpátky, myslím že přes paypal, nebo zkrátka peníze použijou a projekt stejně neuskuteční. každopádně samotný Kickstarter ti nic nevrátí:) Je to prostě buď a nebo, takže je vždy dobré si o tom zjistit nějaké info, předtím než přispěješ. Asi by nebylo dobré investovat do projektu, který se už třeba 3 x neuskutečnil.
-
Ale pozor autoři ještě žijí a i jejich vnuci by se mohli dožadovat tantiemů ;)
-
LIDI nehodíte sem odkazy na ty staré recenze v levelu a score ? už to budu X let tak snad to nebude nic nezákonného
-
Co se stane s vybranými penězi pokud projekt na kickstarteru neuspěje ?
-
Tak ted´vážně přemítám , že bych je jako první kickstarter podpořil .... Jooo :D koukám do prachu skříně ...mám Ja2 krabici , hned vedle Incubation ;)
-
Lepsi byla recenze na JA2 ve SCORE od Anastasova, nevim na cem frcel, ale dealera mel moc dobryho.
Ach ta sladka bezestarostna 90ta leta *7* -
No pokud si měl patnáct těch zelenejch a on pět těch černejch, tak se nedivím.
-
No pokud si měl patnáct těch zelenejch a on pět těch černejch, tak se nedivím.
-
Tak ja myslel http://4.bp.blogspot.com/-MRygLQbyfwQ/T2MlGo5xTZI/AAAAAAAABpg/oz2M5zcvRoQ/s1600/Jagged+Alliance+2+Wildfire.jpg
-
Sheila "Scope" Sterling ? :)
-
hehe celkom ma tesi ze si ludia uvedomuju ze my co pouzivame linux sa tiez radi hrame a radi prispejeme na nove hry
-
Né , je to baba má sideboop *15*
-
Ty voe teď si mě rozendal , no snad né jinak si asi 13 let myslim že je to baba *15* *15* *15*
-
Tie Milice bolo treba vytrénovať *4* potom to držali dobre...
-
bavily mě jen Deadly Games...
ty ostatní, kde člověk musel držet jednotlivý části ostrova a znova a znova je dobejvat, protože neschopný milice nezvládaly držet pozice ani při výhodě 15 ku 5, mě akorát deprimovaly -
Neni to chlápek?