Přejít na výpis diskuzí
Zítra vychází Project Reality v 1.0 pro Battlefield 2
1.8.2013 | Ladislav Loukota
31 příspěvků
-
jo jo ... třeba za 20 let EA uvolní nástroje :-)
-
uz sa tesim az nieco ako project reality bude aj pre BF3 .. teda 4 ... teda 3, a sak je to to same to je jedno .... , uz sa tesim, mocinky moc, to bude žúžo az budu moct vyuzit vsetky uzasne vlastosti najlepsieho revolucneho enginu frostbite !!! :-* EA <3. #eaftw -
protože momentálně hrajou lidi ještě v0.981 a většina už má nainstalovanou 1.0 a jen čekají, až se v pátek překlopí servery. I ted byli vždy navečer alespin 4-6 serverů narvanejch a to už byli všichni unavení a čekali na 1.0. Já předpokládám, že po pátku bude každý den alespin 8 serverů narvaných...snad víc.
-
jj ked tak, tak to kupim z originu, ale este pockam par dni ci sa to nejak rozbehne po release... momentalne to hra cca 150 ludi... da sa to pozriet na ich stranke
-
hra je pouze MP
v menu najdete položku deploy = to jest bojiště hráčů
dále je tam položka coop = tam AI najdete, tyto servery slouží k tréningu
(pokud by si někdo myslel, že bude trénovat na ostrých servrech = ban => protože jsou kupříkladu jen 2 stíhačky na hru = 60 minut, nebo je respown bojový techniky až po 20 minutách) -
Na Originu to je za 9.99€ Complete edition. To už zase není takový rozdíl než někde běhat a shánět krabici.
-
ano potřebuješ. Koukal jsem, že na steamu je za 500 *7* , nevím jak na originu. Krabicovku dneska pořídíte snad ani ne za 200kč
-
Stáhnout a nainstalovat můžete dneska, abyste zítra jen obdrželi klíč a večer již všichni válčili. Mně to ale torrent tahá pomalu, byl bych vděčný někomu, kdo by pak obraz instalace uložil třeba na share-rapid.
Jinak Vás čeká zážitek, který nikde nenajdete. Přísné dodržování pravidel na servrech, povinná komunikace. Hraje se to svižnějc a příjemnějc než ARMY. Ale zapomeňte na BF3/BF2 tohle se přeci jen daleko více blíží realitě a s BF2 má společný jen engine. Navíc před spuštěním doporučuji přečíst manuál.
A co se spuštění týče, přeci jen byl BF2 dělán pro WinXP 32-bit takže řešení spousty problémů naleznete na foru oficiálního serveru. Zkuste a nejspíše si Vás hra získá.
A připravte se na to, že to ani není RO2. Tady ti úspěšnější hráči mají po hodině hraní jen 7 killů a třeba 5 smrtí (pěšák). Přesto hra nabízí jedinečnou porci zábavy. Mapy o velikostech 4-8km2, kde se smysluplně bojuje. -
Aby som mohol hrat tento mod, tak potrebujem originalku battlefield 2? Nevyznam sa v tom, tak preto sa pytam :)
-
Díval jsem se, že to je i pro singl. Je tam nějak upravena AI?
Co vím tak to nebyla žádná sláva a někdy i špatně používali vozidla. ARMA 2 která se snaží být realistická na tom byla lépe po opatchování. Tam jednotky slušně používali techniku a i nějakou taktiku. Tohle si nedokážu představit, když původní hra je dost divoká a vozidla tam krosí na metr or protivníků. -
Sak i BF2 je pro deticky moc realistickej ... proto z toho delaj dalsi cod ...