Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O DayZ bych radeji uz ani nepsal, tenhle herni pru*er stoleti bych uz nechal pomalu upadnout v zapomeni a toho kret*na americkyho co mel jen plnou hubu kecu a pak zmizel jak para nad hrncem od nedodelany parodie na hru, bych nechal normalne natvrdo zavrit.
    Nic nez podvod, cely to jejich DayZ. To uz kdejakej usmrkanej uhrovatej nactiletej moder by byl schopen DayZ dodelat 3x driv nez cely team Bohemky, co na DayZ pracuje, teda spis na nej *******.
  • Draken69CZ
    Ty to nehraješ?
  • Jack1947
    Mutanti tam nebudou? přeci jenom je to hra odehrávajicí se v rusku *3*
  • miscreated vas rychle nadchne ale taky rychle omrzi,neni to spatna hra ale obsah je mnohem chudsi a je to teprve na zacatku.po mesici jsem to prestal hrat,pockam az se to vic pohne.s dayz nesrtovnatelny
  • Pete.palis
    to je zase výmysl..odkdy vlci útočí na lidi?...jsou to plachá zvířata a lidí se bojí víc, jak my jich...

jinak raději doporučuji sáhnout po téhle hře...hodně nedoceněná...lépe vypadá (Cryengine) a více optimalizovaná + pravidelné updaty

https://www.youtube.com/watch?v=wKuwsqhvBOQ
  • Nuuuudaaaaa...
    Všichni přece chtěli krvelačné ovce!

http://1.bp.blogspot.com/-Q94mbxWQMc0/TW7NiMEKl1I/AAAAAAAAOM0/EThUrnnoLgU/simpsons_tomacco_sheep.png
  • Paulcz
    A nikomu nevadí, že vlk po člověku nejde :)
  • Varjag, Varjag.... Nebyla to rozestavěna letadlova loď, sestřička Admirala Kuznecova, kterou koupili Činani? Něco mi ten název říká, ale teď to po telefonu nechci googlovat
  • Varjagu, jdi se vysrat..... Lidi, co znají počítač od 80. Let 20. Stol je kupodivu mnohem více, než by jsi čekal.....ale to by si napřed musel vyndat hlavu z toho uhlaku....
  • Servery poloprazdny ? Naprosta lez.
  • Varjag
    Teď jsi pobavil mě, příteli ;)) Já hrál hry, když Ty sis podle toho, jakým stylem píšeš, ještě hrál v uhláku na horníka :))
    A co Ty víš, jaký aspekt "příšernosti vlka" jsem měl na mysli? ;)
  • Samozrejme nijak priserne nevypada. Vypada umerne tomu, co engine dovoli a co je dostatecne pro ucely hry. Nikdo se tady nesnazi o zlaty globus za textury radoby umerne roku 2015 (jo vzdycky se smeju kecum ze neco vypada jak z roku 2000, kdyz ten clovek ani netusi jak neco tehdy vypadalo)
  • Varjag
    Zato vlk vypadá neohroženě, nebojí se ani toho, jak příšerně vypadá...
  • Ani nevis jak dobre si udelal. Je vlastne konec roku, slibovane staveni bazi nikde, vsecko ve starem. Servery poloprazdny krasa. Jeste ze sem si tam uzil vice ze startu zhruba 60-80 hodin s kamosi tak nemohu rict ze bych 30 ecek vyhodlil uplne oknem. Spise me mrzi ten promrhany potencial.
  • Assassin creed jenom 20? on zachvilku bude i Assassin Apolo Creed a bude se odehrávat ve Filadelfii
  • Datum vydani bude soucasti DLC *2*
  • DeDy
    Tuhle hru dělají po večerch jen tak pro zábavu.
    Ještě že jsem dokázal odolat.
  • spook.y
    Já myslím, že hráče DayZ ohrožuje úplně něco jiného. *13*
  • Jejich specialni abilita bude Leap of Lag - lags you all the way to your target, making you impossible to be hit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit