Přejít na výpis diskuzí
Zkrvavená Lara Croft přinesla v novém traileru datum vydání
1.6.2012 | Aleš Smutný
80 příspěvků
-
O tom nepochybuju, jen to prostě na mě působí spíše negativně, jak se snaží šokovat:-)
-
Bys jako chtel pocitat fyziku pro kazdy vlas zvlast ne? A na jakym by to bezelo pocitaci? Kdo z vas to ma? :)
-
Zase si clovek musi uvedomit, ze to je sestrihany trailer asi z tech nejdrsnejsich pasazi.
-
Musim říct, že mě to dost překvapilo a má to hodně dobře našlápnuto.
-
Nemůžu si pomoct, ale ten trailer mi přijde až příliš sadistický, jako by se autoři vyžívali v tom, jak moc bude Lara (a ti další, co tam s ní uvízli) trpět. A dívat se na cizí utrpení, a ještě ke všemu nevinné dívky, mi příliš příjemné nepřijde. Trošku mi to připadá jako by se autoři celkovým přístupem inspirovali v jiném hitu dneška, ve Hře o trůny.
Ale každý má rád něco jiného, tak proč by ne, populární bude jistě hra dostatečně:) -
na videu jde vydet jak maji blbe vyresenou fyzyku jak lara vysi hlavou dolu tak jen ten cop (ohon cert vi jak se tomu rika) jde dolu, zbytek vlasu vzdoruje gravitaci. taky jde vydet ze ty vlasi jsou jako helma a ne jako vlasi vubec se nepohybuji.
-
toje novje dil uncharted to je neuveritelne okopceny proboha kam se podel starej tomb raider prave to slovo raider je podstatny zadnej interaktivni film jako je tohle
-
BRUTALITA!!!!!!!!!! Po SKYRIMU, MASS EFFECTU je toto TOP 1 v mem repertoaru nejocekavanejsich her pro PC
-
musím říct, že Tomb Raider série se mi vyhnula širokým obloukem, ale tohle vypadá skvěle..
-
To vypadá jako kdyby to byla hra o tom, jak dostává na p*del :D Ale nevypadá to špatně.
-
Snad tam zanechají ten old-school styl původního Tomb Raidera. Škoda jen toho odkladu,ale myslím že udělali dobře,že nevidali nedodělanou hru. Těším se jak malý Jarek. *4*
-
Budeš se muset smířit s tím, že Big Boob Cheerleaders vol.45 úplně neodpovídají běžné realitě ženské anatomie.
-
nahodou, na to ze to boli zabery z ps vita to vypada slusne.
-
pekne veľa krvi ,kriku ,napätia tešim sa na to ako malý na vianoce
-
Úplně na mě vyskočily QTE v každé druhé scéně - tak jako to bylo loni na E3. QTE při vytahování kosti, při souboji s vlkem, při přetahovaní se s magorem atd...
-
fu ale az moc nalozili holke v tom videu... ale jo, lara sa len tak neda :)
-
no ma to absolutne priiiisernu grafiku.
gameplay? minuly rok na E3 ukazovali gameplay a bolo to takisto priserne. nehorazne vodenie za rucicku. ano efektne skripty a hovadiny... to vsak na mna nejak neposobi. -
Takto sa robia herne trailery! Pani co maju na svedomi toho madarskeho Van Helsinga by sa mohli priucit :D
-
Nemel sra*ky. Jo má je normální, ale nebylo na škodu je ještě přifoukonout.
LOL *1* to prase má dost. -
Skoro bych řekl, že kozy má nadprůměrně velký:).