Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wow ... tak tenhle trailer je parádní *3*
  • tohel vypada pro mě na hru roku,nechme se prekvapit :) ale kazdopadne klobouk dolu
    • hra roku ? si se bouchl do hlavy ne ?
  • Masa-san
    Toto je rozhodně restart série v plném slova smyslu, který zdá se, nemá s předchozími díly společného více, nežli jméno hlavní představitelky a musím uznat, že vypadá náramně dobře. *5*
  • Bože to je snad nejlepší trailer co sem letos viděl. Hlavně aby se to nezvrhlo v bezduchou akci jako většina her s krasným trailerem. Každopádně se Lara vrací na přední příčky mých oblíbených herních postav.
  • Me se to libi, ale bude mi ji lito a nebudu mit na to nervy se divat, jak se porad trapi a muci. :)
  • h0p3
    musím říct, že Tomb Raider série se mi vyhnula širokým obloukem, ale tohle vypadá skvěle..
  • CRYPT
    BRUTALITA!!!!!!!!!! Po SKYRIMU, MASS EFFECTU je toto TOP 1 v mem repertoaru nejocekavanejsich her pro PC
  • Cosi
    Úplně na mě vyskočily QTE v každé druhé scéně - tak jako to bylo loni na E3. QTE při vytahování kosti, při souboji s vlkem, při přetahovaní se s magorem atd...
  • len aby to nebolo zmačkni A, zmačkni B, všimnite si, keby sa nenapichla na ten roxorík, tak je 1/3 filmíku bez efektu
    • Mechwarrior_bw
      jj čakal som trochu miernejší interaktívny film ... vyzerá to na stovky quick-time eventov a na neustále prerušovanie hry ingame animáciami. Ale šancu tomu dám.
    • Kdo to na joysticku ma, bude si moct zmacknout i C :)
  • God-of-War
    Musim říct, že mě to dost překvapilo a má to hodně dobře našlápnuto.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit