Přejít na výpis diskuzí
Zkrvavená Lara Croft přinesla v novém traileru datum vydání
1.6.2012 | Aleš Smutný
80 příspěvků
-
No předpokládám, že nikdo neočekává a možná ani nechce stejné tomb raidery, které byly dřív, takže mi tohle přijde jako hodně příjemné pokoukání a hra určitě bude stát za to...říznuté dost uncharter určitě, ale to není na škodu
-
Ale jo tohle se mi líbilo, začinám bejt zvědavej.
-
Lidi tu pořád žvatlají o koridoru. Pokud vim, tak tahle hra má mít tak nějak otevřený svět? Sice to zatim nevypadá, ale tvůrci to tuším řekli a nepamatuji si že by někdy řekli opak?
-
Vůbec by to nevypadalo zle.. kdybychom ale nevěděli, že půlka gameplaye bude tvořená qte-čkama *16* *16*
-
To vypadá jako kdyby to byla hra o tom, jak dostává na p*del :D Ale nevypadá to špatně.
-
LARA UNCHARTED HILL... Vidim ty 3 hry v jedné jen já? LARA = Lara Croft postava, Uncharted = herní model, design, HILL = brutalita, slušná atmosféra
-
No to bude tlacitkovana *7* A neviem si pomoct ale nova Lara mi stale pripomina 15 rocneho chlapca *11*
-
no ma to absolutne priiiisernu grafiku.
gameplay? minuly rok na E3 ukazovali gameplay a bolo to takisto priserne. nehorazne vodenie za rucicku. ano efektne skripty a hovadiny... to vsak na mna nejak neposobi. -
-
nahodou, na to ze to boli zabery z ps vita to vypada slusne.
-
-
Jak to mouhou být záběry z PSV když na PSV to vyjít nemá? *7*
-
-
-
toje novje dil uncharted to je neuveritelne okopceny proboha kam se podel starej tomb raider prave to slovo raider je podstatny zadnej interaktivni film jako je tohle
-
fu ale az moc nalozili holke v tom videu... ale jo, lara sa len tak neda :)