Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drakensang online je dobra hra akorat si dejte bacha na silnehezky (vzhledem) veci ktere stoji klidne i 4000 takze vas to nuti kupovat si temne mince a utratit klidne i 15000Kc.Jinak hodnoceni 100% :-):-):-):-)
  • Prostě Diablo 3 sklamalo a to po všech strankách už jen ta trapná aukce je to šílené a pro někoho moc výnosné.Stejně jako je tomu u sportu hráci už nehrají srdcem ale jde už jen o prachy.Ani se mi nechce věřit zě D3 delal Bliz,kdo ví jestli to nedaly dodělat Askaronu co pracoval na už tak odfláklém Sacredu......je mě z D3 zle taková s....a bože,miluju rpgečka ale než toto to rači nebudu hrád nic!!!!!! *10*
  • Je to katastrofalni becko. Absolutni trapas, meli by To pustit k ledu.....
  • Tady je odkaz jak jsem se z téhle hry poblil http://i45.photobucket.com/albums/f74/pinktaco6/puke.jpg
  • Fůj už jen jak to vypadá je na blití *11*
  • Shania
    A v cem se ty od nej vlastne lisis?
  • Xcomik
    Už dávno se v DRO nepoužívá hojně essence válečná a destrukce (chytřejší si tu essenci šetří do mezisvěta na Khalys a ne na nějaké PVP) od toho tam je PVP skill strom jak říkám hodnotíte starou betu dneska je to úplně jiná hra navíc právě pro mainstreamové hráče jako si ty se přidali skill stromy abys večeně nedostával ve sliffmore na zadnici jenže to by místo toho plkání chtělo tu hru zapnout a zkusit než tu plácat věci které tu kdysi byly a už nejsou!
  • Xcomik
    Bože jak někdo může být takové střevo hloupé to fakt není normální Drakensang před rokem startoval na podobnem systému jako má jejich Dark Orbit jenže ty pablbe kdyby sis aspoň přečetl 2 měsíce zpětně patche (na které jsem tě odkazoval v předešlém komentáři) tak by ti došlo že ta hra prošla radikálními změnami které si vyžádala samotná komunita samotné herní peníze už mají větší vliv než jen pro nákup zelených essencí a jestli si ty zaregistroval akorat přidání essencí bitevní, válečná a destrukce tak seš ocas jalovy a nemá cenu ti cokoliv vysvětlovat ta hra je prostě jina než před rokem.

    BTW: P2W je víceméně nesmysl v téhle hře protože samotné PVP je zde pouze doplňkem (navíc má PVP vlastní strom skillu na kterém je to postavené takže můžeš být sebe větší platící zákazník a v PVP dostaneš na pr*el od maníka co do toho nevrazil ani pětník) protože skill strom pro PVP se expí přes slávu a slavu si za TM nekoupíš. To nemluvím o velké redukci cen napřiklad rozšiřování inventáře a mnoha dalšího jež se ceny extrémě redukovali co kdysi stálo 100 000 dnes stojí 10 tisíc...

    Co ti ale budu povídat zahraj si to a pak to suď a nesuď to podle rok staré closed bety která startovala na konceptu DO
  • USER47
    Ano, všechno se dá nafarmit. Bohužel se to nafarmit musí, pokud člověk nechce platit spoustu prachů za neskutečně rychle mizející esence, přidávající klidně desítky procent k damage..

    Jakmile se dostaneš do Slifmooru (pokud si jméno tý lokace pamatuju správně), tak si v podstatě neškrtneš, dokud nenafarmíš hodiny a hodiny na opětovným prolejzání předchozích lokací a mlácení furt těch samejch respawnujících se mobů.

    V PvP jsou lidi vybavený esencema z cash shopu samozřejmě taky kingové, ten jejich brutální efekt balanc rozhází celkem snadno.

    Jinak to, že hru dělá stejnej tým jako předchozí Drakensangy slyším poprvé, a moc tomu nevěřím. S hardcorovou hratelností nemá Drakensang Online samozřejmě nic společnýho, je to klasická p2w bigpointovina nevalných kvalit.
  • Ja se ale nebavim o D3 ani POE, tak si nech ameriku, pisu ze bigpoint dela p2w. A to jestli ty platis nebo ne na tom nic nezmeni.
    Drakesang jsem hral, asi pred rokem. A to ze je tam nejaka barevna "mana" na kouzleni silnejsich kouzel jsem videl. A rychlost (teda spis pomalost) s jakou pada z mobu me dokonale presvedcila ze to p2w je. Takzetak. *5*

    Ale jestli te ta hra bavi tak GL a HF, kazdyho bavi neco jinyho. Ale klidne se postav na hlavu, to ze to je p2w nezmenis.
  • Xcomik
    Ale ty tele jedno si ameriku neobjevil to bude naprosto stejny i u Patch of Exile a stejně na tom je i Diablo 3 jasně že p2w je lepší je to prostě pro hráče co nemají tolik času se zabívat farmením avšak narovinu hraju to s mnoha lidmi a většina za to nepustila ani korunu přesto mají postavy stejně jako já ve full equipu a když si přečteš dnešní info o patchi tak ti ten tvuj ksicht asi hodně rychle splaskne protože přesně vyulučuje tvuj stupidni názor

    ""zalozeno na kvalite" u hry od bigpointu myslim stacilo. "

    Může napsat jen mamlas co tu hru možná hrál tak 5 minut a není ani schopen "než sem začne psát ty nesmyslné moudra" jít na ofiko stránky a přečíst si za poslední dva měsíce updaty (a hlavně nevynechej ten dnešní) Nejsou všechny hry od BP stejné a Drakensang je jedna z mála her která má vyvážený systém F2P!

    Nevěříš tomu? Tak si to zahraj udělej aspon 25lvl a potom tu začni psát moudra!
  • Ten kdo plati to ma bez farmeni -> p2w
    A jestli nechces, rozepisovat se nemusis *3* "zalozeno na kvalite" u hry od bigpointu myslim stacilo. *15*
  • Xcomik
    Co to tu prosimtě plácáš? Jednak itemy v prodejně nejsou nejlepší ve hře lepší jsou například legendární itemy (tedy není potřeba si jakýkoliv item kupovat) Druhá věc vše se dá nafarmit (od Temné měny až po kameny "diamanty rubiny atd" vše se dá kombinovat) a díky tomu dostaneš lepší itemy (ono kdybys to hrál pečlivěji zjistil bys že například na ponku můžeš smíchat 4x stejnou barvu itemu a vypadne ti jeden vyšší" Stejný to je i u kamenu akorat nově stačí jen 3 kameny.

    Že je hra hardcorovější je známe však to dělá ten samý tým co dělal původní Drakensang ale to ji rozhodne na kvalitách neubírá spíše naopak. Navíc při dosažení 40lvl na tebe aktuálně čeká 5 mezisvětů ve kterých můžeš získat unikátní itemy pro svou postavu navíc tu máš ještě 3x Bosse na hard (ze kterých ti taky mohou padnout unikátní itemy) novou lokaci Atlamntida a to nemluvím o třech stromech talentů a vše jsou víceméně funkce které si vyžádala komunita a jakožto komunitní manažér (NFS World) ti mohu garantovat že tohle rozhodně nebývá běžnou věcí spíše naopak. Většinou se vývoj hry ubírá směrem co nejvíce vydělat a dnešní patch v DRO je ukázkou toho že tento vývojářský tým jde směrem udělat co nejlépe hru a na základě její kvality tak profitovat.

    Ale nač se tu zbytečně rozepisovat a vysvětovat nějakému mainstreamovému hráči hru která se (ano pro neplatiče) přibližuje těm starším hrám jako bylo Diablo 2 díky hardcorovější hratelnosti a nutnosti si vše trpělivěji nafarmit. :-)
  • Dobrá hra, rozhodně doporučuji zkusit! a zaplatím pivo každému, kdo si zaplatí Diamond pack *15*
  • Jojo, ten kdo chce hru vlastne hrat tak ho stve ze nemuze cheatovat. A pan vestecka koule vidi vsem do hlavy tak vi co koho sere. A jeste neumi cist. *15*
  • To sú ale kecy. Teba asi najviac hnevá to, že si nemôžeš nacheatovať uber veci ako v d2 alebo že si nestihol exploitovať nejaký bug dlhšie ako deň, čo? *7*

    Inak klameš len sa práši, keď už chodíš na battlenet, tak si si mohol všimnúť, že každý class už mal niekoľko "1m challenge" (aj 500k challenge) , kde hráči nakúpili veci za mega a prešli hru na inferno. Takže keď nie si schopný hru prejsť s gearom za 27m (a po patchi čo znížil obtiažnosť asi na polovicu), tak to máš teda asi iný problém ako d3 chlape.
  • No ja ti neviem, hral som titan quest fakt veľa krát (možno sa to dá počítať na stovky hier a tým nemyslím hru ako jeden 45s run ala diablo 2) a priznám sa, že môj harbinger, templar, conquerer či haruspex boli úplne "cez kopirák" každú jednu hru.
  • Derkujeme bohu ze takovejhle debilku bude ve hre co nejmene....
    Jdi hrat D3 a zustan u neho aby ti co chteji hrat poradny hry meli "blbecek" free play :D
  • Kozy
    Ta měna padá dost často z nepřátel a ani jinak neni drahá
  • Tady nezajímá nikoho nic :) Třeba tebe taky zajímá u D3 jen to jak vydělávají prachy... *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit