Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shaker
    Hele s tou kreditkou si prvni od kteryho neco takovyho vidim, jak nevzalo, to ti to jako hlasilo, ze mas spatnou kartu na tom jejich account manageru? Btw zadavani kreditky, kdyz mam mit mesic zdarma mi taky hlava nebrala, navic kdyz to jeste sezralo nejaky koruny, sice malo, ale z principu je to od nich spatne... Jak si to s tou kartou pak vyresil? A hral si jeste aspon dalsi mesic, nebo sis za ty dva litry dal jen tech 15 zbyvajicich dni? Protoze to mi fakt prijde skoda penez...
  • Taky mi to tak přijde. Nejspíš kvůli tomu, aby se to zase někde psalo a někoho to přitáhlo. Kdyby to měli, jak píše Huhi, napsalo by se to někde jednou a dost. Sice by to bylo pro lidi lepší ale co...
  • ...stala me kolektorka pres dva tacy...to je vpohode s tim jsem souhlasil, ale proc jsem trestan tim, ze musim zadat kreditku a nekdo kdo nedal ani korunu, kreditku nepotrebuje? Kdyby mi aspon dovolili (kolem tech vanoc) s krabici to vytahnout na ten 15 lvl. Ale to ne, kreditku mi to nevzalo predplacena karta dorzila po vanocich.. takze ja jako uber platici zakaznik jsem 15 dnu cucel na drahou krabici, ale tomu kdo ted neda ani kacku pristup do hry umoznime *7* ( a kecy o nefunkcni kreditce si nechte platim s ni WoW i Lotro).
    ALe jak jsem psal ja s bioware uz nechci mit nic spolecneho, doufam, ze mi daji pokoj ( coz se nedeje- jenom toho spamu co mi chodi do schranky*1* ) a ja se tem jejich hram obloukem vyhnu.. jsou uz pro jine publikum.. mladsi
  • Tohle bych hral jedine kdyby mi za to platili. *11*
  • lvl 15 das za par hodin hrania, az taka strata to nie je a nedavno ajtak rozdavali vsetkym hracom co maju lvl 50 (alebo legacy lvl 6) mesiac zadarmo.
    Ale to s tou kraditkou je riadna blbost, ked ju nemas zadanu, tak si nezahras, ajked mas mesiac hrania v cene hry. Ak nemas kreditku, ktora to zvlada, musis si kupit predplatenu kartu. Ak ju zabudnes/nevies, ze ju mas kupit, prides o minimalne 1 predplateny den, lebo si ju musis ist kupit. *16*
  • to je skoda, minule som nestihol do 15 lvlu za ten vikend a tak som si nechal to nainstalovane do buducna ked to zasa spristupnia a dam este par lvlov. a teraz citam ze ty co uz hrali free nemozu na tom acounte zasa free pokracovat :(
  • A když mám normálně full hru bez předplatnjého, dá se nějak zahrát? Anebo musím stahovat ten trial client?
  • Shaker
    no tak zadarmo i zloutenku, navic ta hra neni tak spatna, minimalne nez clovek doexpi, tak je to fakt supr zabava, pak uz je to ale slabsi no...
  • Shaker
    ehm coze? kdyz si hru koupis tak mas v cene normalne jeden mesic, musis sice zadat kreditku a z ty ti strhnou asi 9 korun (nemam paru za co), ale za mesic se dostanes daleko dal nez 15 lvl... a jestli sem tvuj post prelozil spravne, tak nechapu, jak te moh mesic stat 2k... koukam, ze hra porad stoji kolem 1k, takze wtf?
  • Ani zdarma, děkuji.
  • podle mě chtějí aby to vypadalo jako jedinečná nabídka kterou nechce nikdo propást
  • jo, takze kdyz si hru koupim a zaplatim, kreditku k dosazeni patnacteho levelu potrebuju (anebo nakoupit dalsi mesice), a ten kdo neplati nic si do to do15lvlu da i bez ni?
    Opet trest pro platici?
    ....vyborna strategie. Napsal bych neco jako - proto ta hra dopada jak dopada...ale vlastne me to uz nezajima, ten mesic hrani me vysel na 2tk (za SE) a jeste jsem musel kupovat predplacenou kartu...

Takze mile bioware, me (ano uznavam nachytanyho blba) jste o sponzorsky prispevek pripravili a tim jsme vyrovnani. Je to skoda Baldurs Gate apod.. ale od ty hry, kde je kozam 70lety starenky venovano vice vyvojarskeho usili nez tvorbe dungeonu (DA2) me uz nenachytate ...
  • protoze si mysli ze to je cool :D
  • Jak casto? Trial u MMO je zcela bezny a naopak je vetsinou neomezeny(rozumej v kteroukoliv dobu si muzes trial aktivovat a od te chvile mas 2,3 nebo treba 7 dni hrani zdarma). Proc delaji jen trial vikendy a ne klasicky (jak pisu vyse)je mi ale taky zahadou.
  • lidi jim odcházejí tak se nemůžeme divit, že to zkoušejí, přitáhnout další zákazníky na předraženou coop hru
  • Nechci nějak rýpat ale nenabízejí to hraní zdarma nějak často? Vždyť takové akce už byly aspoň dvě ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit