Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co ten tvůj? Trochu věcí na nesouhlas a změnim názor.
  • Proc to nenavrhnes GAIJINU? Do jejich pozemnich bitev. Vzdyt oni naslouchaji komunite a delaji co hraci chteji. Vsichni co tady nadavaji na nehratelne WOT by byli spokojeni, byl by to hrob WG.
    Nebo spis Gaijinu?
  • Tilwaen
    + Počítejte ještě se spaced armorem, který typicky mívají například tanky IS na boku. Těch aspektů, které ovlivňují penetraci a damage je zde opravdu dost a sice to občas člověku dost leze na nervy, ale své opodstatnění to také má.

Edit: Ještě mě se spaced armorem napadl lepší příklad - Super Pershing. Pokud mu nestřílíte pod věž nebo jiného weakspotu, tak sice chlápek průstřel zahlásí, ale damage žádný. Dokud jsem nevěděla, jak na něj, tak mě vytáčel neskutečně.
  • Tilwaen
    Powodzenie!
  • Tilwaen
    To, že se WG nemá k aktivnímu přístupu ke zdokonalování hráčů, si nemyslím. Když jsem ještě WoT tak před půl rokem hrávala, každou chvíli zvali do výcvikových klanů a bitev, jak přes fórum, tak přes FB. Ačkoliv už to nesleduji, tak si troufám tvrdit, že se to pravděpodobně nezměnilo. Samozřejmě byla omezená kapacita a člověk se musel dopředu přihlásit, ale to se ti hráči museli chtít zlepšit sami, nabídka byla.
  • Ona sama mapa "Posvátné údolí" je jeden velkej omyl....
  • Souhlasim! Pak to vede k tomu, ze jedni jsou nasrany, že se můžou pretrhnout a stejně ne vyhrají a ti druzi, ze jim to nejde.
  • Lol fanbojs breci ze nekdo rekl pravdu o jejich oblibene hre. *15*
  • Ano s poslední větou se nedá než souhlasit. Smutné je, že WG se nemá k aktivnímu přístupu ke zdokonalování hráčů. Jeden, navíc kontroverzní tutoriá,l to nezachrání. Navrhoval jsem v http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/269792-wot-verze-10/ mimo jiné změnu přístupu k "notorickým začátečníkům" , ale příliš to neocenili ani moderátoři na fóru. Přitom jestli hra vydrží nebo skončí určuje právě komunita. Nové tanky jsou sice hezké, map a modů by bylo potřeba víc, ale hlavní jsou hráči a jejich spokojenost, jejich nutkání znovu zapnout oblíbenou hru a případně si i za něco připlatit.
  • Jo kolikrat clovek zasne co potka za hrace. Cele je to o cteni o minimapy a trochu taktiky. Jeden priklad. Mapa Posvatne udoli, prevazne osmickove tanky, standartni bitva, stav tanku 6 ku 6. Souper na jedne strane mapy precisli 5 ku 3 nase tanky. My ve trech na druhe strane nad tim mostem. Spocitam si, ze jsme ve vyhode 3 ku 1 a tudiz vyrazim capovat. Spamuji at se co pohnou na cap semnou, nebo vyslisi volani o pomoc na druhe strane. Jedno velke nic. Nadale camp. Byl jsem dost nastrileny a vedel jsem, ze tam bude nekde Ferda schovany a Ja ve dvojkovem Panteru. Povedl jse mi detract a tri rany mu jeste udelil pri tanci kolem neho, pak prisla jeho odpoved za petikilo a muj konec. Mezitim souper prorazil druhou stranu a zacal capovat a ty dva bukanyri se vydali do akce, jeden na Ferdu a druhy na reset proti trem tankum soupere. Samozrejme prohra!!!!! Koukam na jejich statistiky win 45% druhy 44%, necelych 2000 bitev a prumer expu na bitvu lehce nad 200 oba. Tuhlu hru nezabiji patche, ale hraci samotny.
  • WoT sice mají mnoho nedostatků hlavně v oblasti nesplněných slibů (např. historické bitvy, garážový chat a mnoho dalšího), ale nejhorší jsou líní hráči, kteří si nejsou schopní najít nějaký návod nebo instruktážní videa. Proto to randomu vypadá všelijak a teamplay si člověk většinou užije jen v četě nebo rotě.
  • Když k tobě stojí čelem na kratší vzdálenost než 100 metrů a rollem kterej ti dá tu 160 mm penetraci tak ano.
  • Trdlo, já už nehraju WoT hoodně dlouho, mazalej jsem od tý doby historii i cookies, nicméně tohle se na to neváže, reklamy na WoT jsem viděl i u lidí (třeba i na univerzitním PC), který si WoT nikdy nestáhli... prostě to je vlezlá reklama pro všechny...
  • trdlo, reklama na netu se ti vklada podle cookies
    Asi stale hrajes WOT nebo jses na jejich strankach ackoliv rikas, ze ne. Proto se ti porad ukazuje jejich reklama. Protoze na netu to tak funguje.
  • xD
  • Co je zase tohle za výkřik?
  • Nevím co jde hrát blbě na takové super arkádě. To je prostě hra pro masy, kde většinu lidí nezajímá nic než levé tlačitko myši a WASD. Tanky bude vždycky hrát více lidí protože to je podstatně jednodušší než ovládnout letoun. A stejně tanky jsou potrava pro letectvo *1*
  • Což bych měl s pene 160 prostřelit.
  • Přesně tohle je na Mass effectu fajn. To přebíhání mezi úkryty.
  • ne to nepsal, to sem psal já že je to blbost :) (to že od t6-7 výš je to nehratelné, já si myslím opak a zábavné je podle mě hraní na t7-9, tam mi ty tanky přijdou nejvíc vybalancované, (nebo pak vybíjení tuleních mláďat na lowtierech :) Dobrej hráč je na t7-9 schopen pokud je toptier bitvu minimálně výrazně ovlivnit - má dost HP aby přežil dost dlouho na to aby udělal dost dmg na ot aby to dokázalo vychýlit jazýček na zelenou stranu. Na nižších tierech je díky houfnicím (i po nerfu) a ruským dělům občas problém přežít 2 rány... a ty je ti schopná dát i totální lama když kempí ve křoví dost dlouho

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit